Geplaatst op: 03 jan 2018

Annie Sloan Chalk Paint op metaal kan zonder problemen

Annie Sloan kan dat ook op matelen voorwerpen. Dit is een vraag die bijna wekelijks wel weer naar voren komt. Je kan Annie Sloan Chalk Paint uitstekend gebruiken op metaal.

Annie Sloan op metaalAnnie Sloan op metaal

Wij verven vaak metalen handgrepen van kastjes gewoon mee in de kleur en dan een klein beetje doorschuren tot op het metaal, geweldig. Dat kan je ook zien op een groot aantal foto's van klanten die staan op onze Pinterest pagina en op Facebook. Je kan met Chalk Paint van Annie Sloan de mooiste creaties maken en zeker ook op metaal, wat wel belangrijk is dat je goed kijkt of er geen roest zit op het metaal want dat kan in de verf trekken waardoor je vlekken krijgt. Als er roest is is het verstandig dat iets te schuren en daarna te behandelen met Alabastine spray. Verder is het gewoon standaard onze gebruiksaanwijzing volgen.

Heel erg veel voorbeelden van Annie Sloan verf op metaal kunt u vinden op onze Facebookpagina of op Pinterst. Ook op onze pagina Meubels met Annie Sloan Chalk paint kunt u veel inspiratie op doen. Om hele mooie creaties te maken met Annie Sloan verf.U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan verf op metaal is één van de mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint