Opknappen met Annie Sloan

We zijn een oude caravan aan het opknappen met een zachte wand aan de binnenkant. Omdat er wat vervelende vlekken op zaten moest een gedeelte echt geverfd worden en zo kwamen we terecht bij de Annie sloan verf. Het werkt echt perfect op de zachte wanden. Het ziet er goed uit en lijkt erg goed te blijven zitten. Er moesten drie laagjes over heen maar dat heb ik gek genoeg eigenlijk altijd wel met gele verf. De service was dik in orde. Spullen snel en keurig ingepakt in huis!

Beoordeeld door Kim op 6 juli 2020 15:43 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Easy to use

Just as easy to use as in the videos! I wont bother too much with the wax brush, a cloth is just as good. Also, maybe 3 layers for a kitchen cupboard instead of the recommended two layers.

Beoordeeld door Eitan op 10 januari 2022 12:01 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fantastisch mooie en zeer goedkope oplossing voor een ruwe planken (onder)vloer.

Op ons donkere zoldertje lagen tapijttegels in een veel te donkere en sombere rode bordeaux kleur. We overwogen eerst laminaat maar we wilden liever een gele vloer omdat dat veel vrolijker zou zijn. Dus keken we naar geel click-marmoleum maar dat was schrikbarend duur. Uiteindelijk kwamen we op het idee om de ruwe vezelplaten-ondervloer gewoon te verven met Annie Sloan kalkverf en daarop parket lak van Annie Sloan. De kalkverf werkte heel prettig. De eerste laag heb ik behoorlijk verdund omdat de platen ruw en vezelig waren en er veel te veel verf nodig was om de vloer geel te maken. Daardoor ging het verven (met roller op bezemsteel) ook heel soepel. De tweede laag kon ik dik opbrengen waardoor de oneffenheden en de kieren tussen de platen behoorlijk goed opgevuld werden. Door de twee laklagen is het geheel nu echt heel mooi geworden en kunnen we het ook goed schoonhouden. Goedkoop, beter voor het milieu en super vrolijk en mooi!

Beoordeeld door Liesbeth van der Plas op 16 september 2022 11:58 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Schrootjes gerenoveerd met krijtverf (geel; Tilton)

Lang gezocht naar een mooie matte verf waarmee ik de jaren '70 schrootjes in ons huis een nieuwe uitstraling kon geven. Gekozen voor de krijtverf van Annie Sloan in het gele Tilton. De verouderde jaren '70 stijl van onze woonkamer is helemaal omgetoverd tot een frisse en knusse woonkamer. De verf is mooi mat en het werkt fijn. Wel moest ik drie lagen schilderen om het helemaal dekkend te krijgen. Wat ik ook erg prettig vind is dat de verf niet zo chemisch is als 'reguliere lak', dat scheelt een boel hoofdpijn na het schilderen én beter voor het milieu (naar ik aanneem).

Beoordeeld door AK op 19 april 2023 13:32 | Permalink

De review heeft geen stemmen.