Schrijf beoordeling
  • - 09 september 2019
    Lees beoordeling Snelle verzending en goed verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 september 2019
    Lees beoordeling Chalkpaint met kwast en wax besteld. Prima website met heldere uitleg over de producten en werkwijze. Snelle levering. Netjes verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 september 2019
    Lees beoordeling Vaker op de site gekeken voor uitleg en informatie. Ik vind daar al mijn vragen ! Mijn produkten bestel ik dus heel graag bij Shabby Treats.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 september 2019
    Lees beoordeling Goed kunnen vinden wat ik zocht, met uitleg erbij en foto’s van meubels zoadat ik het eindresultaat van de kleuren kon zien.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 september 2019
    Lees beoordeling Super goede ervaring, doordat mijn track en trace email in de spam box was beland, heb ik die informatie gemist. Nadat ik per email contact had opgenomen vrijwel direct bericht dat het al verzonden was. Alles keurig ontvangen . Top service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 september 2019
    Lees beoordeling De service die Shabby Treats geeft kom je niet vaak tegen. Na het plaatsen (en betalen) van mijn bestelling werd ik gebeld over de lak die ik had besteld. En het advies was om, voor wat ik wilde, een andere lak te bestellen. Deze lak was goedkoper ook nog. Shabby Treats is een bedrijf dat meedenkt en goed advies geeft!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 september 2019
    Lees beoordeling Ik winkel bij deze mensen al voor de vierde keer en ben meer dan tevreden over deze webshop. Ik kom hier altijd graag terug.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 september 2019
    Lees beoordeling Wat een superbedrijf, je bestelling gedaan en binnen 5 minuten bevestiging. Maar ook echt de volgende dag in huis. Super@@
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 september 2019
    Lees beoordeling Heel goed. Dekt meteen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2019
    Lees beoordeling Snelle en perfecte levering. Goede uitleg op website.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 september 2019
    Lees beoordeling Altijd goed verpakt, op tijd geleverd en de inhoud ervan klopt altijd precies.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 augustus 2019
    Lees beoordeling Snelle levering van verf en zorgvuldig verpakt.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 augustus 2019
    Lees beoordeling Goede service en tijd om advies te geven👍
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 augustus 2019
    Lees beoordeling Als ik vandaag op het idee kom dat ik morgen een vloer wil schilderen, weet ik zeker dat dat mogelijk is als ik hier mijn Annie Sloan-materialen bestel. Helemaal goed.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 augustus 2019
    Lees beoordeling Vrijdag besteld, maandag geleverd. Netjes ingepakt en pakketje binnen zoals besteld. Daarnaast een erg mooie kleur!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 augustus 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 augustus 2019
    Lees beoordeling Prettige duidelijke site, met goed aanbod en duidelijke informatie over het gebruik ervan. Zeer snelle en correcte levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 23 augustus 2019
    Lees beoordeling goede website ; snelle bezorging...alles zoals beloofd
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 augustus 2019
    Lees beoordeling In perfecte staat afgeleverd.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 augustus 2019
    Lees beoordeling Goed verpakt en vlotte levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja