Hoogglans keuken overschilderen

Hoogglans keuken overschilderen hoe doe ik dat. Je kan je keuken of het nu hoogglans verf is of een fineer keuken zonder probllemen overschilderen. De vraag is alleen hoe moeilijk is dat en hoe moet ik dat aanpakken. Je kan dat natuurlijk doen met hoogglans verf en de hele keuken schuren en daarna in de grondlak zetten. En dan beginnen met verven. Maar het kan veel en veel makkelijker. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van verf niet stil gestaan. En Annie Sloan heeft een verf ontwikkeld waarbij je zonder schuren of gronden je hoogglans keuken kan overschilderen. Nu denk je jaja dat zal wel. Maar Annie Sloan is niet zomaar een merk. Het bestaat al bijna dertig jaar en is verkrijgbaar over de hele wereld. Het heeft inmiddels zijn kwaliteit wel bewezen.

Hoogglans keuken overschilderenHoogglans keuken overschilderen

Hoogglans keuken overschilderen in één dag

Annie Sloan Chalk Paint maakt het mogelijk. Je kan je hoogglans keuken verven zonder die te schuren met de geweldige verf van Annie Sloan. Dit maakt je keuken verven ineens leuk en makkelijk. Want waar je anders weken zit met een vieze geur kan je nu met Chalk Paint die reukloos is in één dag je keuken verven. En dat in 36 geweldig mooie kleuren die Annie Sloan heeft ontwikkeld. Op onze pagina's met voorbeelden ziet u honderden keukens die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Velen zijn u voorgegaan. 

Kosten overschilderen keuken

Uw hoogglans keuken overschikderen is helemaal niet duur als u al kwasten heeft, wel met witte haren die zijn voor natuurlijke verf. Dan kost het overschilderen van de keuken maar 45,00 Euro. Het is namelijk één liter verf in de kleur die u wilt hebben en een potje wax en dan bent u klaar. Een klein beetje werk en uw heeft voor zo weinig geld een nieuwe keuken.

Extra duurzaam resultaat

Voor keukens gebruik je de keuken vernis heel mat voor intensief gebruik. Altijd aanbrengen op een volledig droge ondergrond. De verf moet absoluut droog zijn en het hout ook voor je gaat verven. Deze extra matte vernis kun je prima gebruiken voor je met Chalk Paint geverfde keukens. Als je die liever een nog sterkere bescherm laag wilt geven. Breng eerst 2 laagjes keuken vernis Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje keuken vernis Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt. Eigenschappen: beschermt tegen verkleuring door UV-stralen, bestand tegen regen, makkelijk aan te brengen, sneldrogend, op waterbasis. Beschermt tegen afbladderen en barsten. Gereedschap reinigen met water. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. Aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat.

Hoogglans keuken verven en advies

U bent van harte welkom in onze winkel u kunt ons vinden op de Kloosterstraat 10A in Nijkerk en wij helpen u graag. U kunt ook online de materialen bestellen om uw keuken te verven. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing voor u met de keuken aan de slag gaat. Mocht u nog vragen hebben bel ons gerust. 033-2462244. U kunt niet alleen uw keuken verven zonder schuren of gronden maar met Annie Sloan Chalk Paint kunt u ook uw vloer, trap, meubels of muren verven. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint en nog veel meer voorbeelden van keukens. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint voor uw keuken. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van keukens bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Hoogglans keuken verven in één dag met Annie Sloan Chalk Paint