Geplaatst op: 11 sep 2015

Annie Sloan Arles voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Arles is een rijke gele kleur vol inspiratie die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey en Country Grey.

Annie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeld

annie sloan chalk paint arles voorbeeldannie sloan chalk paint arles voorbeeld

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u nog veel meer mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint Arles. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Wij raden u altijd aan om uw meubels af te werken met Clear wax. Die is namelijk speciaal gemaakt voor Annie Sloan Chalk Paint en zorgt ervoor dat uw meubels een goede bescherming krijgen zodat ze stootvast en waterafstotend zijn. Een handleiding hoe u Soft Wax van Annie Sloan kunt aanbrengen kunt u vinden op de pagina Soft Wax.

Annie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeld

Eén van de unieke kenmerken is dat u alle kleuren onderling kunt mengen. Op dit voorbeeld willen we u laten zien dat u door het toevoegen van Old White met Arles een aantal hele mooie kleuren kunt maken. Wilt u meer weten over het mengen van kleuren kunt u daarover alle informatie vinden op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren mengen.

Annie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeld

Nog meer Arles voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Arles en andere kleuren van Annie Sloan. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Arles bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Arles voorbeeld

De kleur Arles

Annie Sloan Chalk Paint Arles is een rustieke kleur verbonden met de stad van "Arles" in het zuiden van Frankrijk. De kleur is rijk van geel oker met een vleugje Oranje. Annie Sloan Chalk Paint Arles is een kleur die heel goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey en Country Grey

Annie Sloan Chalk Paint Arles is verkrijgbaar in

Annie Sloan pakket 2 Arles

€ 71,45 € 67,50

Annie Sloan pakket 1 Arles

€ 51,95 € 49,00