Kerstballen verven met Annie Sloan Chalk Paint
Kerstballen verven met Annie Sloan Chalk Paint

Kerstballen verven met Annie Sloan Chalk Paint is één van de vele mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint. Want er is weinig wat u niet kunt verven met deze geweldige verf.

Hoe moet je kerstballen verven

Je maakt een verfbadje in een aantal favoriete kleuren die je wilt gebruiken om de kerstboom mee op te pimpen. Je doopt de kerstballen in de verf en laat ze daarna drogen het liefst zo dicht mogelijk bij een verwarming, zodat de verf iets te snel gaat drogen. Hierdoor zal de verf harder worden. Dit herhaal je nadat de ballen droog zijn nog een keer en je zal nieuwe kerstballen hebben die ijzersterk zijn. Doordat ze geverfd zijn zullen ze ook minder snel breken en heb je een echte mooie unieke kerstboom als Annie Sloan liefhebber.

Zo zijn er heel veel mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint. Wil je goede ideeën op doen wat jij wilt maken of hoe jij je kast wilt pimpen ? Ga dan eens kijken op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Of kijk op onze Pinterest boards of natuurlijk Facebook waar ruim 22000 mensen iedere dag de mooiste creaties laten zien van Annie Sloan. Wij helpen je graag om het beste resultaat te halen uit Annie Sloan Chalk Paint. je bent altijd welkom in onze winkel Kloosterstraat 10A in Nijkerk waar we zes dagen per week open zijn. Op onze website kan je alle informatie vinden over Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst de handleiding voor je aan de slag gaat want stof verven doe je anders dan meubels, of de trap. Voor alles hebben wij een handleiding op onze site.

Annie Sloan verf nu bestellen de volgende werkdag in huis