• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Pointe Silk voorbeelden
Annie Sloan Pointe Silk voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Pointe Silk

De kleur Pointe Silk is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en gemakkelijke tint die je zult herkennen aan talloze kunstwerken, en natuurlijk als de lichtrode huidskleur van balletspitzen. Het verwijst naar de kwaliteit van fijne zijde. Dit taupe roze is vooral effectief bij natuurlijk licht of kaarslicht. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Scandinavian Pink en Old White. Pointe Silk Wall Paint past goed bij Wall Paint kleuren Athenian Black, Cotswold Green en Old White en de Chalk Paint kleuren Athenian Black, Old White, Country Grey en Pure White. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis. De deuren en plinten zijn gedaan met Annie Sloan Satin Paint Pointe Silk, de muren met Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk. Het kastje op foto 2 is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Old White en de stoel in de kleur Chateau Grey.

Annie Sloan Pointe Silk Muurverf

Op bijgaande foto's ziet u Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk op de muur. Zoals u ziet is het een kleur die makkelijk is te combineren met andere kleuren. De muurverf is afwasbaar en u kunt Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk dus gebruiken in iedere ruimte in het huis. Het is makkelijk om aan te brengen, fluweel poederachtig en snel droog.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Pointe Silk voorbeelden
Annie Sloan Pointe Silk voorbeelden

Annie Sloan Pointe Silk bestellen

Annie Sloan Pointe Silk verkrijgbaar in Satin Paint en Wall Paint