Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Kasten verven met Annie Sloan Chalk Paint is geweldig leuk om te doen

Kasten verven dat doen heel veel mensen. En tegenwoordig is kasten verven nog nooit zo makkelijk geweest. Sinds Annie Sloan op de markt is kan jij je kast verven zonder schuren of zonder te gronden. Dus het is zo gedaan. Daarom ga je natuurlijk je kast verven op de makkelijkste manier die er is en dat is met Annie Sloan Chalk Paint. Op bijgaande voorbeelden laten we je zien wat je allemaal met je kasten kan doen als je die gaat verven. We hebben zoveel voorbeelden, op kleur met diverse technieken. En overal hebben wij beschreven hoe het is gedaan. Dus je kast verven, kijk bij de voorbeelden wat anderen hebben gedaan en ga aan de slag. Bekijk de voorbeelden en bij de omschrijving staat precies hoe jij je kast ook kan verven. Kom je er niet uit neem contact met ons op. Wij helpen je graag om een mooie kast te maken met Annie Sloan verf. Kasten kunt u afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Voor zeer intensief gebruik hebben wij een speciale vernis.

Kasten verven kan zonder schuren of gronden bekijk hier de voorbeelden

Kasten verven

Kasten verven


De linkerkast is geverfd met structuur in Antibes green. Daarna afgewerkt met Dark Wax en Soft Wax. De rechterkast is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam green en afgewerkt met Dark Wax en Soft wax.

kasten verven

kasten verven


Dag Jayne, Ik heb de kast eerst goud geverfd, daarna geheel met Provence accenten aan gebracht met Antibes, Louis Blue, Old White, French Linen en Emile. Ook sommige plekjes met lichter gemaakte Emile. Afgewerkt met Clear Wax, daarna Dark Wax rond de panelen en versiering. De accenten zijn aangebracht met plamuurmes en verdund met water Groetjes Rita

Kasten verven

Kasten verven


De eerste kast is geverfd in Scandinavian Pink, doorgeschuurd en afgewerkt met Black Wax en Soft Wax.( foto 2)Grenen kast geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Provence en gepimpt met Black wax, super gaaf resultaat Groetjes Ingrid.

Kasten verven

Kasten verven


En nog een mooie secretaire ( foto 1) in Annie Sloan Chalk Paint Coco, French Linen, Old White en afgewerkt met clear wax, dark en witte wax. Groetjes Wendy Foto 2 Hoi, Deze kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Graphite en afgewerkt met  Clear, witte en Dark wax groetjes Wendy.

Kasten verven

Kasten verven


Hoi, Ik heb een kastje geverfd voor mijn dochter ( foto 1) gemaakt met Annie Sloan Verf en White wax. Ook heb ik sjablonen van jullie gebruikt. Mooi hè? Groetjes Linda. Foto 2 Chalk Paint French Linen en English Yellow distressed ( twee kleuren distressing) om een oude en verweerde look te geven. Afgewerkt met Annie Sloan White Wax.

Kasten verven

Kasten verven


De eerste kast is gedaan door de Brocante Stal in Annie Sloan Chalk Paint Pure White en afgewerkt met Soft Wax. foto 2 Ik heb de kast dun geverfd met Duck Egg Blue zodat je her en der het hout nog kunt zien. Daarna in de soft wax gezet! Ben er erg blij mee. Groetjes, Thea.

Kasten verven

Kasten verven


( foto 1) Een teakhouten kast geverfd met French Linnen, soft wax en Dark Wax. Super geslaagd. Groet Anouk zo zie je maar ook teakhout kan je verven met Annie Sloan. (foto 2) Beste Shabby Treats, afgelopen dagen onze buffetkast geverfd in de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey Chalk Paint en Old White Chalk Paint. Heel blij met het resultaat! Vr. Groet, Marit.

Kasten verven

Kasten verven


Hier een foto met een kast geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange‬. Super mooie kleur. Verleden jaar verf bij jullie gekocht en eindelijk het kastje ermee geverfd. superleuk geworden Paula.

Kasten verven

Kasten verven


Lieve Jayne, je hebt gelijk! Aubusson is een geweldige kleur ( foto 1)! Ik ben verliefd geworden op blauw. En het is een mooie match met Antibes Green. Pascale. ( foto 2) Ik heb de blauwe kast eerst met Old violet gedaan, vervolgens Louis Blue, doorgeschuurd en afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax. De lades vind ik niet zo mooi geworden maar was mijn eerste keer.....Groetjes Wianka.

Kasten verven

Kasten verven


Hallo Jayne, Ik ben weer heel tevreden over de fijne ‪Annie Sloan Chalk Paint‬. ( foto 1) Deze keer heb ik de binnenkant van mijn groene kast geschilderd met Scandinavian Pink. (De binnenkant was wit) Vriendelijke groet, Margot Peters van Zonnehert Atelier.( foto 2) Hoi, Ik heb weer een project af. Onze kledingkast. Hij is gedaan met Annie Sloan Paris Grey en Old White gemengd. De handgrepen zijn met Duck Egg Blue gedaan. Daaroverheen zit Soft Wax en Dark Wax. Groetjes linda.

Kasten verven

Kasten verven


Ook Vonny's Vintage ( foto 1) gebruikt (met veel plezier) Annie Sloan Chalk Paint. Hierbij de meest recente metamorfose. Kleur: Coco, afgewerkt Soft Wax en Dark Wax. Lavendel erop aangebracht middels decoupage. Fijn weekend. Hartelijke groeten, Yvonne. ( foto 2) Wilde deze even met jullie delen, verknocht aan de ‪‎Annie Sloan verf‬, dit van zwart naar ‪Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey‬, afgewerkt met Soft Wax Super blij!! Groet Jacqueline.

Kasten verven

Kasten verven


Dookje heeft een fantastisch resultaat bereikt met Louis Blue op de kast en keuken echt top .  foto 2) Hoi Jayne, Een maand terug ben ik bij u in de winkel geweest voor tips om mijn kast te verven. Ik had de kast al geschuurd dus het was even spannend of de verf zou pakken. Zie hier het resultaat!! Bedankt voor het goede advies! Groetjes Sanne.

Kasten verven

Kasten verven


Hoi zoals beloofd hierbij de foto's. Groet Sylvia. Links voor ik de kast ging verven en rechts toen de kast klaar was. Wat kan Annie Sloan blauw toch mooi zijn.

Kasten verven

Kasten verven


Hallo Jayne Oud Queen Anne kastje wordt een blikvanger in huis. ( foto 1)  Zo'n mooi charmant kastje geworden in Pure White.Met vriendelijke groet, Anita ( Lieve Brocante Eenvoud. )Kasten verven kan in van allerlei kleuren,( foto 2) maar ik word altijd warm als ik speciale kleuren zie. Hallo, bij deze nog de foto van de kast die geschilderd is in de kleur ‪Annie Sloan‬ ‪‎English Yellow‬. groet Marjolein.

Kasten verven

Kasten verven


Hallo Geert en Jayne, ( foto 1) Beetje laat nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Januari het begin van een nieuw jaar, de maand van goede voornemens, weer een jaar om lekker te Annie Sloanen! Velen willen deze maand van het buikje af, hè? Dit kastje is super trots op haar buikje wat ik dankzij jullie Old White zo mooi heb kunnen maken. Creatieve groet, Anita Lieve Brocante Eenvoud. ( foto 2) Hoi Jayne, Vandaag is Annie Sloan Antoinette roze........... dit kastje heeft daardoor zijn charmes terug.

Kasten verven

Kasten verven


Kast behandeld met een ‪‎Annie Sloan‬ ‪Scandanavian Pink ( foto 1)‬ verdund met Versailles daarna Dry Brushing gedaan met Versailles en een klein beetje Burgundy aangebracht , afgewerkt met Soft Wax, heel blij met het resultaat. Groetjes Zeliha.( foto 2) Beste Shabby Treats. Zoals beloofd de foto's van onze kasten geverfd Met jullie Annie Sloan Chalk Paint‬. Broodkast geverfd met Country Grey. Met vriendelijke groet, Trudy en Fred.

Kasten verven

Kasten verven


Eindelijk mijn oude keukenkast gepimpt ik ben er super blij mee. Wat is kasten verven met Annie Sloan toch makkelijk groetjes Helma.

Kasten verven

Kasten verven


Helemaal blij met mijn nieuwe kast !  ( foto 1) Het was even een werk maar mooi eindresultaat.. Afgewerkt met de Clear Wax. Groetjes Danielle( foto 2) Goedemorgen, Dit weekend heerlijk creatief geweest. Heb mijn vitrine kast en mijn antieke stoel geverfd. In de kleur Annie Sloan Duck Egg Blue. Is het geen plaatje? Groetjes Tatjana.

Kasten verven

Kasten verven


Mijn eerste Annie Sloan project in de kleur Duck Egg Blue.( foto 1) De kast was donkerbruin. (helaas geen 'voor' foto gemaakt) Erg blij met het resultaat! Groeten Anne.( foto 2) Dit is het eerste project van mijn dochter......kleur Annie Sloan Chalk Paint Emile met Old White. Groetjes Danielle.

Kasten verven

Kasten verven


Weer een kastje gedaan ‪in Annie Sloan‬ Provence en Original White Groetjes Trace. (foto 2) Ook ik ben lekker bezig geweest vanmiddag! Heerlijk om te doen en dan het eindresultaat...ik vind de Chalk Paint van Annie Sloan fantastisch! Groetjes Yvonne.

Kasten verven

Kasten verven


En tv kast omgebouwd tot kledingkast voor een 10 jarige! Annie Sloan Chalk Paint Aubusson blue gemixt met Burgundy en een drupje Old White. Gr Annemarie. ( foto 2) Hallo, Bij deze stuur ik foto's op van een kast die geverfd is met Barcelona Orange en Olive en Old Ochre. De binnenkant van de kast is geverfd met Old Ochre. Daarna is de buitenkant eerst geverfd met Barcelone Orange. Over de Orange is de Olive gekomen. De kast heb ik behandeld met Soft Wax welke ik heb opgebracht met een vochtige kwast. De kast is afgewerkt met deur knopje uit jullie winkel. groet Sander.

Kasten verven

Kasten verven


Goedemorgen, Gisteren heb ik mijn bestelling met Annie Sloan verf binnen gekregen en ben direct aan de slag gegaan, Ik ben er trots op. Het is de kleur Cream en Coco,. En gesjabloneerd met de kleur Coco. Groetjes Tatjana.( foto 2) Ons eerste kastje geverfd...met Annie Sloan Chalk Paint Old White en French Linen...wat een geweldige verf Groetjes Ellie.

Kasten verven

Kasten verven


Bij de Shabby Shed werden de mogelijkheden van hun producten en materialen uitgebreid uitgelegd. ( foto 1)Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met met deze mooie, antieke kast. Ik heb de kleur French Linen gebruikt en bij de motieven is deze verf gemengd met Old White. Vervolgens afgewerkt met blanke wax en daaroverheen donkere wax. De teksten heb ik erop gezet d.m.v. de transfer techniek. Geweldig om te doen en het resultaat is echt gaaf! Bedankt! Groetjes, Karin en Sandra.( foto 2) Mijn nieuwste krijtverfklus is klaar. Een ladekast voor op mijn werkkamer bewerkt met Napoleonic Blue. Ik had een literblik en dat is nog lang niet leeg. Telkens weer verbaasd hoe zuinig deze verf is! Erg blij met mijn blauwe kast! Vriendelijke groet, Margot Peters van Zonnehert Atelier&Praktijk.

Kasten verven

Kasten verven


Deze kast is gedaan in Old Ochre door Sandra. ( Foto 2) Hier een mooie buffetkast geverfd met de kleur Annie Sloan French Linen,Ben er trots op ! Op naar mijn volgende project. Groetjes Tatjana.

Kasten verven met Annie Sloan Chalk Paint

Het is nog nooit zo makkelijk gewest vanwege de volgende eigenschappen:

Annie Sloan Chalk Paint eigenschappen

 • Schuren of gronden is bijna altijd onnodig
 • Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op bijna alle ondergronden
 • U kunt eigenlijk alle materialen verven, hout, beton glas, stof zelfs stoffen stoelen
 • Annie Sloan Chalk Paint is uitermate geschikt voor meubels, vloeren, trappen en keukens
 • Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u alle kleuren onderling mengen
 • U kunt kleuren lichter maken door wit toe te voegen
 • Annie Sloan Chalk Paint is milieu vriendelijk op waterbasis en reukloos
 • Door water toe te voegen maak je zelf een Colour Wash
 • Annie Sloan Chalk Paint werk je af met wax
 • Verbruik 12 vierkante meter per liter

Annie Sloan voorbeelden die er verder op onze site staan

 1. Annie Sloan voorbeelden kasten
 2. Annie Sloan voorbeelden rieten stoelen
 3. Annie Sloan voorbeelden op stoffen stoelen
 4. Annie Sloan voorbeelden op tafels
 5. Annie Sloan voorbeelden op deuren
 6. Annie Sloan voorbeelden slaapkamers
 7. Annie Sloan voorbeelden kinderkamers
 8. Annie Sloan voorbeelden buikkastjes
 9. Annie Sloan voorbeelden trappen
 10. Annie Sloan voorbeeld keukens
 11. Annie Sloan voorbeelden met Dark Wax
 12. Annie Sloan distressing voorbeelden
 13. Annie Sloan decoupage voorbeelden
 14. Annie Sloan voorbeelden leer
 15. Annie Sloan voorbeelden meubels
 16. Annie Sloan voorbeelden stof
 17. Annie Sloan voorbeelden gordijnen
 18. Annie Sloan voorbeelden buiten
 19. Annie Sloan voorbeelden kasten
 20. Annie Sloan voorbeelden glas
 21. Annie Sloan voorbeelden Gilding Wax
 22. Annie Sloan voorbeelden tegels
 23. Annie Sloan voorbeelden metaal
 24. Annie Sloan voorbeelden lampenkappen
 25. Annie Sloan voorbeelden Ikea meubels
 26. Annie Sloan voorbeelden vloeren
 27. Annie Sloan voorbeelden schoolbordverf
 28. Annie Sloan voorbeelden fineer
 29. Annie Sloan voorbeelden hoogglans keukens van fineer
 30. Annie Sloan voorbeelden Amsterdam Green
 31. Annie Sloan voorbeelden Antibes Green
 32. Annie Sloan voorbeelden Antoinette
 33. Annie Sloan voorbeelden Arles 
 34. Annie Sloan voorbeelden Aubusson Blue
 35. Annie Sloan voorbeelden Barcelona Orange
 36. Annie Sloan voorbeelden Burgundy 
 37. Annie Sloan voorbeelden Chateau Grey
 38. Annie Sloan voorbeelden Chicago Grey
 39. Annie Sloan voorbeelden Coco 
 40. Annie Sloan voorbeelden Country Grey
 41. Annie Sloan voorbeelden Cream
 42. Annie Sloan voorbeelden Duck Egg Blue
 43. Annie Sloan voorbeelden Emile
 44. Annie Sloan voorbeelden Emperor's Silk
 45. Annie Sloan voorbeelden English Yellow
 46. Annie Sloan voorbeelden Florence
 47. Annie Sloan voorbeelden French Linen 
 48. Annie Sloan voorbeelden Giverny
 49. Annie Sloan voorbeelden Graphite
 50. Annie Sloan voorbeelden Greek Blue
 51. Annie Sloan voorbeelden Henrietta
 52. Annie Sloan voorbeelden Honfleur
 53. Annie Sloan voorbeelden Lem Lem
 54. Annie Sloan voorbeelden Louis Blue
 55. Annie Sloan voorbeelden Napoleonic Blue
 56. Annie Sloan voorbeelden Old Ochre 
 57. Annie Sloan voorbeelden Old Violet
 58. Annie Sloan voorbeelden Old White
 59. Annie Sloan voorbeelden Olive
 60. Annie Sloan voorbeelden Original White
 61. Annie Sloan voorbeelden Paloma 
 62. Annie Sloan voorbeelden Paris Grey
 63. Annie Sloan voorbeelden Primer Red 
 64. Annie Sloan voorbeelden Provence
 65. Annie Sloan voorbeelden Pure White
 66. Annie Sloan voorbeelden Rodmell
 67. Annie Sloan voorbeelden Scandinavian Pink
 68. Annie Sloan voorbeelden Svenska Blue
 69. Annie Sloan voorbeelden Tilton
 70. Annie Sloan voorbeelden Versailles
 71. Annie Sloan voorbeelden Witte kleuren
 72. Annie Sloan voorbeelden Buine kleuren
 73. Annie Sloan voorbeelden Oranje kleuren
 74. Annie Sloan voorbeelden Paarse kleuren
 75. Annie Sloan voorbeelden Groene kleuren
 76. Annie Sloan voorbeelden Blauwe kleuren
 77. Annie Sloan voorbeelden Gele kleuren
 78. Annie Sloan voorbeelden Rode kleuren
 79. Annie Sloan voorbeelden Neutrale kleuren

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden van kasten met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u met uw kast aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van kasten kunt u bekijken op

Kasten verven zonder schuren of gronden dat kan zonder problemen met Annie Sloan verf