Annie Sloan Chalk Paint dekenkist
Annie Sloan Chalk Paint dekenkist

Annie Sloan Chalk Paint dekenkist een geweldig project

Annie Sloan Chalk Paint is een geweldige verf om meubels mee op te knappen. Maar soms loop je in de winkel tegen meubels aan die iets speciaals verdienen. Zo kwam een paar weken geleden Jan bij ons binnen met foto’s van zijn zelf gemaakte dekenkist die hij wilde gaan verven.

Dit meubelstuk moet iets speciaals worden met Annie Sloan

Jan is meubelmaker en een echte vakman zoals u op bijgaande foto’s kunt zien. Zwaar onder de indruk van zijn gemaakte dekenkist heb ik hem maar verteld dat ik het eigenlijk heel zonde zou vinden als hij de dekenkist zou verven. Want deze dekenkist verdiende meer dan alleen een likje verf. Zo heb ik Jan geholpen met het uitleggen van alle mogelijkheden die deze kist zou hebben als hij diverse technieken van Annie Sloan zou gebruiken. Met uiteindelijk het resultaat zoals u dat op de foto’s kunt zien. Jan schreef bij deze foto’s de volgende mail naar ons.  “Beste Jayne, zoals beloofd stuur ik je hierbij de foto's van mijn zelfgemaakte dekenkist. De afmetingen van de dekenkist zijn 110 cm lang, 55 cm breed en 66 cm hoog, een flinke kist dus. Dit was in de eerste plaats voor mezelf een test om te kijken of het me zou lukken een "antieke" dekenkist te maken. De dekenkist maken was het probleem niet maar het "antiek/oud" maken wel, ik wist niet of me dit zou lukken.

We gaan de dekenkast verouderen met Craqueleur en Dark Wax

Jayne mede dankzij jouw adviezen en tips ben ik zelf erg tevreden over het geheel nu het klaar is, dus heel erg bedankt voor je hulp.  Van elke stap heb ik foto's gemaakt, dit geeft een beetje een idee wat ik heb gedaan, kijk maar welke foto's je wilt en kan gebruiken. De dekenkist is geheel afgewerkt met de producten van Annie Sloan uit jullie winkel:  Chalk Paint™ van Annie Sloan, - Annie Sloan Craqueleur Set, Annie Sloan Clear wax en Annie Sloan Dark wax. De eerste laag Chalk Paint™ van Annie Sloan dekte meer dan voldoende maar ik maakte (toch) de fout het te netjes en te precies te willen doen en dat gaf geen mooi resultaat. Toen maar een tweede laag Chalk Paint™ van Annie Sloan die ik willekeurig en kriskras opsmeerde en dat gaf een perfect effect (en ging ook sneller). Craqueleur set aanbrengen was even wennen maar ook dat ging (na een test paneeltje) ook goed. Na het drogen waxen en klaar.

Annie Sloan producten zijn me heel goed bevallen

De producten van Annie Sloan en het verwerken ervan is mij goed bevallen en zal ik zeker blijven gebruiken. Leuk dat je de foto's wilt gebruiken op jullie site, het geeft belangstellenden een goede indruk wat je met jullie producten kan maken.  Kan me voorstellen dat je de dekenkist eerst nog in het echt wilt zien, dat kan ik regelen maar dat hoor ik dan wel van je. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en ben een heel tevreden klant van jullie winkel en de verf van Annie Sloan. Mochten er klanten zijn die een soortgelijke dekenkist willen hebben wil ik die maken uiteraard. Het was een leuk en mooi éérste project en er zullen er zeker meer volgen “. Zelden ben ik zo onder de indruk geweest van een traject wat met zoveel liefde en passie is gedaan als deze dekenkist door Jan. Als je ook zo’n mooi pronkstik thuis wilt hebben kan je contact met ons opnemen en wij brengen je met Jan in contact.

Meer voorbeelden van Annie Sloan 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

U kunt Shabby Treats volgen op social media

Annie Sloan Chalk Paint dekenkist
Annie Sloan Chalk Paint dekenkist

Shop nu Annie Sloan verf en de producten om zo'n mooi project te maken