Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Piranesi Pink is en met welke kleuren u Piranesie Pink het beste kunt combineren. Piranesi Pink is een stoffig, perzikachtig roze dat gele pigmenten bevat voor een echte zachtheid. Het is genoemd naar de baanbrekende Italiaanse graficus en architect, Giovanni Piranesi, en weerspiegelt zowel zijn liefde voor de klassieke oudheid als zijn bewondering voor metselwerk (Piranesi was de zoon van een gevierde meester-steenhouwer die zijn werk enorm beïnvloedde). Bijna vleeskleurig en suggestief voor gips. Piranesi Pink is tijdloos en universeel complementair. Deze tint is ontwikkeld zodat je hem kan gebruiken bij de kleuren Primer Red en Old White.

Annie Sloan Piranesi Pink Voorbeelden

Annie Sloan Piranesi Pink Voorbeelden


Annie Sloan Wall Paint Piranesi Pink kunt u heel erg goed combineren met: Annie Sloan Wall Paint Cotswold Green, Athenian Black en Old White. Verder qua styling is de aanbevolen combinatie met de Chalk Paint kleuren Athenian Black, Primer Red en Old White.

Annie Sloan Piranesi Pink Voorbeelden

Annie Sloan Piranesi Pink VoorbeeldenOp bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Piranesi Pink, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Piranesi Pink maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de roze kleuren. Piranesi Pink is heel licht roze, maar zo heb je ook Capri Pink wat echt een fel roze kleur is en Pointe Silk wat een warm zacht roze kleur is.

U kunt meer Piranesi Pink voorbeelden bekijken op:

Piranesi Pink Wall Paint van Annie Sloan