Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Wall Paint Knightsbridge Green is een rijk, slim en statig groen. Gebruik het om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echt artiesten groen en zit boordevol pigment om kleurdiepte en uitstekende dekking te garanderen. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met de kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black.


Annie Sloan Knightsbridge Green Voorbeelden

Annie Sloan Knightsbridge Green Voorbeelden


Annie Sloan Wall Paint Knightsbridge Green maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan. Die bestaat uit een collectie van 32 kleuren. De Groene kleuren Wall Paint zijn: Knightsbridge Green, Aubusson Blue, Olive, Terre Verte, Cotaswold Green en de fle groene kleir Schinkel Green.


Annie Sloan Knightsbridge Green Voorbeelden

Annie Sloan Knightsbridge Green Voorbeelden
Op onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. U zult veel plezier beleven aan de kleur Knightsbridge Green. De kleur is heel erg moor te combineren met de Wall Paint kleur Tyrian Plum, de Wall Paint kleur Terre Verte en Chalk Paint kleur Scandinavian Pink, Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black.

U kunt meer Knightsbridge Green voorbeelden bekijken op:

Knightsbridge Green een geweldige mooie nieuwe groene kleur van Annie Sloan