Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1471 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Geweldig product heel goed om mee te werken
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering en producten goed ingepakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, goed advies; vriendelijke en behulpzame verkoopsters; prettig dat je zelfs kan bellen voor advies. Goede kwaliteit verf ! Aanrader . Geurloos, ook de vernis.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling Ik zocht een product om marmer te verven. Daarbij kwam ik uit op het product van Annie sloane en ik ben blij dat ik het heb gekocht. Ik wilde de vensterbanken en zwart verven en ben daarmee begonnen. Het is heel erg goed gelukt. In verband met de verhuizing wilde ik wat oude meubels Her gebruiken. Ik heb daarvoor ook diverse kleurtjes verf van Annie sloane gebruikt en het is allemaal heel erg goed gelukt. Dus ik ben blij dat ik dit product heb gekocht. Je kunt er heel fijn mee werken. Ik laat het resultaat nu ook zien aan anderen en die worden er ook enthousiast van. Met vriendelijke groet, Hennie snoeys.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling snel, vlot en vriendelijk
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 augustus 2019
    Lees beoordeling Zeer leuke spulletjes voor een landelijk interieur😍👌🏻 Zeer vriendelijke dame en de heer des huizes stond me bij met raad en daad ivm met een "kastkeuze" voor bij mijn tafel. Doe zo verder!!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Lees beoordeling Jullie doen wat je op je website zetten: vandaag bestelt morgen (minus zondag) in huis. Uitstekend!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2019
    Lees beoordeling Goed, snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2019
    Lees beoordeling Prima product,snel bezorgd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2019
    Lees beoordeling Shabby Treats is een bedrijf met een goede en snelle service. Zelf vind ik de website erg prettig om door te kijken en met veel informatie. De gratis handleiding over de Annie Sloan Chalkpaint is zeer nuttig.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 augustus 2019
    Lees beoordeling Alles keurig netjes en op tijd afgewikkeld.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 augustus 2019
    Lees beoordeling Een allereerste keer bij jullie besteld,alles is goed en correct verlopen waarvoor mijn dank,de Annie Sloan verf en wax is gekend en heb zelf al meerdere malen ermee gewerkt...nu ga ik aan de slag voor het bedje voor mijn kleinkind op komst...
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 augustus 2019
    Lees beoordeling Chalk old white gebruit op riken bureau rond 1920-30. In verschillende dunne laagjes. Achteraf had ik beter maar 1 x kunnen doen of alleen white wax moeten gebruiken. Het ziet er nu toch een beetje ‘ goedkoop’ uit.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 augustus 2019
    Lees beoordeling Voor de eerste keer besteld, snelle verzorgde levering. Snelle reactie op vraag en goed antwoord met uitleg op een probleem
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2019
    Lees beoordeling De website mag wel verbeterd worden. Was niet duidelijk vanaf winkelmandje naar betalen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2019
    Lees beoordeling Verzending was vlot en goed verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2019
    Lees beoordeling Fijne website met veel tips en foto’s. Bestelling is super netjes en met zorg verpakt. En snel verstuurd. Direct dezelfde dag ingepakt en verstuurd. Ik zou deze website aanraden bij anderen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2019
    Lees beoordeling Een geheel nieuwe uitdaging om met krijt verf te gaan werken. Door de goed leesbare website alles kunnen vinden wat ik wilde weten en dat voor een bijna zestiger, dat zegt echt dat de website heel goed is. Daarom direct een bestelling gedaan, en er volgt nog meer. Heel blij met deze uitdaging om mijn huis in sfeer te krijgen nu de kinderen de deur uit zijn.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja