Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
€ 20,99
Beschikbaar

Annie Sloan verft werkelijk alles

 

Het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie


1 klantbeoordeling  

Schrijf een beoordeling
 • Nu bestellen Vandaag verzonden
 • Achteraf betalen via Afterpay
 • Gratis verzending v.a. 50 Euro
 • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
 • Meer dan 50.000 tevreden klanten
 • Fysieke winkel in Nijkerk
 • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Annie Sloan verft werkelijk alles

Annie Sloan verft werkelijk alles. Het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie. In dit boek laat Annie Sloan in 40 stap-voor-stap projecten zien hoe je ieder deel van je huis kan omtoveren met Annie Sloan Chalk Paint. Ze laat zien hoe je meubels, muren en deuren, vloeren, gordijnen en kussens en nog veel meer kan doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het is een heel praktisch boek waar ze ook een groot aantal technieken laat zien die je kan gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Verft werkelijk alles - Annie Sloan laatste boek- Annie Sloan Boeken

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan verft werkelijk alles
ProducttypeShabby Treats
Categorieën Annie Sloan Boeken | Annie Sloan Producten | Annie Sloan webshop | Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis | Annie Sloan |
Prijs (excl. btw)€ 17,35
Prijs (incl. btw)€ 20,99
BTW hoog (21%)€ 3,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
categorie Verf
googleshopping Nee
Youtube Nee
Gtin 9789043919357
Brand_Name Annie Sloan
Available Ja
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan Boeken bestellen

Annie Sloan Boeken. Annie Sloan heeft een aantal geweldige boeken gemaakt en geschreven,. Haar bekende workbook is een handleiding en hulpmiddel om hele mooie dingen te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Ëén van haar laatste boeken Room recipes for style and colour is het boek van Annie Sloan wat ze geschreven heeft samen met haar zoon Felix. Dit is een Engelse uitgave. Haar boek kleurrecepten voor Chalk Paint en meer is een must to have voor de echte Annie Sloan liefhebber. Dit boek mag echt niet ontbreken bij de Annie Sloaner. Annie Sloan verft werkelijk alles is het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie. In dit boek laat Annie Sloan in 40 stap-voor-stap projecten zien hoe je ieder deel van je huis kan omtoveren met Annie Sloan Chalk Paint. Ze laat zien hoe je meubels, muren en deuren, vloeren, gordijnen en kussens en nog veel meer kan doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het is een heel praktisch boek waar ze ook een groot aantal technieken laat zien die je kan gebruiken in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. 

Beschikbare Annie Sloan Boeken

Annie Sloan Boeken nu kopen morgen uw Annie Sloan Boeken in huis

Beoordelingen

 1. Geweldig boek met heel veel foto's

  Annie Sloan heeft zoveel mooie boeken ik heb er al een stuk of vijf. Maar iedere keer ben ik weer verbaasd hoe ze met tekst en foto's zo goed dingen kan uitleggen.

  Beoordeeld door Ellen op 5 juni 2018 17:37 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten