Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden kinderkamers

Annie Sloan voorbeelden kinderkamersAnnie Sloan voorbeelden kinderkamers

Kinderkamer 1  Deze super leuke  kinderkamer is van de kleindochter van Annie Sloan zelf. De muur is geverfd met Annie Sloan Wall Paint Antoinette en Old White. De stoel naast het ledikant is geverfd met een ombré techniek met Greek Blue. Het tweede stoeltje is geverfd in verschillende vrolijke  Chalk Paint kleuren. Kinderkamer 2 Deze kinderkamer is van de kleindochter van Annie zelf. De ladekast is gemaakt van oude vloerplanken en geverfd in Old Violet, Cream en de binnenkant met Burgundy voor een mooi contrast. De ladekast is afgewerkt met Soft Wax voor een goede bescherming. De vloer is geverfd in Château Grey en afgewerkt met Annie Sloan Lacqueur. De muren zijn mooi geverfd met Annie Sloan Wall Paint kleuren Antoinette en Old White

Annie Sloan voorbeelden kinderkamersAnnie Sloan voorbeelden kinderkamers

Kinderkamer 3  De muren van deze babykamer zijn geschilderd met Annie Sloan Wall Paint Paris Grey en de meubels met Old White om een frisse uitstraling te geven en de meubels zijn afgewerkt met Soft Wax. Kinderkamer 4  Deze kinderkamer is geïnspireerd door het traditionele Zweedse verfwerk. De muur heeft een moderne uitstraling met Annie Sloan Wall Paint Old Ochre en Paris Grey. Het hemelbed is geverfd in Scandinavian Pink, Paris Grey en Old White en doorgeschuurd voor een drie kleuren distressed effect. De details zijn geschilderd in een traditionele Zweedse stijl met Annie's Detail Brushes. De vloerplanken zijn geverfd met verschillende kleuren van het Annie Sloan pallet.

Annie Sloan voorbeelden kinderkamersAnnie Sloan voorbeelden kinderkamers

Kinderkamer 5 Deze heel mooie kinderkamer is van de kleindochter van Annie Sloan zelf. Het zigzag patroon op de muur is geschilderd met Annie Sloan Wall Paint Antoinette en Old White voor een lichte en frisse uitstraling. De vloerplanken zijn geverfd met Chalk Paint Château Grey en afgewerkt met Annie Sloan Lacqueur. Kinderkamer 6 De kleuren in deze modern retro tienerkamer zijn perfect gekozen voor een moderne look. Het bureau is geverfd in de koele kleur Provence tegen een zonnig English Yellow muur geschilderd met Annie Sloan Wall Paint. De metalen poten van de witte stoel zijn geverfd in Florence en de vintage retro stoel is geverfd in Primer Red en de poten met Amsterdam Green. Alle meubels zijn afgewerkt met Soft Wax voor een goede bescherming.

Annie Sloan voorbeelden kinderkamersAnnie Sloan voorbeelden kinderkamers

Kinderkamer 7 De schrootjes zijn geverfd in Old White en de moderne commode is ook in Old White geschilderd en afgewerkt  met Soft Wax en staat  tegen een muur van Annie Sloan Wall Paint Paris Grey.  Deze metamorfose met deze twee kleuren van de Annie Sloan pallet geeft deze kamer een mooi en frisse uitstraling.

Annie Sloan voorbeelden kinderkamersAnnie Sloan voorbeelden kinderkamers

Kinderkamer 8 Hoi hoi, hierbij een foto van het setje wat ik voor mijn zoontje heb gemaakt. Ik heb het tafeltje met Duck Egg Blue gedaan en het stoeltje met French Linen. De sterren zijn in de tegengestelde kleur. Beide zijn afgewerkt met 2 lagen Polyvine Zijdeglans vernis en 1 laag Polyvine extra matte vernis. ik had tweedehands een leuk bed gevonden voor ons zoontje maar er zaten beschadigingen op. Ik heb het bed met Old White geverfd en de lades met Paris Grey. Dit heb ik allemaal afgewerkt met eerst 2 lagen Polyvine vernis zijdeglans en als laatste een laag Polyvine vernis extra mat. Ben echt super blij met het eindresultaat.Groetjes Sigrid

De mooiste kinderkamers in Annie Sloan Chalk Paint