Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1101 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 15 augustus 2018
    Lees beoordeling Perfecte verf voor alles in een woord super!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2018
    Lees beoordeling Bevalt me goed, het is makkelijk bestellen
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2018
    Lees beoordeling Snel geleverd, verfpot was goed verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 augustus 2018
    Lees beoordeling Prachtige verf, snel geleverd. Goede handleiding.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2018
    Lees beoordeling Hoewel de bestelling prima is verlopen ben ik verder niet tevreden met het product wat ik heb gekocht. De verf hecht namelijk helemaal niet op mijn keuken. Na 2 lagen verf + wax, met de tussentijdse aanbevolen wachttijden in acht genomen te hebben, kon ik een week later nog steeds de verf met een sopje en een schuurspons volledig verwijderen van het kastje dat ik geverfd had. Dat lijkt me niet de bedoeling. Echt een miskoop.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2018
    Lees beoordeling Super en snel bezorgd in zeer goede verpakking
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2018
    Lees beoordeling Zeer vlotte afhandeling. Levering de dag nadien in de voormiddag!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 augustus 2018
    Lees beoordeling Goede snelle levering
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 augustus 2018
    Lees beoordeling Prima. Duidelijke site. Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 augustus 2018
    Lees beoordeling Goed! Snelle levering, geen poespas.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 augustus 2018
    Lees beoordeling fijne webwinkel snelle levering en duidelijk omschrijving.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 augustus 2018
    Lees beoordeling Het product is me tegengevallen ondanks dat ik alles heb gedaan zodat beschreven is dekt het heel moeizaam de deurkozijnen, durf niet aan de deuren te beginnen met deze verf.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 augustus 2018
    Lees beoordeling Zeer goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 augustus 2018
    Lees beoordeling Dit keer via internet bij Shabby gekocht.Prima en snel!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 augustus 2018
    Lees beoordeling Supersnelle levering. Producten met zorg verpakt. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2018
    Lees beoordeling Mijn ervaring met Shabby Treats is heel goed. De website was erg duidelijk en overzichtelijk.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2018
    Lees beoordeling Heb grote blikken muurverf en een aantal kleinere items besteld. Ik had op zondag na 3 uur smiddags besteld en had de spullen op woensdag binnen. Wat opviel was dat het pakket heel goed was ingepakt. Volledig ingetaped en veel piepschuim in de doos om de blikken te beschermen. Spullen netjes overgekomen. Verf voor houten meubel beviel goed! Muurverf heb ik gebruikt met de annue sloan muurverfkwast op een muur met structuurverf. Dit bleek heel bewerkelijk omdat de dikke verf moeizaam tussen de structuurdeeltjes komt. Moest echt erin getamponneerd worden. Met iets verdunnen van de verf ging dat wel beter. Het resultaat is wel erg mooi maar denk dat het idee van de annie sloan verf (textuur en authentiek effect) op een structuurmuur niet zo duidelijk naar voren komt en waarschijnlijk meer zichtbaar zal zijn op een gladde muur. Zou zelf een volgende keer niet weer kiezen voor de combi van deze verf met kwast op eem muur met fijne structuurverf er al op.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2018
    Lees beoordeling goede kwaliteit,snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2018
    Lees beoordeling Binnen 10 minuten na mijn mailtje werd ik gebeld om zekerheid te krijgen over de spullen die ik wilde bestellen. Wat een vriendelijkheid!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 augustus 2018
    Lees beoordeling Levering was snel. De set borstels die aanbevolen werd om te verven ( Annie Sloan) is niets waard. De haren komen los bij het eerste gebruik. Had ik toch maar de duurdere Annie Sloan borstel gekocht ....
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja