• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld

Op deze pagina willen wij u voorbeelden laten zien van meubels, kasten, tafels en nog veel meer in de kleur Pure White.

Bekijk alle Annie Sloan Chalk Paint Pure White voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Pure White is de zuiver witte kleur van Annie Sloan. De andere witte kleuren zij Old White, dat is wit met een klein beetje grijs. En je hebt Original White dat is wit met een klein beetje geel. Deze prachtige openhaard is gedeeld door een getalenteerde stockist  Azië van Verdigreen. Om deze frisse look te krijgen raadt Azzi meerdere lagen Pure aan. De lente is een heel goed moment om je openhaard te verven. Tegen de tijd dat de zomer er aan komt is het al weer verdwenen en onderaan je lijst gekomen wat je graag wilde doen. Dan denken we alleen nog maar aan het opfrissen van ons tuinmeubilair. En tegen de tijd dat je er weer aan denkt is het winter en de haard weer in gebruik genomen!

Voorbeelden van een nachtkastje en een buffetkast in Annie Sloan Pure White

Wat de twee voorbeelden Pure White gemeen hebben is dat je heel goed op de foto kunt zien dat Annie Sloan Pure White echt zuiver, maar dan ook zuiver wit is.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Pure White

Annie Sloan Chalk Paint Pure White de naam zegt het al is de zuiver witte kleur van Annie Sloan. Deze kleur vormt ook een sterk contrast met sterkere kleuren en is ideaal voor gebruik in moderne interieurs. Verder is Annie Sloan Chalk Paint Pure White de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Annie Sloan Chalk Paint Pure White te mengen. Annie Sloan Chalk Paint Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit. Annie Sloan Chalk Paint Pure White is te vergelijken met Ral 9010. Dat is een sereen witte kleur zonder toevoegingen.

Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld

Voorbeelden van een woonkamer en een kastje in Pure White

Deze grenen meubels links boven hebben allemaal een opknap beurt gekregen met Annie Sloan Pure White, hierdoor is de woonkamer zo anders geworden. Het is fris en vrolijk en zoveel lichter geworden het is echt ongelooflijk wat een kleur in huis kan doen Ook het rechter kastje is gedaan met Annie Sloan Pure White.

Annie Sloan Chalk Paint Pure is ook verkrijgbaar in

Voorbeelden van een kledingkast en twee distressed nachtkastjes in Pure White

Twee totaal verschillende voorbeelden met dezelfde kleur Annie Sloan Pure White, links een helemaal sereen witte kast en rechts zuiver witte chippy finisch gedaan met Pure White gemaakt door Matthew Evans

Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld

Voorbeeld van een slaapkamer helemaal gedaan in Annie Sloan Pure White

En het bovenstaande voorbeeld laat zien waarom. Met 1 liter Chalk Paint kunt u ongeveer 12 vierkante meter verven en dat is wat u ongeveer ziet op deze foto's. Voor zo'n 50 euro kunt u dus uw slaapkamer volledig transformeren.

Meer Annie Sloan Pure White voorbeelden kan je bekijken op:

Voorbeeld van een dressoir en een bed in Pure White

Dit dressoir is gedaan door Rowena met Pure White en afgewerkt met Annie Sloan Soft Wax (voorbeeld links).Carolien heeft haar slaapkamer gedaan in Annie Sloan Pure White wat een plaatje is dat geworden een heel mooi Annie Sloan Pure White voorbeeld.

Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld

Voorbeeld van een eetkamer tafel en een kledingkast in de kleur Pure White

De kast is gedaan door Danielle, een heel mooi Annie Sloan Pure White voorbeeld. Zo leuk om oude spullen een nieuw leven te geven. Het lijkt wel omtoveren. De porseleinen lade knopjes die ik ook bij jullie heb gekocht maken het helemaal af. Mijn dochters kamer is inmiddels klaar en ben al druk bezig om te kijken wat mijn volgende Annie Sloan project gaat worden.

Voorbeeld van een kinderbedje en een stenen beeld in Pure White

Ik had nog nooit met Annie Sloan verf gewerkt. Maar ik zag zulke mooie voorbeelden op jullie sites van Pinterest en Facebook, dat ik niet anders kon dan het ook uitproberen. En ben aan de slag gegaan voor de nieuwe kamer van mijn dochtertje. Ik heb jullie handleiding gevolgd en gewerkt met Annie Sloan Pure White en het afgewerkt met Soft Wax en ben er heel erg blij mee. Mijn eerst Annie Sloan projectje. Heb het aangebracht hoofdzakelijk met een sponsje en mijn vingers en heb gewerkt met de kleur Pure White van Annie Sloan. Uiteraard afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan Pure White voorbeeld
Annie Sloan Pure White voorbeeld

Shop de kleur Annie Sloan Pure White en u heeft het morgen in huis