Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Extra matte vernis

Extra matte vernis daar zijn wij al jaren lang naar op zoek voor het afwerken van meubels en keukens.. Maar bij de meeste vernissoorten zal een natuurlijke verf als krijtverf, kalkverf, acrylverf of Annie Sloan Chalk Paint gaan verkleuren. En dat is uitermate zonde voor je resultaat. Dat komt omdat de samenstelling van de meeste vernis soorten niet samen gaat met natuurlijke verf. Maar na jaren zoeken en heel veel getest te hebben hebben wij een uitstekende matte vernis gevonden die echt mat, zelfs extra mat is en geen verkleuring geeft.

Extra matte decorateursvernis van Polyvine

Wij kwamen terecht bij Polyvine een echte specialist op het gebied van lakken en vernis. Uiteraard hebben wij lang met ze gesproken met name over de samenstelling en die beloofde veel. Maar goed eerst zelf maar eens testen. Dat doen wij met alle producten die wij verkopen. Geen woorden, maar resultaten. En ja de resutaten waren uitstekend. Uiteraard hebben wij getest hoe sterk het was en hebben onze meubelstukken goed onderhanden genomen, met vocht en schoonmaakmiddelen. Maar het bleek geen enkele invloed te hebben op het resultaat.

Eigenschappen extra matte vernis

Extra matte vernisVerbuik matte vernis 15 M2 per liter
Stofdroog: Na één uur. Droog en overschilderbaar: Na enkele uren
Uitharding: Na 12 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid
Extra mat / zeer mat
De Polyvine vernis is geurloos, en ongevaarlijk en is gemaakt op waterbasis
Schoonmaken kwast of roller: Met water en zeep
Geen verkleuring van de natuurlijke verf
Bestand tegen Uv straling

Extra matte vernis voor meubels en keukens

Extra matte vernis hebben wij nu voor u gevonden en is te koop in onze winkel en uiteraard online via onze webshop. Wij raden u het sterk aan voor keukens als u een sterk en extra mat resutaat wilt hebben. Breng het aan met een verniskwast voor een mooi en streeploos resultaat. Als u meubels extra mat wilt hebben kunt u natuurlijk de Annie Sloan Soft Wax gebruiken. Maar er is nu ook een alternatief van extra matte vernis voor uw meubels die zijn gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Voor meubels die zijn gedaan met krijtverf en kalkverf, raden wij u aan het af te werken met Vernis. Dat komt omdat de wax op de verf blijft liggen. U krijgt hierdoor sneller vlekken en beschadigingen en met extra matte vernis kunt u dat voorkomen.

Maak uw meubels en keuken extra sterk met vernis

Als je de sterkste beschermlaag wilt geven. Breng eerst 2 laagjes Zijdeglans aan. Tussen iedere laag een droogtijd van minimaal één uur. En tenslotte één laagje extra matte vernis voor als je een echt extra matte uitstraling wilt. Na twaalf uur is het uitgehard. De extra mette vernis hebben wij per 100 ml, 500 ml, liters, maar wij hebben ook een extra grote verpakking van 4 liter. Deze is een stuk goedkoper per liter. Hierdoor kunt u de extra matte vernis goedkoop aanschaffen.

Extra matte vernis voor uw meubels en keuken