Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen

Annie Sloan Chalk Paint bestellen doet u natuurlijk bij Shabby Treats de specialist in Annie Sloan Chalk Paint™. Chalk Paint is geen krijtverf of Kalkverf maar de decoratieve verf van Annie Sloan de uitvinder van Chalk Paint. Vandaag Annie Sloan Chalk Paint bestellen morgen uw Annie Sloan Chalk Paint in huis. Annie Sloan Chalk Paint is niet te koop bij de bouwmarkt, Formido Praxis of Karwei, maar alleen bij de Annie Sloan Stockist die u kunt herkennen aan het logo dat Annie Sloan verstrekt aan de Stockist. De reden dat Annie Sloan enkel werkt met specialisten op het gebied van Annie Sloan Chalk Paint heeft te maken met het feit dat wij graag willen dat u het maximale resultaat haalt uit deze geweldige verf. Klanten uit heel Nederland komen naar onze winkel voor een goed advies. Graag leg ik u kort uit wat is Annie Sloan Chalk Paint?

Wat is Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint is een verf waarbij u niet hoeft te schuren of te gronden voor u het aanbrengt ! Daarom zijn er dagelijks nieuwe gebruikers, veel mensen geloven dit niet tot ze het zelf hebben ervaren. U kunt het trouwens zien op de video's van Annie zelf. Nu is het natuurlijk wel zo dat we ons gezond verstand moeten gebruiken, want krijtverf is een ademende verf en kan doordoor bestanddelen opnemen die op het hout of uit het hout komen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de houtsoort, want Teakhout kan door het looizuur in het hout problemen veroorzaken. Dat is niet alleen zo bij Annie Sloan Chalk Paint maar bij alle soorten krijtverf. U kunt dat op een makkelijke manier voorkomen door het hout te behandelen met Alabastine voorstrijk voor vlekken of met French Polish ! Waar u ook voorzichtig mee moet zijn is met olie wat op de meubels is aangebracht. Veel mensen denken dat je dat kunt weg schuren, maar de olie trekt in het hout en krijgt u er niet meer uit. Als u dan gaat schilderen zal de olie op water willen gaan drijven en Chalk Paint ™ van Annie Sloan is waterverf. Alle andere ondergronden zijn direct overschilder baar. Zo kunt u Annie Sloan Chalk Paint gebruiken voor trappen,, maar ook voor vloeren, als muurverf, maar ook als schoolbordverf,  het verven van stof , maar de meeste Annie Sloan Chalk Paint ™ liefhebbers gebruiken het toch om hun meubels, keuken, trap of vloer een nieuw leven te geven met de geweldige kleuren die Annie Sloan heeft. De ondergrond is dus van belang, maar het afwerken van de Annie Sloan Chalk Paint Sloan is minstens zo belangrijk om te komen tot een duurzaam resultaat waar u optimaal van kunt genieten zonder dat u het iedere keer hoeft bij te werken. In de meeste gevallen werkt u het af met een Clear Wax, dit is een natuurlijke wax zonder toevoegingen speciaal ontwikkeld voor Annie Sloan Chalk Paint. Voor intensief gebruik zoals vloeren, trappen, keukens, maar ook tafelbladen is er een Vernis, dit is een matte vernis, die een uitstekende afhechting heeft en zorgt dat u duurzaam intensief gebruik kunt maken van de geverfde ondergrond. Welke vernis u moet gebruiken kunt u zien bij de handleiding voor hetgeen u gaat verven.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen

Annie Sloan Chalk Paint bestellen dan heeft u het morgen al is huis want wij leveren uit voorraad

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend gebruiken voor buiten, maar u moet zich realiseren dat het een decoratieve verf is,  veel van onze klanten hebben geweldige patio's of tuinhuisjes gedaan met Annie Sloan Chalk Paint, maar ook terracotta potjes in van allerlei kleuren staan geweldig in de tuin. Op onze site kunt u verder alles vinden over de diverse technieken zoals craquelure, decoupage, distressing, kwasttechnieken en nog veel meer. Het volgen van een workshop is voor de echte liefhebber zeker aan te raden. Maar u kunt ook alles vinden over Annie Sloan, haar winkel in Oxford, mij ontmoetingen met Annie Sloan, de geweldige boeken die ze geschreven heeft, wij proberen als echte Annie Sloan liefhebbers u van alle informatie te voorzien om samen met u te komen tot de meest geweldige creaties en de foto's van klanten die ik krijg of zie in mail of in de winkel zijn geweldig. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. Duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan!

Waarom Annie Sloan Chalk Paint bestellen

Maar er zijn ook een groot aantal redenen waarom u juist bij ons Annie Sloan Chalk Paint zou bestellen, want niet alleen de informatie, kennis en voorlichting is van belang, maar ook de kosten, verzending, daarom hebben wij ze voor u opgeschreven.

 • Wij hebben altijd alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint voor u in voorraad.
 • Wij leveren altijd dezelfde dag dat u bestelling is gedaan, die aan u uit.
 • Wij zijn altijd bereikbaar voor u ook na sluitingstijd
 • Wij geven u gratis hulp en ondersteuning  op al uw vragen
 • Wij zijn echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers in hart en nieren
 • Wij leveren bestellingen uit veilig verpakt in 2 dozen in elkaar
 • U kunt uw benzinekosten besparen u heeft het morgen al in huis
 • Op al uw schriftelijke vragen krijgt u dezelfde dag uitgebreid vakkundig antwoord
 • Nog nooit is één bestelling kapot bij één van onze klanten aangekomen
 • Wij verzorgen workshops met de technieken die ik van Annie zelf heb geleerd
 • U kunt ons altijd bezoeken in de winkel wij zijn niet alleen een webshop
 • Wij rekenen zeer lage verzendkosten of geen verzendkosten
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen
Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan verf kopen

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Soft Wax handleiding

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint bestellen - Annie Sloan Verf - Annie Sloan Chalk Paint kopen