Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Plafonds verven met Annie Sloan verf lees hoe je het moet doen

De watergedragen verf van Annie Sloan is supermat en geeft een iet wat nostalgische indruk. Prachtig om toe te passen op een schrootjes- of ander plafond. Je kunt ’m eventueel verdunnen waardoor het makkelijker verwerkbaar is. Met één liter Annie Sloan verf kan je een plafond oppervlakte verven van 12 m2. Ook het verven van ornamenten is leuk om te doen om een mooi en speels effect te creeëren met de geweldigen kleuren van Annie Sloan. Ornamenten die vet zijn of waar nicotine opzit wel goed ontvetten met St Marc. Maar u kunt ook Alabastine vlekken spray gebruiken. Als u dat minimaal twee uur laat drogen kunt u er overheen verven.

Plafonds verven met Annie Sloan verfPlafonds verven met Annie Sloan verf

Zuigende plafonds van Gipsplaat of andere zuigende ondergronden

Gipsplaat, pleisterwerk en zeker spuitpleister heeft de eigenschap nogal wat verf op te zuigen. Gebruik daarom eerst een voorstrijkmiddel. Je brengt het eenvoudig en snel op met een (blok)kwast en kunt daarna gewoon aan de slag met Annie Sloan verf, het grote voordeel is u zult ook minder Chalk Paint gebruiken omdat u voorstrijkmiddel heeft aangebracht.

Plafonds verven met Annie Sloan verfPlafonds verven met Annie Sloan verf

Dat Annie Sloan Chalk Paint heel geschikt is ook voor grote renovaties kunt u zien op bovenstaande foto's. Links voor en rechts na Annie Sloan Old White

Plafonds verven met Annie Sloan verfPlafonds verven met Annie Sloan verf

Op bovenstaande foto's ziet u een balken plafond in zijn originele staat en de foto na hoe het geworden in met Annie Sloan verf. Annie Sloan doet wonderen in je huis en iedereen kan het.

Schimmel op muren en plafonds

Schimmel op muren en plafonds kunnen vaak simpel worden verholpen door het monteren van een ventilator die voor voldoende lucht doorstroming zorgt. Verder is het daarna verstandig om een vochtvreter neer te zetten. Eventueel lelijke plekken eerst behandelen met Alabastine voorstrijk vlekken spray voor u gaat verven.

Annie Sloan kleuren voor op het plafond

Annie Sloan heeft een groot pallet aan verschillende mooie matte kleuren. Alle kleuren kunt u bekijken op onze pagina Chalk Paint™ van Annie Sloan kleuren. Maar u kunt natuurlijk ook zelf uw kleuren mengen. Dit is namelijk één van de unieke eigenschappen van Annie Sloan dat u alle kleuren kunt mengen. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel alle kleuren in het echt bekijken. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan !  

Annie Sloan verf kunt u uitstekend gebruiken op plafonds in alle kleuren