St Marc gebruiksaanwijzing voor reinigen van meubels

St Marc gebruiksaanwijzing hoe je je meubels moet reinigen voor je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint. Allereerst moet je de meubels reinigen want heel vaak lees ik dat het reinigen van meubels niet noodzakelijk is als je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint.

 

  • st marc gebruiksaanwijzing

 

 

Wel of niet reinigen voor je gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint ?

 

Wij raden altijd aan om je meubels goed te reinigen voor je gaat verven. De verf heeft zeker omdat je niet hoeft te schuren of gronden maximale hechtingskracht nodig. Op de lak kan pledge zitten, of er kan nicotine vet of andere dingen aanwezig zijn die de hechting van de verf kunnen beinvloeden of nog vervelender voor hele vervelende vlekken in de verf kunnen zorgen en dat wil je toch voorkomen.

  • st marc gebruiksaanwijzing

 

Waarom St Marc en geen chemisch reinigingsmiddel

Annie Sloan Chalk Paint is een natuurlijke verf die erg slecht kan tegen chemische stoffen, denk aan lijm maar ook aan schoonmaakmiddelen. Als dat aanwezig is op het hout kan de verf extreem geel tot zelfs bruin uitslaan als reactie op de chemicaliën.

Wat is St Marc

 

Voor schilder werk: 1/2 liter water 5 doppen st.Mark op natte spons aanbrengen dan is ondergrond goed ontvet. Ingredienten: Aqua, C9-11 Pareth-6, Sodium Carbonate, Isopropyl Alcohol, Benzalkonium Chloride, Parfum, Sodium Citrate, Alcohol Denat, Sodium Hydroxide, Colorant, Silicone emulsion. Belangrijk om te weten dat St Marc volledig biologisch afbreekbaar is. Dt Marc bestaat al bijna vijftig jaar en is na het ontstaan van de schildersziekte eigenlijk het enige middel wat de schilder nog kan en mag gebruiken omdat het veilig is voor zijn of haar gezondheid en zoals eerder omschreven geen chemicaliën bevat.

 

 

 Facebook                                        Pinterest                                                Instagram

 

  

 

St Marc gebruiksaanwijzing bij de Annie Sloan Chalk Paint Specialist