Annie Sloan verf op tegels

 

Annie Sloan verf op tegels kan dat nou echt. Ja Annie Sloan verf op tegels is geen probleem, maar je moet wel heel erg goed de stappen doorlopen. Bij Annie Sloan verf op tegels is het annie sloan verf op tegslsvan uitermate groot belang om de tegels heel erg goed te ontvetten om te zorgen dat de verf zich maximaal kan hechten aan de tegels. Er zijn een aantal dingen waar wij het niet zouden doen. Wij raden af om Annie Sloan verf op tegels aan te brengen achter het fornuis, omdat u het niet kunt afwerken met Wax. Die gaat smelten. Hetzelfde is van toepassing achter een houtkachel. Verder kunt u probleemloos Annie Sloan verf aanbrengen op tegels in zowel toilet als keuken. De muren werkt u af met wax en de vloer werkt u af met Annie Sloan Lacquer.

 

Belangrijk om te weten is dat zowel Lacquer als Wax waterafstotend zijn, maar niet watervast. Dat wil zeggen op plaatsen waar structureel water staat raden wij u af om tegels te verven met Annie Sloan verf.

 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint kunt u mooie voorbeelden vinden van tegels die zijn geverf met Annie Sloan verf. Maar ook op onze Pinterst en Facebook pagina staan hele mooie voorbeelden.

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 

 

Annie Sloan verf op tegels bij de Chalk Paint specialist