Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint Pure White voorbeeld 

Annie Sloan Chalk Paint Pure White is een kleur die schoon zuiver wit is. 

Annie Sloan Pure White voorbeeldAnnie Sloan Pure White voorbeeld

Op de Foto rechts ziet u hoe Sylvia Pure White heeft gemengd met Annie Sloan French Linen. Het kastje is afgwerkt met Annie Sloan Soft Wax. Het was één van haar eerste creaties.

Annie Sloan Pure White voorbeeldAnnie Sloan Pure White voorbeeld

En het bovenstaande voorbeeld laat zien waarom. Met 1 liter Chalk Paint kunt u ongeveer 12 vierkante meter verven en dat is wat u ongeveer ziet op deze foto's. Voor zo'n 50 euro kunt u dus uw slaapkamer volledig transformeren.

Annie Sloan Pure White voorbeeldAnnie Sloan Pure White voorbeeld

Dit dressoir is gedaan door Rowena met Pure White en afgewerkt met Annie Sloan Soft Wax (voorbeeld links).Carolien heeft haar slaapkamer gedaan in Annie Sloan Pure White wat een plaatje is dat geworden een heel mooi Annie Sloan Pure White voorbeeld.

Annie Sloan Pure White voorbeeldAnnie Sloan Pure White voorbeeld

De kast rechts is gedaan door Danielle, een heel mooi Annie Sloan Pure White voorbeeld. Zo leuk om oude spullen een nieuw leven te geven. Het lijkt wel omtoveren. De porseleinen lade knopjes die ik ook bij jullie heb gekocht maken het helemaal af. Mijn dochters kamer is inmiddels klaar en ben al druk bezig om te kijken wat mijn volgende Annie Sloan project gaat worden.

Annie Sloan Pure White voorbeeldAnnie Sloan Pure White voorbeeld

Ik had nog nooi met Annie Sloan verf gewerkt. Maar ik zag zulke mooie voorbeelden op jullie site Pinterest en Facebook, dat ik niet anders kon dan het ook uitproberen. En ben aan de slag gegaan voor de nieuwe kamer van mijn dochtertje. Ik heb jullie handleiding gevolgd en gewerkt met Annie Sloan Pure White en het afgewerkt met Soft Wax en ben er heel erg blij mee. ( foto 2) Mijn eerst Annie Sloan projectje. Heb het aangebracht hoofdzakelijk met een sponsje en mijn vingers en heb gewerkt met de kleur Pure White van Annie Sloan. Uiteraard afgewerkt met Soft Wax.

De kleur Pure White

Annie Sloan Chalk Paint Pure White de naam zegt het al is de zuiver witte kleur van Annie Sloan. Deze kleur vormt ook een sterk contrast met sterkere kleuren en is ideaal voor gebruik in moderene interieurs. Verder is Annie Sloan Chalk Paint Pure White de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Annie Sloan Chalk Paint Pure White te mengen. Annie Sloan Chalk Paint Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit. Annie Sloan Chalk Paint Pure White is te vergelijken met Ral 9010. Dat is een sereen witte kleur zonder toevoegingen

Nog meer Pure White voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Pure White van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Pure White op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint Pure White is verkrijgbaar in

Annie Sloan pakket 1 Pure White

€ 51,95 € 49,00

Annie Sloan pakket 2 Pure White

€ 71,45 € 67,50