Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Bij Annie Sloan in Oxford een geweldige ervaring

Annie Sloan Oxford was mijn bestemming afgelopen week. Heerlijk er even een paar dagen tussen uit, om Annie Sloan in Oxford te bezoeken. De stad Oxford in Engeland is bekend door de Oxford University. Oxford University bestaat uit 38 hogescholen en 6 grote zalen die van de Universiteit zijn waar ze les geven. Om rond te lopen op de Universiteit geeft een bijzonder gevoel. Oxford University is de oudste Universiteit van Engeland. Onderweg naar het centrum van Oxford loop je langs  prachtige gebouwen de architectuur van de gebouwen en van de universiteit is ronduit geweldig. De High Street is één van de grootste straten van Oxford, het is een winkelstraat vol met pubs en winkels restaurants. Er zijn veel kleine straatjes en steegjes in Oxford wat het tot een geweldige stad maakt. De High Street eindigt bij Magdalen Bridge en is onder de Magdalen College Tower als je tegen de onderkant van de brug aan kijkt zie je beneden het beroemde traditionele Oxford Punting station in het water, waar je de punters kunt huren. Vijf minuten lopen vanaf Magdalen Bridge zijn Cowley Road en St. Clements. Cowley Road is 1 mile (1.6 km) lang en is bekend door het jaarlijkse Carnaval in de maand Juli. Dit is het grootste community event en trekt meer dan 30,000 bezoekers. Ik was in de gelegenheid om Cowley Road overdag te zien en ook in de avond. Het is een wereld van verschil want overdag is het best rustig, maar s 'avonds is er echt enorm veel drukte en gezelligheid.

Annie Sloan Oxford

Annie Sloan Oxford


Deze straat geeft een Bohemian gevoel met zijn ontspannen en ongedwongen sfeer en heeft heel erg veel multiculturele winkels en restaurants en je ziet er echt mensen vanuit de hele wereld en straalt echt energie uit. Cowley Road is ook bekend voor de vele studenten die daar wonen en dat geeft deze straat een 'laid back' gevoel. Overdag toen het licht was zie je overal de muurschilderingen en die zie je s 'avonds in het donker niet. 

Annie Sloan winkel Cowley Road

Verder op Cowley Road in een wat rustige gedeelte van de straat is de winkel van Annie Sloan op nummer 33, ' Annie Sloan Interiors' Ik herkende het direct met Annie's hand geschilderde slogan in Chalk Paint op het raam ' HOME to the BEST PAINT in the WORLD' Als je voor de winkel staat krijg je niet het idee dat het een hele grote winkel is, maar het straalt wel enorm veel uit in het Engels zeg je It has a personality of its own ! De foto's die ik van de buitenkant van de winkel had gemaakt liet ik bij thuiskomst aan mijn dochter zien en haar eerste reactie was: " Het lijkt wel een winkel uit een echte Britse film " wat ze bedoelde is dat het een winkel is met een uitstraling die je zelf gezien moet hebben. Als je dit allemaal niet ziet, zou je denken als je voor de winkel staat, dat is niet echt groot ? Maar schijn bedriegt want als je door de voordeur naar binnen stapt zie dat de winkel echt enorm lang is. De winkel van Annie Sloan is moeilijk te omschrijven, als Annie Sloan Chalk Paint liefhebber kijk je je ogen uit, overal meubels en kasten die in alle kleuren en technieken zijn gedaan, overal Annie Sloan stof lampenkappen gemaakt door Annie Sloan en natuurlijk overal boeken van Annie Sloan en zoals je op onze site kunt lezen zijn dat er 25. Het staat vol met geweldig leuke hebbedingen. Een bijna chaotische winkel en juist daarom zo ongelooflijk gezellig.

Annie Sloan Oxford

Annie Sloan Oxford


Als je in Oxford bent ga naar Annie Sloan 

Eigenlijk kan ik je maar 1 ding aanraden als je ooit in Oxford bent moet je in de winkel van Annie Sloan geweest zijn. " What a little treasure it is " ! Op bijgaande foto's krijg je een goed idee van.  Annie Sloan Oxford is een belevenis op zich. Op mijn andere pagina's kan je van alles lezen over Annie Sloan, Chalk Paint ™ van Annie Sloan, Annie Sloan boeken, maar ook over de tips en trucs die ik van Annie zelf heb geleerd en weer in mijn workshops gebruik. Begin April ga ik weer voor een paar dagen naar Annie Sloan in Oxford. Ik kijk er enorm naar uit om te genieten van Oxford en bij Annie weer enorm veel nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard zal ik daar uitgebreid verslag van doen. Helaas ben ik nog niet in de gelegenheid geweest om een verslag te maken van mijn bezoek aan Oxford van 4 april jl.. Maar het was geweldig, we hebben zoveel inspiratie opgedaan en zoveel nieuwe dingen geleerd. Maar de foto's wil ik jullie zeker niet onthouden dus die plaats ik alvast. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan !

Annie Sloan Oxford

Annie Sloan Oxford


Annie Sloan Oxford alles daarover lees je bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint