Ruwe muren verven met Annie Sloan verf
Ruwe muren verven met Annie Sloan verf

Ruwe muren verven met Annie Sloan verf. Net zo als heel erg veel huizen in Frankrijk, België zijn zoveel oude huizen gemaakt met muren van steen. Terwijl vaak de bovenverdieping gemaakt is van modder en stro. Veel van deze muren zijn in hele slechte staat omdat er vaak jaren lang niet naar omgekeken is. Als je dat weer wilt herstellen is dat een hele klus. Deze muren hebben vaak allerlei scheuren en zijn vaak heel erg ruw. Zulke muren verven is natuurlijk heerlijk om te doen met Annie Sloan verf.

Ruwe muren verven met Annie Sloan verf hoe doe je dat

Je moet heel erg goed uitkijken dat je niet teveel verf gaat aanbrengen en de kleur van de ondergrond er doorheen gaat komen en het niet meer wit is.  Nu droogt Annie Sloan verf heel erg snel en daardoor is het makkelijk om nog een extra laagje verf te geven zodat het echt de kleur krijgt die je wilt. Bij sterk zuigende ondergronden zoals bakstenen of kalk zandsteen gebruik je deze techniek ook. Wat je ook kan doen is de muur eerst nat maken met water. De verf zal dan makkelijker hechten doordat het water de verf in de muur zal trekken. Wilt u dat de muur afwasbaar is werk het dan af met Decorateursvernis mat. Dan is het volledig afwasbaar maar behoud u wel de mooie matte uitstraling van de kleur en de steen. Zo heeft Annie Sloan verf van allerlei toepassing die allemaal staan beschreven in haar boek Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer.

Ruwe muren verven met Annie Sloan verf
Ruwe muren verven met Annie Sloan verf
Ruwe muren verven met Annie Sloan verf
Ruwe muren verven met Annie Sloan verf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint op muren. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Koop nu de artikelen om uw ruwe muren te verven