Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan komt met 32 nieuwe kleuren Wall Paint. Die net zo als Chalk Paint dertig jaar geleden heeft gedaan, de wereld zullen veranderen. Alle kleuren in de Wall Paint collectie zijn verkrijgbaar in 2,5 Liter en 120 ml. Annie Sloan heeft met haar enorme ervaring een zeer goed gevoel voor kleuren en hoe je die het beste kunt gebruiken. Getuige daarvan is de verkoop van miljoenen van haar boeken. Hier willen wij graag de nieuwe kleur Carnaby Yellow introduceren. Carnaby Yellow is geïnspireerd op de mosterdgele pigmenten geïmporteerd uit India en veel gebruikt tijdens de Swinging 60s. De naam zelf verwijst naar Carnaby Street in Londen, het iconische epicentrum van mode, muziek en cultuur in die periode. Dit authentieke, diepe, saffraangeel is warm, gastvrij en gezellig. Gebruik met rijke bruintinten om een ​​intieme, geruststellende cocon van kleur te creëren.

Annie Sloan Carnaby Yellow Voorbeelden

Annie Sloan Carnaby Yellow Voorbeelden


Bovenstaande foto's geven een goed beeld van de mosterdgele kleur Carnaby Yellow. Deze foto's zijn gemaakt door het team van Annie Sloan in Oxford voor de introductie van deze nieuwe kleur

Annie Sloan Carnaby Yellow Voorbeelden

Annie Sloan Carnaby Yellow Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Carnaby Yellow, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. Het zijn stijlvolle blikken die kwaliteit uitstralen iets wat past bij de beste muurverf die er is. Pre order is vanaf nu mogelijk. U kunt de orders naar ons mailen en zodra de kleur binnenkomt zullen wij die direct aan u uitleveren.

U kunt meer Carnaby Yellow voorbeelden bekijken op:

Carnaby Yellow de nieuwe mosterdgele kleur van Annie Sloan