Schrijf beoordeling
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Het is geweldige verf en je kan er alles mee schilderen. Ouwe kasten weer mooi maken in toch oude stijl voor binnen en buiten. Ook heb je vele mooie kleuren en kan je ook makkelijk mengen. Het voordeel is ook dat je niet hoeft schuren en met de wax blijft het mooi. Ik heb ook goeie tips erbij gekregen hoe het goed en lang mooi blijft. Super spul!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Nog nooit z'on persoonlijke benadering gehad. De website is vol met praktische tips. Telefonisch heb ik nog wat vragen kunnen stellen. Ze nemen echt de tijd voor je. Alsof ik in de winkel stond. Geweldig wat een service!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Mijn ervaring met Shabby Treats is zeer positief. Ik heb inmiddels al twee jaren allerlei producten gebruikt. Het werken met Annie Sloan Chalk Paint is mede door de service een heerlijke hobby voor mij geworden. Ik ben zeer tevreden over de producten en de ontmoeting met Jayne en Geert in hun winkel in Nijkerk vond ik hartelijk en persoonlijk.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Jayne en Geert zijn ontzettend lieve mensen met een passie voor hun werk. Ze leveren goede kwaliteit, de producten worden heel snel geleverd, binnen een paar heb je het in huis. Ze reageren snel op een vraag of bestelling. Ook onze geverfde producten zetten ze op hun site of facebookpagina om anderen te inspireren. Zo worden wijzelf weer geïnspireerd door de geverfde meubels van andere klanten. De verf workshops die Jayne geeft, zijn zeer leerzaam en inspirerend. Je komt er ontzettend enthousiast vandaan. Dank jullie wel Geert en Jayne!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Buitengewoon goede service en snelle levering. Ik ben erg enthousiast over dit bedrijf en vindt het een geweldig product.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Goed advies, lieve mensen en zowel het winkeltje als op de site prima shoppen!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Zeer tevreden, ze doen wat ze beloven.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Deskundig advies, makkelijke bestelling en snelle levering!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling De service is van A tot Z geweldig!!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Vriendelijk, behulpzaam en een zeer snelle en accurate levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Vriendelijke mensen, nemen alle tijd om iets uit te leggen en doen het zelfs voor. Een winkel waar altijd iedereen welkom is voor iedere vraag die er is over de Chalk Paint en het aanbrengen daarvan.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Zeer enthousiaste mensen, die met hart en ziel in hun winkel werken. Goede uitleg over hoe de verf te gebruiken op meubels. Zeer gastvrij!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Snelle levering, kwaliteit product. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en gefacineerd met jullie website.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Snelle handeling, ondanks webshop betrokken.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Snelle levering. Duidelijke communicatie. Een keer wat verkeerd besteld en dit kon veranderd worden, voordat de bestelling de volgende dag verstuurd werd. Netjes geholpen!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Alleen maar goede ervaringen. Altijd vriendelijk, zeer vakkundig, als iets mogelijk is zal het altijd gedaan of geleverd worden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Een pakket gekocht met paint, wax en kwast. Werd erg snel geleverd Kon dus meteen de volgende dag aan de slag.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 april 2016
    Lees beoordeling Klantvriendelijke lieve mensen,geven goede uit leg. Nemen tijd voor je,en dat is heel belangrijk!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 april 2016
    Lees beoordeling Zeer enthousiaste mensen, die met hart en ziel in hun winkel werken. Goede uitleg over hoe de verf te gebruiken op meubels. Zeer gastvrij!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 19 april 2016
    Lees beoordeling Zeer snelle service Zeer goed verpakt !! Goed bereikbaar
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja