Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen hebben wij als pagina voor u gemaakt om u te laten zien hoe makkelijk het is om stoffen stoelen te verven.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelenAnnie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen

Allereerst maak je de stof vochtig, wanneer dat gedaan is kan je  beginnen met het verven van het stoffen gedeelte van de stoel. Als de zitting vochtig is door wat water  trekt de Annie Sloan Chalk Paint heel erg makkelijk in de stof , je moet de krijtverf zelfs op het moment dat je het aanbrengt met water verdunnen. Wat je ook kan doen is de Chalk Paint in een verfbakje gieten en dan wat water toevoegen. Het toevoegen van de juiste hoeveelheid water is cruciaal in het verf proces. Als de Chalk Paint te dik is dan krijg je clogs ( dikke stukjes verf) op de stof en als die hard worden krijg je niet het juiste effect want dan zit de verf op de stof en hij moet er goed intrekken. Als je ziet dat de verf toch te dik is, voeg dan wat meer water toe. 

Beter teveel water toevoegen dan te weinig

De Chalk Paint moet echt inweken in de bovenste laag van de stof, dus het mag ook niet zo nat zijn dat het er doorheen lekt en door de stof heen gaat. Gebruik een kwast in een boenende beweging om de Annie Sloan Chalk Paint zo goed mogelijk te verdelen over de gehele stof. Als je helemaal klaar bent en je hebt de verf goed aangebracht in de bovenste laag van de stof dan kan je het goed laten uitdrogen. De stoel heeft echt een paar zomerse dagen nodig voor dat het helemaal echt door en door droog is.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelenAnnie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen

Het handige met Annie Sloan Chalk paint is dat de verf reukloos is en u dus niet voor drie weken bent verbannen uit uw huis vanwege de vervelende lucht die weken blijft hangen. Met Annie Sloan Chalk Paint ruikt u niet eens dat u aan het verven bent. Dit komt omdat er geen chemische toevoegingen in de verf zitten. U hoeft met het koude weer dus niet buiten te schilderen maar kunt gewoon in de woonkamer aan de slag. U kunt zoals u op de voorbeelden ziet de verf gebruiken op verschillende manieren die wij foto voor foto zullen bespreken. Met Annie Sloan Chalk Paintf kunt u aan de slag zonder te schuren of te gronden. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden.

Nog veel meer voorbeelden van stoffen stoelen

Wij hebben nog veel en veel meer voorbeelden van kasten stoelen, stoffen stoelen, tegels, keukens, en nog veel meer op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Daar staan honderden foto's van onze klanten. Het leuke van deze pagina is dat er meestal foto's bij staan van hoe het was en hoe het geworden is na het verven met Annie Sloan Chak Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van stoffen stoelen bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelenAnnie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen

Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelenAnnie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden stoffen stoelen met foto's