Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint
Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint

Voor keukens, tafels en meubels eigenlijk alles wat is gedaan met Annie Sloan verf en wat je wilt afwerken met lak, gebruik je speciale lak om te zorgen dat de verf niet gaat verkleuren.

Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint nu te koop

Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint is sinds enige tijd verkrijgbaar. Deze lak is ook toe te passen op tafels en meubels. Kenmerken van de lak en hoe je het toe moet passen zijn: De verf moet absoluut droog zijn en het hout ook voor je gaat verven. Deze extra matte vernis kun je prima toepassen over je met Chalk Paint geverfde tafels en keukens, die je liever toch een sterke bescherm laag wilt. Je kunt het ook aanbrengen op je meubels of pleisterwerk of op de muur. Milieuvriendelijke extra matte vernis. Voor het afwerken van muren en meubels die een matte uitstraling moeten krijgen of houden. De vernis droogt volkomen transparant op en vergeelt niet. Breng eerst 2 laagjes keuken en tafel vernis zijdeglans aan, en tenslotte één laagje keuken en tafel vernis Extra Mat voor als je een echt matte uitstraling wilt, dit maakt het extra sterk.

Eigenschappen van de lak

  • Beschermt tegen verkleuring door Uv-stralen
  • Geeft geen verkleuring van de verf
  • Bestand tegen regen
  • Makkelijk aan te brengen
  • Sneldrogend, op waterbasis
  • Beschermt tegen afbladderen en barsten
  • Gereedschap reinigen met water
  • Verbruik: ca. 15 m2 per liter
  • Aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streeploos resultaat.

De lak die wij gebruiken is van Polyvine

Polyvine is onze partner en werd opgericht in 1986 en is één van de belangrijkste vernieuwers van de laatste decennia op het vlak van systemen voor decoratieve verfafwerkingen en lakken. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voordat u gaat verven. Om te komen tot een goed en duurzaam resultaat. Wil u voorbeelden van keukens bekijken. Dat kan op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Maar ook op de pagina keukens verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint
Speciale lak voor keukens met Annie Sloan Chalk Paint

Lak of Vernis voor keukens en tafels en meubels maak de juiste keuze