Extra matte vernis welke moet ik gebruiken
Extra matte vernis welke moet ik gebruiken

Gebruik extra matte vernis voor uw meubels en keuken

Extra matte vernis, daar zijn wij al jaren lang naar op zoek voor het afwerken van meubels en keukens. Maar bij de meeste vernissoorten zal een natuurlijke verf als krijtverf, kalkverf, acrylverf of Annie Sloan Chalk Paint gaan verkleuren. En dat is uitermate zonde voor je resultaat. Dat komt omdat de samenstelling van de meeste soorten vernis niet samen gaat met natuurlijke verf. Maar na jaren zoeken en heel veel getest te hebben hebben wij een uitstekende matte vernis gevonden die echt mat, zelfs extra mat is en geen verkleuring geeft.

Extra matte decorateursvernis van Polyvine

Wij kwamen terecht bij Polyvine een echte specialist op het gebied van lakken en alle soorten vernis, die speciaal gemaakt zijn voor water gedragen verf. Uiteraard hebben wij lang met ze gesproken met name over de samenstelling en die beloofde veel. Maar goed eerst testen wij zelf uiteraard ieder product wat wij verkopen. De resultaten waren uitstekend. Uiteraard hebben wij getest hoe sterk het was en hebben onze meubelstukken goed onderhanden genomen, met vocht en schoonmaakmiddelen. Maar het bleek geen enkele invloed te hebben op het resultaat.

Eigenschappen extra matte vernis

  • Verbruik matte vernis 15 M2 per liter
  • Stof droog: Na één uur
  • Droog en overschilder baar: Na enkele uren
  • Uitharding: Na 12 uur bij kamertemperatuur en gewone luchtvochtigheid
  • Extra mat / zeer mat
  • De Polyvine vernis is geurloos
  • Ongevaarlijk en is gemaakt op waterbasis
  • Schoonmaken kwast of roller: Met water en zeep
  • Geen verkleuring van de natuurlijke verf
  • Bestand tegen Uv-straling
Extra matte vernis welke moet ik gebruiken
Extra matte vernis welke moet ik gebruiken
Extra matte vernis welke moet ik gebruiken
Extra matte vernis welke moet ik gebruiken

Extra matte vernis voor meubels - keukens

Extra matte vernis hebben wij voor u gevonden en is te koop in onze winkel en uiteraard online via onze webshop. Wij raden u het sterk aan voor keukens, tafels, Ikeakastjes, fineer en buitenmeubels als u een sterk en extra mat resultaat wilt hebben. Breng het aan met een verniskwast voor een mooi en streep loos resultaat. Voor meubels die zijn gedaan met krijtverf of kalkverf, raden wij u aan, het af te werken met Vernis.

Maak uw meubels en keuken extra sterk met vernis

Als je de sterkste beschermlaag wilt geven, breng eerst 2 lagen zijdeglans aan. Tussen iedere laag een droogtijd van minimaal één uur. En tenslotte één laag extra matte vernis voor als je een extra matte uitstraling wilt. Na twaalf uur is het uitgehard. De extra matte vernis hebben wij in 500 ml, liters, maar ook de extra grote verpakking van 4 liter. Deze is een stuk goedkoper per liter. Hierdoor kunt u de extra matte vernis goedkoop aanschaffen.

Bestel nu uw matte vernis