Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten alle informatie met mooie voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten gaan de meest vreemde verhalen over rond net zo als over Annie Sloan Chalk Paint gebruik met alle informatie op onze site proberen we u eerlijk en goed voor te lichten over wat u van deze geweldige verf van Annie Sloan kunt verwachten en vooral hoe u hem wel of niet moet gebruiken. De eerste zonnestralen breken weer door en het is dus weer tijd om buiten aan de slag te gaan en u moet dan zeker de geweldige kleuren van Annie Sloan Chalk Paint voor buiten niet vergeten  voor buiten is zeker mogelijk voor schuren of schuttingen en luiken maar u moet zich realiseren dat Annie Sloan Chalk Paint een decoratieve verf is, u kunt het zeker voor buiten gebruiken maar dan moet u rekening houden met de volgende punten:

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten hoe moet je verven

  • Annie Sloan Chalk Paint is een decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.
  • Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn ontvet het met ST Marc
  • Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang droog blijft .
  • Drogen in de zon maakt Chalk Paint extra sterk. Verf in de schaduw laat het drogen in de brandende zon.
  • Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen met decorateurs extra mat verkrijgbaar op onze site voor een duurzaam resultaat. De lak biedt een uitstekende bescherming tegen verwering. kenmerken van decorateursvernis zijn. Bescherming tegen Uv-stralen. Bestand tegen regen .Bestand tegen schimmels en zwammen. Geen gevaar voor afbladderen en barsten. Gemakkelijk aan te brengen. Sneldrogend. De lak is op waterbasis. 

Voorbeelden van buitenmeubels, tafels en stoelen, plantenpotten in de tuin met Annie Sloan verf

Vandaag heb ik mijn tuinmeubels weer geverfd met Annie Sloan Chalk Paint. Het kan prima voor buiten, door weer en wind was het wat afgesleten maar nu weer een laagje eroverheen gezet. Groetjes Margot Peters

Dit tuinset , van een bank tafel en stoelen is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Provence, Annie Sloan Barcelona Orange en Annie Sloan Emile. Daarna afgewerkt met decoirateursvernis en u heeft weer jaren plezier van uw buitenmeubels. Dit voorbeeld is gedaan door Elly

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Deze bak die altijd buiten staat is gedaan met Annie Sloan verf Graphite en afgewerkt met Polyvine decorateursvernis. Het is heerlijk weer om buiten te verven met Annie Sloan "Erg blij met het resultaat! schreef Mariska" Een andere manier om onbehandeld hout te bewerken is door het te doen met Polyvine verniswas. Dat kan in diverse kleuren. Bekijk de kleuren hier en lees verder.

De tuinbank geverfd met Annie Sloan krijtverf in Original White. Mooi resultaat en het geverfde oppervlak voel fluweelzacht! Groetjes Hedwig. Bij ons laatste bezoek aan Annie Sloan op 4 april hebben we uitgebreid besproken hoe je de verf moet gebruiken voor buiten. De verf zal heel lang op uw meubels of schutting blijven zitten als u het laat drogen in de zon. Dit maakt de verf echt ijzer sterk en u zult er jaren lang plezier van hebben.

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Hallo, afgelopen zaterdag in de winkel geweest. Wat een info. Wat een gezelligheid.. Project nummer 1  onze tuinbank voor buiten met Annie Sloan is klaar Project 2 hoop ik morgen af te hebben en dan door met project 3 en tussendoor nog een keer shoppen bij jullie. .groetjes Tamara. Ingrid laat zien dat de mogelijkheden voor Annie Sloan om buiten te gebruiken eindeloos zijn. Vogelhuisjes in alle kleuren van de regenboog.

Gave steigerhouten tafel gedaan met Annie Sloan voor buiten door Esther. Iedere plank is gedaan in een andere kleur Annie Sloan Chalk Paint. Renate schreef "anmorgen heb ik de kleur Provence gehaald voor onze tuinset bij jullie in de winkel. Ik heb de tuintafel af en dat was een hele klus. Al die latjes, poeh! Maar het resultaat is perfect. Als je buitenmeubels afwerkt met decorateursvernis heb je er jaren plezier van. Decorateursvernis kan extreem goed tegen vocht en warmte. Verder zal er geen verkleuring optreden door UV straling.

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Graag wil ik jullie laten zien hoe je met Annie Sloan verf een oude tuinset weer als nieuw kunt maken. Groetjes Wil. Het verven van metaal is met Annie Sloan geen enkel probleem. Er is één ding belangrijk om op te letten. Schuur roest op tot het metaal. Spuit het in met mondial vlekken coating. En ga dan pas verven. Dan voorkomt u dat de roest de verf gaat verkleuren of dat het gaat bladderen.

Margot schreef ons " Gisteren de verf ontvangen met dank voor de snelle levering! Vandaag in de tuin aan de slag met een oud bloemen rek. Met Annie Sloan verf Antibes Green is het heel bijzonder geworden. Er staan ook nog stoeltjes die wel een verfje kunnen gebruiken.... Een heerlijke dag gehad "  Verf gekocht voor ons chalet .. Eerst schuurtje gedaan en dit is het geworden kleur Paris Grey groetjes Diane en Peter. We zijn er enorm blij mee wat een ander gezicht is dat geworden. Om op een goede manier met Annie Sloan Chalk Paint te kunnen werken kunt u natuurlijk op onze site heel erg veel informatie vinden. Toch is het voor nieuwe gebruikers zeker aan te raden om een Annie Sloan Chalk Paint workshop te volgen en voor de echte liefhebbers van Annie Sloan Chalk Paint is een workshop bij ons een feestje. Alle informatie kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij Annie zelf en op mijn workshops zal ik met u delen en vanaf dat moment gaat u ook distressen, decoupage toepassen en nog veel meer. Verder helpen wij u met een groot aantal tips en trucs en wetenswaardigheden om het maximale resultaat uit u inspanningen te halen, als echte Annie Sloan liefhebber wil ik u graag helpen en wil ik niets anders dan dat u gelukkig bent met het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint. 

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten
Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis