Annie Sloan workshops bij de specialist in Annie Sloan workshops en Chalk Paint™ van Annie Sloan


Annie Sloan Chalk Paint stockist workshops


Annie Sloan workshops geven wij iedere week. Inmiddels zijn er honderden mensen die wij een Annie Sloan workshop hebben mogen geven. De planning van de Annie Sloan workshops kan je verder op de pagina vinden en ook het formulier, daar kun je direct je aanmelding voor de Annie Sloan workshops verzenden. Op dit moment zijn er geen plaatsen meer en zitten we helaas helemaal vol en hebben we zelfs een hele lange wachtlijst. Daarom hebben wij besloten om een aantal demonstratieavonden te geven in Nijkerk. Het is geweldig om te merken dat zo veel mensen waarderen wat wij doen en dat er iedere week zoveel nieuwe Chalk Paint ™ van Annie Sloan liefhebbers bijkomen in onze klantenkring. Op de pagina meubels met Chalk Paint ™ van Annie Sloan kunt u enorm veel inspiratie op doen door de foto's te bekijken van onze klanten wat voor mooie creaties ze maken met de geweldige verf van Annie Sloan. Op onze Facebookpagina zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwe Annie Sloan workshops, 


Annie Sloan workshop


Wil jij je opgeven voor de workshop of demonstratie avond kan je de aanmelding invullen op welke datum je zou willen. De Annie Sloan workshops en demonstratie avonden worden gegeven in onze winkel in het hartje van Nijkerk. Staat er geen datum meer open bij het inschrijf formulier dan is alles vol.


Programma Annie Sloan Workshops


annie sloan workshopsOp de workshops behandelen we de volgende technieken die je uiteraard ook zelf zal oefenen en na de workshop volledig beheerst.


Distessing

Diverse kwast technieken

Crackle techniek

Twee decoratieve technieken waarbij we gebruik maken van sjablonen en decoupage

Het werken met Soft Wax en Dark Wax

Het verven van stof en het verven van stoffen stoelenAlle materialen verf en andere benodigheden worden door mij verzorgt.

Tussendoor serveren we een kopje kofie met wat lekkers en na afloop uiteraard een drankje om lekker bij te praten.

De Annie Sloan workshops vinden plaats in een ontspannen sfeer en lol en gezelligheid zijn een belangrijk onderdeel van de workshop buiten het behalen van de leer doelstellingen.

Uiteraard mag je mij alles vragen en deel ik graag de tips en trucs met jullie die ik heb geleerd van Annie zelf.

 

Programma Gratis demonstratie avonden


annie sloan workshopsWe laten je zien hoe:

Je moet werken met Chalk Paint van Annie Sloan
Stof moet verven
Stoffen stoelen moet verven
Werken met Dark Wax en Soft Wax
Craquelure en verf Crack
Transfer
Decoupage
Tips en trucs
VragenrondeWe organiseren de demonstratieavonden in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Waegh. Je kunt tussen vijf uur en 18.30 de start van de demonstratie avond gebruik maken van bijgaande voucher die we je mailen als je je hebt opgegeven. Onder alle mensen die gegeten hebben bij het restaurant voor de demonstratieavond verloten wij kadootje !

De eerste koffie is gratis tijdens de demonstratie avond. Wees snel en geef je onderaan op door middel van het formulier van het aantal plaatsen is beperkt.

 

Planning Annie Sloan workshops: en demonstratie avonden

 
     
9 januari 2015      18.30 uur tot 22.00 uur          vol
25 november demonstratie avond       18,30 uur tot 20.00 uur          vol
16 januari 2015         18.30 uur tot 22.00 uur          vol
27 februari 2015              18.30 uur tot 22.00 uur           vol
 
27 maar 2015                            18.30 uur tot 22.00 uur              vol
14 april 2015 gratis demonstratie         18.30 uur tot 22.00 uur             vol
15 april 2015           9.30 uur tot 12.30 uur               vol
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 

Tijdens de Annie Sloan workshop leg ik je de verschillende technieken uit, waarna je zelf aan de slag kunt

 

Kosten voor de workshop zijn 39,95 Euro pp

Op de workshop zijn aanwezig maximaal 6 personen

 

Voor bedrijven of familie bijeenkomsten verzorg ik speciale groeps arangementen neem hiervoor contact met mij op

 

Zou je een workshop willen hebben op locatie of een familie bijeenkomst of als bedrijfsuitje of wilt u iets leuks organiseren  als verrassing dat is mogelijk . Ik wil dan in overleg met jullie een datum vaststellen. Stel zelf een groep samen van 7 personen en wij plannen samen de datum. Voorwaarde is wel dat de workshop gegeven gaat worden in Nijkerk. Wij hebben hier namelijk alle faciliteiten en materialen.

Wat vonden anderen van de Annie Sloan workshop ?

 

A van G  schreef : Lieve Jane Wij hebben ook erg genoten en het was een super gezellige en leerzame avond Ik kan iedereen aanraden om de workshop gaan te doen

 

CAE :  Lieve Jayne ..Ik heb een hele gezellige avond gehad en er zkr een hele hoop van op gestoken!Ik kon vannacht gewoon niet slapen van alle ideeen die ik nu wil uitvoeren met Chalk Paint™ van Annie Sloan enz..

 

J van A :  Jane wij willen jou bedanken ,het was echt een super avond…..veel geleerd en ook nog eens reuze gezellig met de dames en heer! Volgende keer zijn we er zeker weer bij.

 

Gera B : Erg bedankt voor de leuke en gezellige avond van de Chalk Paint™ van Annie Sloan workshop! het was zo geweldig en ga er zeker veel mee doen.....Gera

 

Gerda van M : Jayne jij ook bedankt ,voor je heldere uitleg ,enthousiasme en gastvrijheid ,wij vonden het heel leerzaam en hebben leuke ideeen opgedaan .Een aanrader !!! Ook voor jullie een fijn paasweekend ,groetjes Gerda en Klaas


Waarom zou je nu het aanmeldingsformulier invullen ?


Omdat je een geweldige avond gaat hebben


Terugkomt met enorm veel kennis en ervaring over Chalk Paint ™ van Annie Sloan en de diverse technieken


Omdat ik inmiddels door heel Nederland tevreden klanten heb die bij mij Chalk Paint ™ van Annie Sloan bestellen, simpelweg omdat ze niet alleen hoeven te bestellen, maar mij kunnen bellen voor advies en hulp en zelfs buiten openingstijden gewoon een afspraak met mij kunnen maken om nog snel die liter Duck Egg Blue op te halen.


Wil je nog informatie of advies of een afspraak maken mail ons gerust of je kunt bellen met 033-2462244

 

 

U kunt ons ook volgen op:   Google+        Facebook        Twitter        You Tube        Pinterest 

 


 

Foto’s workshop Chalk Paint ™ van Annie Sloan verftechnieken

 

Annie Sloan Chalk Paint stockist workshops 1   Annie Sloan Chalk Paint stockist workshops 3 Annie Sloan Chalk Paint stockist workshops 4 Annie Sloan Chalk Paint stockist workshops 5

 


Annie Sloan workshops volg je bij Shabby Treats de specialist in Annie Sloan workshops

 

 

< naar homepage                                                                             > Chalk Paint ™ van Annie Sloan

 

 

Inschrijven voor de demonstratie avond of workshop

Als je je in wilt schrijven kun je mij onderstaand een mailtje sturen of bel 033-2462244

* Verplichte velden

Powered by WebForms

Bestel hier Chalk Paint™ van Annie Sloan