Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

Wij willen u graag met voorbeelden laten zien wat je kan doen met Annie Sloan verf in slaapkamer.

Bekijk alle Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden van slaapkamers

Deze mooie Zweedse geïnspireerde slaapkamer is geverfd met Annie Sloan Wall Paint Paris Grey en Old Ochre. Het bed is geverfd in Scandinavian Pink, Paris Grey en Old White en doorgeschuurd voor een oude verweerde uitstraling en afgewerkt met Soft Wax. Het bloemen motief is handgeschilderd met Annie Sloan Detail Brushes. Het bed is geverfd in Aubusson Blue en Greek Blue en een waskaars techniek gebruikt om een oude uitstraling te geven. De vloer is met een wash van Old White geverfd en de witte linnen gordijnen geverfd met Aubusson Blue verdund met water om een andere kleur te geven.

Annie Sloan voorbeeld van een bed in Barcelona Orange en een bed in Antibes Green

Dit bed is geverfd met gedurfde kleuren van Annie Sloan, om het een gevoel van Amerikaanse abstracte kunst van de jaren zestig uitstraling te geven. Het bed is als eerste geverfd  met een mengsel van Barcelona Orange, Emperor's Silk en Pure White voor de basis kleur. De driehoek vormen zijn geschilderd met verschillende Chalk Paint kleuren, Emile, Old Violet, Antibes Green, Florence, Greek Blue, Provence en Olive. Het bed is afgewerkt met Soft Wax. ( Uit het boek Annie Sloan Colour Recipes) Dit extravagante bed is een mooi voorbeeld wat je kan doen met Antibes Green en Dark Wax! Antibes Green is aangebracht in dikke en ongelijk lagen en afgewerkt met Soft en Dark Wax. De laurierbladen ( houtsnijwerk) zijn mooi gemaakt met Brass Loose Leaf en ook afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax. Het nachtkastje is geverfd met een mengsel van Antibes Green en Louis Blue om deze mooie mint groene kleur te krijgen en afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

Voorbeelden van een slaapkamer in Annie Sloan Amsterdam Green en Antoinette en een slaapkamer in Graphite

Deze jaren vijftig slaapkamer heeft een metamorfose gekregen met Antoinette en Amsterdam Green Wall Paint. Deze kleuren brengen samen het oude Franse roze en een diep Nederlands Groen samen. De kaptafel is geverfd in Antoinette en valt mooi op tegen de Amsterdam Green muur. De vloer is geverfd in Paris Grey om de aandacht bij het roze en groen te houden. Gerrisca heeft haar slaapkamer gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Graphite, zowel het bed, als de nachtkastjes en de spiegel en afgewerkt met Soft Wax. Geweldig geworden toch !

Voorbeeld van een slaapkamer waar alles is gedaan in de kleur Pure White

Bovenstaande foto’s zijn van één slaapkamer die volledig is getransformeerd met Annie Sloan Chalk Paint Pure White door Martijn. Een weekendje aan het klussen geweest in de slaapkamer en het resultaat mag er wezen. Zowel de kast, het bed als de klok en de nachtkastjes zijn onder handen genomen met Pure White. Uiteraard afgewerkt met Soft Wax.

Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers
Annie Sloan voorbeelden Slaapkamers

Voorbeeld van een bed in de kleur Annie Sloan Louis Blue

Dit bed is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue, een mooi pastel blauwe kleur met een beetje grijs erin en de bovenlaag met Old White en licht opgeschuurd voor een verweerde uitstraling en afgewerkt met Soft Wax. Slaapkamer 10 Om dit bed een antieke uitstraling te geven is het eerst met Chalk Paint kleur Old White geschilderd en daarna afgewerkt met Soft en Dark Wax.

Verf uw slaapkamer met Annie Sloan verf