Plafonds verven met Annie Sloan verf
Plafonds verven met Annie Sloan verf

Annie Sloan verf kunt u uitstekend gebruiken op plafonds in alle kleuren

De water gedragen verf van Annie Sloan is super mat en geeft een nostalgische indruk. Prachtig om toe te passen op een schrootjes- of ander plafond. Je kunt ’m eventueel verdunnen waardoor het makkelijker verwerkbaar is. Met één liter Annie Sloan verf kan je een plafond oppervlakte verven van 12 m2. Ook het verven van ornamenten is leuk om te doen om een mooi en speels effect te creëren met de geweldige kleuren van Annie Sloan. Ornamenten die vet zijn of waar nicotine opzit wel goed ontvetten met St Marc. Maar u kunt ook Mondial Vlekken Coating gebruiken. Als u dat minimaal twee uur laat drogen kunt u er overheen verven.

Plafonds verven met Annie Sloan verf lees hoe je het moet doen

Zuigende plafonds van Gipsplaat of andere zuigende ondergronden wat moet ik dan doen. Gipsplaat, pleisterwerk en zeker spuitpleister heeft de eigenschap nogal wat verf op te zuigen. Gebruik daarom eerst een voorstrijkmiddel. Je brengt het eenvoudig en snel op met een (blok)kwast en je kunt daarna gewoon aan de slag met Annie Sloan verf. Het grote voordeel is, u zult ook minder Chalk Paint gebruiken omdat u voorstrijkmiddel heeft aangebracht.

Dat Annie Sloan Chalk Paint heel geschikt is ook voor grote renovaties kunt u zien op bijgaande foto's. U ziet het plafond voor het verven en na het verven met Annie Sloan verf old White.

Moet ik een plafond afwerken

In principe hoeft u Annie Sloan Chalk Paint op het plafond niet af te werken, dit is een keus. Wij zelf hebben het wel gedaan. Wij hebben last van veel vliegen door de paarden en koeien die er in de buurt zijn. En wij wilden dat we het goed schoon konden maken. Daarom hebben wij de keus gemaakt het af tw werken met Polyvine Decorateursvernis mat.

Plafonds verven met Annie Sloan verf
Plafonds verven met Annie Sloan verf
Plafonds verven met Annie Sloan verf
Plafonds verven met Annie Sloan verf

Op bijgaande foto's ziet u een balken plafond in zijn originele staat en de foto hoe het geworden in met Annie Sloan verf. Annie Sloan doet wonderen in je huis en iedereen kan het.

Schimmel op muren en plafonds

Schimmel op muren en plafonds kunnen vaak simpel worden verholpen door het monteren van een ventilator die voor voldoende lucht doorstroming zorgt. Verder is het daarbij verstandig om een vochtvreter neer te zetten. Eventueel lelijke plekken eerst behandelen met Mondial Vlekken Coating voor u gaat verven.

Annie Sloan kleuren voor op het plafond

Annie Sloan heeft een groot palet aan verschillende mooie matte kleuren. Alle kleuren kunt u bekijken op onze pagina Chalk Paint™ van Annie Sloan kleuren. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw kleuren mengen. Dit is namelijk één van de unieke eigenschappen van Annie Sloan.

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis