• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Pemberley Blue voorbeelden
Annie Sloan Pemberley Blue voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Pemberley Blue

De kleur Annie Sloan Pemberley Blue is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Pemberley Blue is een elegante en verfijnde kleur. Het is een uitgesproken koel, licht groen getint blauw met veel wit erin. Deze tint is al heel erg lang erg populair, waarschijnlijk omdat hij zo veelzijdig is. Deze kleur muurverf dankt zijn naam aan het fictieve landgoed van Mr Darcy uit Pride and Prejudice - een knipoog naar de vroeg 19e-eeuwse populariteit van deze kleur in grote landgoederen. Deze tint is ontwikkeld omdat je hem heel goed kan gebruiken bij een mix van Duck Egg Blue en Old White. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis. De deuren, kozijnen en plinten ( Foto 1 ) zijn gedaan met Annie Sloan Satin Paint Pemberley Blue, de muren met Annie Sloan Wall Paint Pemberley Blue. De stoel op foto 2 is gedaan in Annie Sloan Satin Paint Pemberley Blue ( ook meubels kan je doen met Satin Paint) en het kistje in Annie Sloan Satin Paint Canvas. Zo heb je de ideale combinatie in Wall Paint, Satin Paint en Chalk Paint in één ruimte.

Annie Sloan Pemberley Blue Muurverf

Op bijgaande foto's ziet u Annie Sloan Wall Paint Pemberley Blue op de muur. Zoals u ziet is het een kleur die je goed kan combineren met andere kleuren. De achterwand is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Pemberley Blue op beide foto's. De muurverf is afwasbaar en u kunt Annie Sloan Wall Paint Pemberley Blue dus gebruiken in iedere ruimte in het huis. Het is makkelijk om aan te brengen, fluweel poederachtig en snel droog. Mooie combinatie kleuren zijn Annie Sloan Wall Paint , Pompadour, Piranesi Pink en Paled Mallow.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Pemberley Blue voorbeelden
Annie Sloan Pemberley Blue voorbeelden

Annie Sloan Pemberley Blue bestellen

Annie Sloan Pemberley Blue verkrijgbaar in Satin Paint en Wall Paint