Schrijf beoordeling
  • - 12 mei 2021
    Lees beoordeling Snel geleverd, netjes verpakt, leuk kadootje. Echt een persoonlijke touch. En ook kwalitatieve producten.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 mei 2021
    Lees beoordeling Snelle levering
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 mei 2021
    Lees beoordeling Super snelle levering en heel fijn dat je niet hoeft te schuren.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 mei 2021
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 mei 2021
    Lees beoordeling Goede service, zeer snelle levering, zeer goed verpakt
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 mei 2021
    Lees beoordeling Super snelle levering en goed telefonisch advies
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 mei 2021
    Lees beoordeling Ik ben nu heerlijk aan het schilderen geslagen, omdat ik het zulke fijne verf vind. De kleuren vind ik prachtig, ondanks dat ze niet helemaal overeen komen volgens mij met de kleuren op het palet.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 mei 2021
    Lees beoordeling Makkelijke en overzichtelijk site Snellwlevering en contact mogelijk
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 01 mei 2021
    Lees beoordeling niets dan lof voor Shabby Treats. Snelle reactie, met veel positieve aandacht en feedback over,vragen en opmerkingen
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 april 2021
    Lees beoordeling Fijne website met veel informatie en tips. Snelle levering. Verven met Annie Sloan verf is heel leuk en makkelijk. Ik heb een nieuwe hobby.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 april 2021
    Lees beoordeling Snelle levering, artikel was keurig verpakt
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 april 2021
    Lees beoordeling Hele fijn verf en super blij met het resultaat. De kast van crème naar duck egg green geverfd in 2 lagen echt schitterend!!
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 april 2021
    Lees beoordeling Goed advies en fijne hulp bij de keuze van mijn kleuren.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 april 2021
    Lees beoordeling Ongelooflijk snelle levering, heel goed verpakt en een rijkdom aan uitleg op de website
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 april 2021
    Lees beoordeling Breed assortiment, goede prijzen en zeer snelle levering
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 april 2021
    Lees beoordeling Snel geleverd en netjes verpakt
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 april 2021
    Lees beoordeling Duidelijke uitleg op de site over de verf duurde wel lang voordat het binnen was maar had waarschijnlijk meer met TNT te maken
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 april 2021
    Lees beoordeling Mooie producten en uitgebreid toegelicht op de site
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 april 2021
    Lees beoordeling Ik vondt het snel en goeie service.
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 april 2021
    Lees beoordeling Prima levering en prima product
    Geslacht
    Aanbevolen
    ja

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244