Polyvine Verniswas Wit voorbeelden
Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

Bekijk alle Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

De voorbeelden van Polyvine Verniswas Wit laten u zien wat je allemaal wel niet kunt doen met Polyvine Verniswas Wit. Je kan het gebruiken op tafels en vloeren zoals u ziet op de foto's. Maar ook binnen en buiten. Op Meubels en keukens. Er zijn enorm veel mogelijkheden met Verniswas Wit. Wel raden wij u aan als u het gebruikt op keukens het af te werken met Decorateursvernis en op vloeren met Polyvine Vloervernis.

Voorbeelden van Verniswas wit op een tafel en vloer

Een tafel doen met Verniswas wit geeft een heel mooi vervaagd effect. Net of het jaren in de zon heeft gestaan. Een mooie verweerde look met een White Wash. Met één groot verschil het is volledig beschermt tegen weer en wind. Dus u kunt u tafel gewoon buiten zetten. Ook vloeren kan je doen zoals u ziet. Geeft echt een geweldig mooi effect op een houten vloer. Wel moet u het afwerken met Polyvine Vloervernis. Lees goed onze gebruiksaanwijzing voor het gebruik van Verniswas Wit om tot het allerbeste resultaat te komen.

U ziet niet of het Verniswas wit is of een Whitewash

Heel veel mensen zoeken op Whitewash en komen uit bij verdunde verf. Dat kan natuurlijk uitstekend maar is wel heel erg jammer. Een Whitewash moet u nog afwerken met een vernis. Extra tijd en extra geld. Verniswas is een combinatie van lak, wax en vernis. En sluit dus goed af. U heeft geen kringen of vlekken. En u kunt het makkelijk en goed schoonhouden. Hoe wit u het wilt hebben kunt u zelf bepalen door één of twee lagen wit aan te brengen en dan pas de laag kleurloos. Zo kunt u iedere tint wit qua Whitewash maken en hoeft u het niet meer af te werken. De verniswas droogt snel dus een tafel heeft u binnen één uur helemaal klaar.

Polyvine Verniswas Wit voorbeelden
Polyvine Verniswas Wit voorbeelden
Polyvine Verniswas Wit voorbeelden
Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

De kleur Polyvine Verniswas Wit

Polyvine Witte Verniswas brengt een whitewash effect aan op je meubelstuk. Dit kan op onbehandeld hout of over krijt of kalkverf. Afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt op je meubelstuk is de witte was vaag of extra goed zichtbaar. Verniswas is te gebruiken op alle soorten onbehandeld hout, een was voor alles. Afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van het hout kan de uiteindelijke kleur van uw meubel een klein beetje verschillen als het ene meubelstuk bijvoorbeeld van eikenhout gemaakt is en het andere meubelstuk van grenenhout. De kleuren Verniswas zijn allemaal met elkaar te mengen, zodat je zelf de perfecte kleur was kunt maken. 

Shop nu Polyvine Verniswas Wit