Schrijf beoordeling
  • - 15 oktober 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 oktober 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 oktober 2019
    Lees beoordeling Super snelle levering
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 oktober 2019
    Lees beoordeling Het is ontzettend leuk om een kast waar je op uit gekeken bent, een nieuw leven te geven. Het resultaat is geweldig en ik heb gelijk een nieuwe pot gekocht. Ik heb de smaak te pakken.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 oktober 2019
    Lees beoordeling Goede service. Telefonisch alles uitgelegd. Heb weer een mooi dressoir. Geverfd met athenian Black en soft wax
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 oktober 2019
    Lees beoordeling Heb de verf over tegels gesmeerd. Gaat super! Vond het wel lastig om de wax erover te smeren... maar ben blij met het resultaat.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 oktober 2019
    Lees beoordeling Werkt goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 oktober 2019
    Lees beoordeling Bestelling werd zorgvuldig verpakt en snel verzonden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 oktober 2019
    Lees beoordeling Een hele prettige ervaring! Ik had problemen met de betaling en daarom telefonisch contact gezocht. Een hele aardige man aan de lijn gehad!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 oktober 2019
    Lees beoordeling Eerste keer een bestelling gedaan en dat werd vliegensvlug bezorgd. En ook nog eens goed verpakt . Een dikke 10.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 oktober 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 oktober 2019
    Lees beoordeling Alles perfect geregeld, van website tot thuisbezorging!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 oktober 2019
    Lees beoordeling Telefonisch contact gehad voor meer informatie en werd prima en snel geholpen.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 01 oktober 2019
    Lees beoordeling Snelle levering, fijn!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 september 2019
    Lees beoordeling Makkelijk bestellen en zeer snelle verzending. Hele duidelijke website met veel info over de producten. Was het overal maar zo!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 september 2019
    Lees beoordeling Zeer goede ervaring
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 september 2019
    Lees beoordeling Zeer tevreden , snelle levering . Was er happy mee .
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 september 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 september 2019
    Lees beoordeling Hulpvaardig, ruime keuze en snel geleverd
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 september 2019
    Lees beoordeling Het is een positieve ervaring. Het bestellen werd afgesproken en toen werd ik meteen gebeld met de vraag of ik hulp nodig had. Ze hebben me verder geholpen en de volgen dag werd de verf zeer secuur verpakt bezorgd. Ik ben erg tevreden over de service en over het product. Ik heb de gebruiksaanwijzing op de site gevolgd en de keuken wordt weer als nieuw. Ik ben tevreden en trots. Dank jullie wel. Groet Ineke
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja