• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

De voorbeelden van Polyvine Verniswas Wit laten u zien wat je allemaal wel niet kunt doen met Polyvine Verniswas Wit. Je kan het gebruiken op tafels en vloeren zoals u ziet op de foto's. Maar ook binnen en buiten. Op Meubels en keukens. Er zijn enorm veel mogelijkheden met Verniswas Wit. Wel raden wij u aan als u het gebruikt op keukens het af te werken met Decorateursvernis en op vloeren met Polyvine Vloervernis.

Bekijk alle Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

Polyvine Verniswas Wit voorbeelden


Een tafel doen met Verniswas wit geeft een heel mooi vervaagd effect. Net of het jaren in de zon heeft gestaan. Een mooie verweerde look met een White Wash. Met één groot verschil het is volledig beschermt tegen weer en wind. Dus u kunt u tafel gewoon buiten zetten. Ook vloeren kan je doen zoals u ziet. Geeft echt een geweldig mooi effect op een houten vloer. Wel moet u het afwerken met Polyvine Vloervernis. Lees goed onze gebruiksaanwijzing voor het gebruik van Verniswas Wit om tot het allerbeste resultaat te komen.

Polyvine Verniswas Wit voorbeelden

Polyvine Verniswas Wit voorbeelden


De kleur Polyvine Verniswas Wit

Polyvine Witte Verniswas brengt een whitewash effect aan op je meubelstuk. Dit kan op onbehandeld hout of over krijt of kalkverf. Afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt op je meubelstuk is de witte was vaag of extra goed zichtbaar. Verniswas is te gebruiken op alle soorten onbehandeld hout, een was voor alles. Afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van het hout kan de uiteindelijke kleur van uw meubel een klein beetje verschillen als het ene meubelstuk bijvoorbeeld van eikenhout gemaakt is en het andere meubelstuk van grenenhout. De kleuren Verniswas zijn allemaal met elkaar te mengen, zodat je zelf de perfecte kleur was kunt maken. 

De mooiste voorbeelden van Polyvine Verniswas Wit