Schilderles in Breda
Schilderles in Breda

Schilderles in Breda bij Daphne Schrijver

In Breda kun je schilderles of een schilderworkshop volgen bij Daphne Schrijver. In haar atelier aan huis kan zij maximaal 4 leerlingen ontvangen. Een klein groepje waardoor iedereen voldoende aandacht krijgt. De workshops kan worden geboekt tot maximaal 10 personen. Daphne gelooft dat iedereen kan leren schilderen. Met voldoende geduld en oefening ontdek je je eigen stijl. Daphne heeft 6 jaar schilderonderwijs gevolgd aan de Academie Noord in Brasschaat. Haar favoriete onderwerpen zijn portret, water en grote kleurrijke schilderijen met een sensueel tintje. Ook maakt ze penportretten in opdracht.Wanneer je schilderles volgt bij Daphne leer je aan de hand van verschillende onderwerpen eerst een beetje tekenen. Het goed leren kijken naar je onderwerp, het opnemen van alle details is het halve werk. Wanneer je een beetje kan tekenen en goed observeert kan je de basis maken voor een schilderij. Na het tekenen leer je schilderen zoals de oude meester dat ook deden, met een onderschildering. Het hele onderwerp uitwerken met licht en donker zorgt voor houvast in de rest van je werk. Met deze basistechnieken kan je verder bouwen en zoeken naar de stijl die bij je past. De schilderlessen worden gegeven met verschillende materialen zoals potlood, houtskool, bister en uiteindelijk met olieverf.

Boek nu een workshop bij Daphne Schrijver

Gezellig een paar uur schilderen en zonder ervaring en toch al een mooi kunstwerk mee naar huis? Dat kan met Daphne’s creatieve workshop schilderen! Vooraf wordt het thema van de workshop besproken. Je schildert het gekozen onderwerp op een transparante plaat met Amsterdam Acrylverf. Hierdoor is ervaring met tekenen niet nodig. Onder de coaching van Daphne werk je het hele onderwerp uit. Het resultaat: een uniek kunstwerk voor jezelf of om cadeau te geven!

Schilderles in Breda
Schilderles in Breda
Schilderles in Breda
Schilderles in Breda

Direct aan de slag met schilderen of een leuke workshop in Breda

Wil je meer informatie over haar schilderijen, de tekeningen in opdracht of lijkt het je leuk een cursus en workshop bij haar te volgen? Kijk voor meer informatie op haar website. Je kan me uiteraard ook bellen op T : 06 15 962 474 of mailen naar: info@daphneschrijver.nl

Schilderijen van Daphne Schrijver

Schilderles in Breda
Schilderles in Breda
Schilderles in Breda
Schilderles in Breda

Bestel nu Amsterdam Acrylverf - Van Gogh Olieverf en volg je schilderles bij Daphne Schrijver in Breda