Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal

Annie Sloan verf op metaal is één van de mogelijkheden met Annie Sloan verf

Annie Sloan kan dat ook op metalen voorwerpen. Dit is een vraag die bijna wekelijks wel weer naar voren komt. Je kan Annie Sloan Chalk Paint uitstekend gebruiken op metaal, zowel binnen als buiten

Annie Sloan voorbeelden op metaal buiten

Deze ijzeren gieters wilde ik graag als decoratie in de tuin. Dus heb ik ze gedaan in Annie Sloan Louis Blue en Annie Sloan Old Ochre. Dit metalen wandrek is gedaan in Annie Sloan Old White licht doorgeschuurd om het te verouderen.

Een voorbeeld van een metalen chandelier en een plantenrek

Deze geweldige metalen kaarsen standaards die buiten hangen bij mooi weer om in de late avond te branden zijn gedaan met Annie Sloan Rodmell. Het ijzeren plantenrek rechts wat je hier ziet is geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green. Ook ijzeren voorwerpen kun je schilderen met de Annie Sloan Chalk Paint. Om het buiten mooi te houden werk je je meubel na het schilderen af met Polyvine Decorateursvernis.

Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal

Voorbeeld van een stalen badkuip en een chandelier met Annie Sloan verf

Ja u ziet vast voorbeelden op onze site waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben zoals ook dit metalen bad wat is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Scandinavin Pink. Dit wil toch iedereen in zijn badkamer. Deze metalen kroonluchter rechts,  is geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Florence. Dit zorgt ervoor dat je oude kroonluchter met een nieuwe kleur een mooie eyecatcher wordt in je huis!

Voorbeeld van een ijzeren locker en een metalen Ikea kast met Annie Sloan verf

IJzeren locker geverfd met Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green en afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax. Ja metaal kan je zonder problemen verven met Annie Sloan Chalk Paint. Deze rode metalen Ikea kast heeft een geweldige make over gehad met Annie Sloan

Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal

Voorbeeld metalen chandelier en giet ijzeren hangslot in Annie Sloan verf

Deze metalen kroonluchter in het huis van Annie Sloan in Frankrijk is geschilderd met diverse kleuren Chalk Paint. Rechts ziet u dat je een oude metalen sluiting gewoon mee kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint.

Voorbeelden metalen buiten meubels met Annie Sloan verf

Metalen Tuinmeubels maken je tuin vrolijk als je ze in een fel kleurtje schildert. Hier is het Plantentafeltje achteraan geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue en de stoel in Provence. Daarna werk je het meubel af met 3 laagjes Polyvine Decorateursvernis en het kan weer jaren mee! Deze metalen brocante stoeltjes en tafel  (rechts) voor in de tuin zijn geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint in de kleur Old Violet. Na het schilderen breng je met Polyvine Decorateursvernis een beschermlaag aan, zodat de stoeltjes buiten kunnen blijven staan.

Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal

Voorbeeld metalen vaas en metalen kandelaar met Annie Sloan verf

Wij verven vaak metalen handgrepen van kastjes gewoon mee in de kleur en dan een klein beetje doorschuren tot op het metaal, geweldig. Dat kan je ook zien op een groot aantal foto's van klanten die staan op onze Pinterest pagina en op Facebook. Je kan met Chalk Paint van Annie Sloan de mooiste creaties maken en zeker ook op metaal, wat wel belangrijk is dat je goed kijkt of er geen roest zit op het metaal want dat kan in de verf trekken waardoor je vlekken krijgt. Als er roest is is het verstandig dat iets te schuren en daarna te behandelen met Mondial spray. Verder is het gewoon standaard onze gebruiksaanwijzing volgen. Metaal verven kan zowel binnen als buiten. Wij zelf werken de verf altijd af met Decorateursvernis mat. Dat is sterk, kan goed tegen warmte en vocht. Dus voor metaal buiten uitermate geschikt. Maar we doen het ook om praktische redenen en dat zult u zien op onderstaande foto's het waxen van een kroonluchter is niet te doen en dan is vernis veel en veel makkelijker.

Voorbeeld metalen open kast en chandelier met Annie Sloan verf

Deze metalen kroonluchter is oud gemaakt met Annie Sloan Paris Grey en er hangt een pronkstuk aan het plafond. Rechts ziet u een metalen tafeltje wat is gedaan in Annie Sloan Graphite.

Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal
Annie Sloan op metaal

Voorbeeld metalen beeldjes en Franse tuinstoel met Annie Sloan verf

Zo leuk om te doen. Deze vogels waren donker bruin van ijzer. Nu opgevrolijkt met Annie Sloan. Groetjes Jessica ( rechts) Ik heb een ijzeren stoeltje opgeknapt met Annie Sloan verf. Daarna zelf mozaïek erin gelegd. Ik ben er super blij mee. Ga nog meer opknappen met deze verf. Dank jullie wel . Groetjes Petra

Heel erg veel voorbeelden van Annie Sloan verf op metaal kunt u vinden op onze Facebookpagina of op Pinterest. Ook op onze pagina Meubels met Annie Sloan Chalk Paint kunt u veel inspiratie op doen. Om hele mooie creaties te maken met Annie Sloan verf.

Shop de bovenvermelde producten in de volgende categorieën