Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden

Bekijk de mooiste voorbeelden van Polyvine Vloervernis, van zowel trappen, vloeren of tegels. Allemaal gedaan met Polyvine Vloervernis. Polyvine Vloervernis is de ijzersterke Vernis van Polyvine die je kan aanbrengen op water gedragen verf maar ook op onbehandeld hout. Slijtvast makkelijk en snel aan te brengen en de goedkoopste in zijn soort. Omdat het geen verkleuring geeft van de verf uitermate geschikt voor Annie Sloan Verf. Vanwege de korte droogtijd, kunt u het snel weer intensief gebruiken. Daardoor heel geschikt voor de afwerking van Trappen en Vloeren. Maar ook tegels is geen probleem, dat kunt u zien op onderstaande voorbeelden.

Bekijk alle Polyvine Vloervernis Voorbeelden

Deze tegelvloer is gedaan met Graphite en Pure White en is afgewerkt met twee lagen Vloervernis zijdeglans en één laag Vloervernis Mat. Waarom Polyvine Vloervernis en geen andere vernis. Vloervernis, is helemaal afgestemd en ontwikkeld op water gedragen verf dus ook Annie Sloan verf. Het geeft geen verkleuren van de verf, droogt snel en is de sterkste in zijn soort. Verder ziet u een houten vloer die is gedaan met Polyvine Verniswas wit. Toen het gewenste kleur effect was bereikt is het afgewerkt met w lagen Vloervernis Zijdeglans en één laag mat en u heeft een ijzersterke vloer met een mooi Whitewash effect.

Wanneer je parketvloer er nog netjes en strak in ligt, maar je toe bent aan een andere kleur is verven met Annie Sloan Chalk Paint een goed idee. Deze vloer is geschilderd in de kleur Paris Grey en werk je hem af met Vloervernis van Polyvine en je hebt een nieuwe vloer waar je weer jaren plezier van hebt. Volg altijd onze handleiding vloeren verven voor het beste resultaat. Inmiddels hebben we de trap geverfd en we zijn erg trots op het resultaat. Het staat mooi bij de vloer die we gelegd hebben. De gebruikte kleuren zijn Annie Sloan Country Grey, Barcelona Orange en Old Violet. De trap is afgewerkt met twee laagjes Vloervernis Zijdeglans en één laag Vloervernis Mat. Bedankt voor jullie snelle levering en service. En complimenten voor jullie informatieve en inspirerende site.

Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden

Hoe gaaf kan je tegels verven. Carolien laat het hier zien. Je neemt een mooi sjabloon en gaat sjabloneren op de tegels dat is in dit geval gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Graphite en het sjabloneren met Old White. Nadat de hele klus klaar was is het afgewerkt met vloervernis zijdeglans twee lagen en één laag vloervernis mat. Rechtsboven ziet u een trap die is gedaan in Annie Sloan Old White en de treden met Annie Sloan Graphite. Daarna is de trap conform onze handleiding vloeren en trappen verven, afgewerkt met twee laagjes Vloervernis Mat en 1 laag Vloervernis zijdeglans.

Voorbeelden Polyvine vloervernis over verniswas en toilet tegels

U ziet een houten vloer die is gedaan in Polyvine Verniswas Notelaar ( hier zijn drie laagjes aangebracht) omdat de klant een hele lichte vloer robuust en donkerder wilde maken. Daarna is het afgewerkt voor de meest maximale bescherming eerst met twee laagjes Polyvine Vloervernis Mat en als laatste met een laag Vloervernis zijdeglans. Rechtsboven ziet u dat Carolien er een waar kunststuk van heeft gemaakt. De tegelvloer in de wc is gedaan met Annie Sloan Graphite en de sjablonen in Old White en als afwerking Polyvine vloervernis Zijdeglans en Vloervernis Mat.

Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden
Polyvine Vloervernis Voorbeelden

Polyvine vloervernis is de ideale vernis voor houten vloeren. Zie hier het resultaat.

U kunt ons volgen op:

Polyvine vloervernis de beste vloervernis die er is