Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers
Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers

Annie Sloan Work Book bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan, het staat vol met handige tips van Annie Sloan zelf.

Ontstaan Annie Sloan Work Book

In haar jonge jaren zat Annie Sloan op de kunstacademie en moest ze een schetsboek bijhouden om haar werk in op te slaan zodat de leerkrachten haar vorderingen konden zien. Voor de leraren natuurlijk uitermate handig want die stonden vol verbazing te kijken in haar schetsboek als Annie weer met mooie nieuwe creaties was gekomen, maar voor Annie Sloan was het een geweldige manier voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Annie Sloan gebruikte haar schetsboeken echt voor van alles en niet alleen het goede wat ze zag en dacht van hier kan ik iets mee sloeg ze op in haar werkboek. Stukken uit kranten tijdschriften en kleuren die ze zag en haar fascineerden kwam allemaal in haar werkboek terecht. Tja, u begrijpt nu vast hoe uiteindelijk heel erg veel jaren laten het Annie Sloan Work Book is ontstaan. Want nu jaren later deed Annie eigenlijk nog steeds hetzelfde, alles wat ze ziet en kan waarderen bewaart ze een stopt ze in haar werkboek en tja creatief als ze is heeft ze er een echt Work Book van gemaakt. Heel handig als naslagwerk maar ook om uw eigen moodboard te maken.

Inhoud Annie Sloan Workbook

Het Annie Sloan Work Book bestaat uit ruim 100 pagina’s die ik als echte Annie Sloan liefhebber niet anders kan omschrijven dan fun, plezier inspiratie en heel veel ideeën. De echte Annie Sloan liefhebber moet hem hebben om alle ideeën de vrije loop te laten gaan en je te laten inspireren door al haar tips en suggesties. Het Annie Sloan Work Book is draad gebonden en ziet er dus gewoon leuk uit, maar het heeft ook een reden, hierdoor heeft u meer opslagruimte in alle vakjes die er zijn voor alle leuke dingen die u ziet en wilt bewaren. Eigenlijk is het een creatieve zakagenda die je bij je zou moeten dragen. De cover van het Annie Sloan Work Book is mijn favoriet maar dat komt door de kleur Annie Sloan Chalk Paint Aubusson wat ik echt zo’n geweldige kleur vind. Op de eerste pagina is een introductie Van Annie Sloan zelf een met de handgeschreven brief, met een uitnodiging ” Ga je gang en schilder in het boek” Doe dat ook maak je eigen schetsen en ontwerpen ik heb dat ook gedaan en sommigen daarvan kan je zien op mijn Annie Sloan pagina op Pinterest. Ga aan de gang met de mooie nieuwe kleuren van Annie Sloan Chalk Paint, Burgundy, Coco of English Yellow in je Annie Sloan Work Book maak een nieuw plan voor je kamer of woonkamer experimenteer en durf het te doen laat je creativiteit gewoon de vrije loop gaan en als je hulp nodig heb stap bij mij binnen, want wie weet kan ik je als gediplomeerd interieur styliste en Annie Sloan fan verder helpen of je net dat zetje geven wat je nodig hebt om het te durven.

Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers
Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers
Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers
Annie Sloan Work Book musthave voor Annie Sloan liefhebbers

Als je kleuren wilt mengen en bewaren is het heel handig

Het is een geweldige manier om al je ideeën en één plaats te hebben en het Annie Sloan Workbook helpt je aan allerlei nieuwe ideeën. Het Annie Sloan Work Book heeft ook blanco pagina’s van mooi papier waar je op kan verven en er is ook genoeg ruimte voor je om aantekeningen te maken, te schetsen, of zelfs schilderen. Hopelijk ga je heel veel lol beleven aan het Annie Sloan Work Book en aan haar geweldige verf, kijk gerust verder op de site want je kunt van alles lezen over Annie Sloan, haar verven, wax en nog veel meer. Ga ook gerust naar de site van onze winkel daar staat enorm veel over Annie Sloan en Annie Sloan Chalk Paint op meubels en nog veel meer. 

Bestel het Annie Sloan Workbook of één van de andere Annie Sloan boeken