Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop
Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop

Welkom op onze site. Al weer bijna 10 jaar gelezen  zijn wij een winkel gestart met de nadruk op brocante meubels die allemaal waren geverfd met Annie Sloan Chalk Paint. Op dit moment is de nadruk echt komen te liggen op Annie Sloan Chalk Paint. Wij verven nog wel meubels maar meer om mensen de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te laten zien. Zo zijn er recent natuurlijk meubels geverfd in Tilton, Firle en Rodmel, om u de nieuwe kleuren te laten zien.

Adres Annie Sloan winkel

  • Kloosterstraat 10A
  • 3861 AC Nijkerk
  • 033-2462244
  • Open zes dagen per week

Welkom bij Shabby Treats nu bestellen is morgen in huis

Onze winkel is de echte Annie Sloan Chalk Paint specialist geworden, in de regio Amersfoort en midden Nederland. Waar wij iedere week heel veel mensen mogen ontvangen, die alles willen weten over onze geweldige verf. Onder onze klanten bestond de behoefte en vraag om ook online Annie Sloan Chalk Paint bestellen en dat is de reden waarom wij zijn gestart met Shabby Treats. Als echte liefhebbers van Annie Sloan Chalk Paint genieten wij iedere dag van de contacten met onze klanten en wij zijn blij dat we door onze workshops al zoveel mensen hebben kunnen laten kennismaken met de geweldige verf van Annie Sloan. 

Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop
Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop
Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop
Welkom bij de de Annie Sloan winkel en webshop

Annie Sloan Chalk Paint is onze hobby

Op de site van de winkel  kunt u echt alle informatie vinden over Annie Sloan en haar Chalk Paint. En iedere week voegen wij weer nieuwe informatie toe. Een van de leukste dingen van ons werk, wat eigenlijk mijn hobby is het werken met de verf en het contact met Annie zelf, waar ik enorm van kan genieten. Het is gewoon een geweldig mens en een enorme vakvrouw die weet waarover ze praat. Iedere keer is het leuk om haar aan het werk te zien. En als je met haar praat leer je altijd weer nieuwe dingen. Wij zijn trots dat we u iedere dag weer mogen helpen in de winkel of online. Wij doen dat met enorm veel plezier. Het is geweldig om iedere dag te kunnen werken met zoveel mensen die net als wij dezelfde liefde delen.  Neem gerust contact met ons op als wij u ergens mee kunnen helpen, Dat kan per mail of u kunt mij bellen op 033-2462244. 

The Shabby Shed als onderneming

De Shabby Shed is begonnen als kleine onderneming maar na nu ruim tien jaar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere divisies. Zo hebben wij natuurlijk onze winkel waar we graag iedere dag onze klanten helpen met het allerbeste advies. Maar op Internet zijn wij ook actief en zijn de volgende sites onderdeel van Shabby Treats

  1. The Shabby Shed
  2. ShabbyTreats
  3. Vernis Webshop

Shop nu uw Annie Sloan producten