Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1161 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 19 oktober 2018
    Lees beoordeling Mooie producten en de beschrijving op de website klopt helemaal. De informatie mbt de verschillende toepassingen of verftechnieken is erg handig en prima in praktijk te brengen, ook al heb je er nog geen ervaring mee. Bestellingen zijn keurig verzorgd en snel in huis.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 oktober 2018
    Lees beoordeling Heel fijne verf! Heb wallpaint gebruikt, Amsterdam Green. Heel erg mooie kleur, precies wat ik wilde. De verf is ook fijn bij het schoonmaken; goed te doen!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 oktober 2018
    Lees beoordeling Erg professioneel, mooie producten, betrouwbaar en Jayne is erg vriendelijk en behulpzaam.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 oktober 2018
    Lees beoordeling Bestelling vlot verwerkt en bezorgd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 oktober 2018
    Lees beoordeling Zeer goede opvolging ;Betaling was niet gelukt en er was direct hulp
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 14 oktober 2018
    Lees beoordeling Ik heb sjablonen gekocht en deze zijn goed verpakt aangekomen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 oktober 2018
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 oktober 2018
    Lees beoordeling eenvoudig bestellen en vlotte levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 oktober 2018
    Lees beoordeling Ik heb een buffetkast, tvkast en 2 tafeltjes geverfd met schalk paint duck egg blue. Ik ben er echt heel erg blij mee!! De verf is makkelijk om mee te werken en het resultaat is echt heel erg mooi! Echt een aanrader!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 oktober 2018
    Lees beoordeling Ik ben erg blij met uw product. Helaas kwam ik een bus tekort, ik dacht dat ik het zou redden met 1 bus (1 ltr). Maar het resultaat mag er zijn.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 oktober 2018
    Lees beoordeling Fijne verf voor het verven van een gladde ondergrond.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 oktober 2018
    Lees beoordeling Shabby Treats is zeer klantvriendelijk, heeft alle producten van Annie Sloan die je zoekt en binnen 1 dag al (zorgvuldig verpakt) thuisbezorgd! Op de site staat veel handige uitleg en zelfs bij mijn bezorging kreeg ik alles op papier. Na een probleem die ontstond met mijn tafel kreeg ik telefonisch vriendelijk een deskundig advies. Bedankt, ik ben blij dat ik jullie gevonden heb!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 oktober 2018
    Lees beoordeling Hele fijne verf om mee te werken ,snelle levering en mooi resultaat !
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 oktober 2018
    Lees beoordeling Veel uitleg op de site en een groot assortiment. Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 oktober 2018
    Lees beoordeling Veel advies op de website. Snelle levering!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 oktober 2018
    Lees beoordeling Mijn ervaring met Shabby Treats is goed.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 oktober 2018
    Lees beoordeling Duidelijke website met goede uitleg over de producten en supersnelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 oktober 2018
    Lees beoordeling snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 oktober 2018
    Lees beoordeling Voor het is besteld top Zaterdag voor 1500 besteld had maandag in huis Super snel Ben tevreden gaat zeker nog een keer bestelen
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 oktober 2018
    Lees beoordeling Levering perfect in orde. Kalkverf van zeer goede kwaliteit
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja