Schrijf beoordeling
  • - 15 juni 2020
    Lees beoordeling Geweldige firma
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juni 2020
    Lees beoordeling Goede en snelle levering
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juni 2020
    Lees beoordeling goede kwaliteit, vlotte en correcte levering
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 juni 2020
    Lees beoordeling Prima service, supersnel!
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 juni 2020
    Lees beoordeling Supergoed
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juni 2020
    Lees beoordeling Goede producten, goede service en snelle levering
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juni 2020
    Lees beoordeling Snelle levering en goede producten
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 juni 2020
    Lees beoordeling Super blij met mijn aangeschafte waxkwast. Wilde er eerst niet aan en heb mijn 1e projectje met een doek gedaan. Nu mijn 2e kastje met de waxkwast. Wat een gemak!
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 juni 2020
    Lees beoordeling Gisteren bestelling binnen gehad, weer heel tevreden, kom ook graag in de winkel altijd hele goede adviezen, moet er voor uit Zwolle komen, maar heb ik er graag voor over, het is een mooi product die ik nu 10 jaar ken en altijd veel complimenten als ik weer wat geschilderd heb, zal zeker niet de laatste keer zijn
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 juni 2020
    Lees beoordeling Na verschillende soorten krijtverf te hebben gebruikt en besteld nu hier een aantal kleuren gekocht. De verf was zeer goed en stevig verpakt dus geen kans op lekkende verfblikken. Levering was erg snel wat extra leuk is om meteen aan de slag te kunnen. Prachtige kleuren verf en veel handige instructies op de website.
    Geslacht
    Z
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 juni 2020
    Lees beoordeling Ik heb al een aantal keer verf gekocht bij shabby treats en altijd goed geholpen en eerlijk advies gekregen over stoffen die te verven zijn. Ik wilde mijn eetkamer stoelen wegdoen maar dankzij Annie sloan chalk paint ben ik weer helemaal in love
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 juni 2020
    Lees beoordeling Top producten, goede service. Reeds meerdere malen besteld. Waarom ergens anders zoeken als je hier alles hebt!
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 juni 2020
    Lees beoordeling Top bedrijf. Snelle levering en geweldige producten
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 juni 2020
    Lees beoordeling Super mooie producten. Geweldig resultaat ook wanneer je geen echte prof bent. Kwasten en verf zijn heel goed op elkaar afgestemd. Zelf het schuurpapier hoort bij deze verf voor een heel mooi resultaat
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 juni 2020
    Lees beoordeling Snelle levering en goed verpakt. Overzichtelijke site. De verf is zo verslavend om mee te werken en elke keer weer leuke tips ook op FB.
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 juni 2020
    Lees beoordeling Fijn bedrijf en goede produkten
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 juni 2020
    Lees beoordeling Is men eerste maal maar ben enthousiast om er eindelijk eens te kunnen aan beginnen hoop dat het me lukt heb het 1 keer mogen doen met iets klein bij iemand anders dus duimen maar
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 juni 2020
    Lees beoordeling Snelle, perfect verpakte levering. Product zelf is en blijft geweldig
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 juni 2020
    Lees beoordeling Voor mij was dit de eerste kennismaking met het zelf opknappen van oude meubels. Na de mooie foto's en positieve ervaringen die ik las koos ik voor chalk Paint en wax van Annie Sloan die ik bestelde bij Shabby Treats en tot mijn verbazing werd mijn eerste creatie meteen een succes. De verf en de wax werden snel geleverd en de oude eiken buffetkast die we tweedehands kochten is nu echt een meubelstuk geworden dat we koesteren met witte chalk Paint binnenkant en van buiten whitewax meteen op het hout. De plannen voor een volgend project zijn al gemaakt.
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 juni 2020
    Lees beoordeling Wat een uitgebreide informatie en artikelen
    Geslacht
    V
    Aanbevolen
    ja