Schrijf beoordeling
  • - 30 oktober 2019
    Lees beoordeling prima site, snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 oktober 2019
    Lees beoordeling Duidelijke website en snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 oktober 2019
    Lees beoordeling Topbedrijf met top producten, behulpzaam en snelle levering
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 oktober 2019
    Lees beoordeling Geweldige service
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 28 oktober 2019
    Lees beoordeling Duidelijke site met veel info. Snelle levering. En zeer vriendelijk mijn vragen beantwoord bij telefonisch contact.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 27 oktober 2019
    Lees beoordeling De eerste keer dat ik met dit product werk...... bevalt me prima. Het resultaat is tot zover prima.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 oktober 2019
    Lees beoordeling Ik heb verf en wax bij Shabby Treats besteld. Dit is zeer goed bevallen. Ik had het even voor 17.00 uur besteld maar kreeg het toch de volgende dag al geleverd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 oktober 2019
    Lees beoordeling Mijn pakket is zoek maar Shabby doet er alles aan om het zsm te lokaliseren.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 23 oktober 2019
    Lees beoordeling goed en snel zakendoen ;wel jammer dat zowel op als in de doos met artikelen onmetelijk veel plastic verwerkt is;ik ben geen duurzaamheidsfreak maar het valt gewoon op ; moet anders
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 23 oktober 2019
    Lees beoordeling Door een fout op de bank- app, per ongeluk twee keer besteld en betaald. Dit werd per kerende rechtgezet en terugbetaald. Super service!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 oktober 2019
    Lees beoordeling Duidelijke website. Heldere werkinstructie en goede tips. Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 22 oktober 2019
    Lees beoordeling Alles netjes geleverd. Top
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 oktober 2019
    Lees beoordeling Duidelijke website, goede uitleg en voorbeelden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 oktober 2019
    Lees beoordeling Super! Na de site te hebben bekeken en nog met vragen zat heel erg vriendelijk telefonisch geholpen wat de doorslag gaf om te bestellen
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 oktober 2019
    Lees beoordeling Prima levering!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 oktober 2019
    Lees beoordeling Levering was snel en correct
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 18 oktober 2019
    Lees beoordeling Keurig verpakt en bezorgd.jammer dat de bezorger het niet via e-mail laat weten hoe laat het bezorg zou worden. Nooit een e.mail gehad ook niet via de span box. Fout ligt bij post.nl
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 17 oktober 2019
    Lees beoordeling Snelle bezorging. Goed ingepakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 16 oktober 2019
    Lees beoordeling Ik heb twee keer een bestelling geplaats bij Shabby Treats. Ik ben erg tevreden! Snelle service!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 oktober 2019
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja