Welkom bij Shabby Treats nu bestellen is morgen in huis

Welkom op mijn site ik zal mezelf eerst voorstellen, mijn naam is Jayne en als interieurstyliste ben ik enige tijd geleden een winkel gestart met de nadruk op brocante meubels die allemaal waren geverfd met Annie Sloan Chalk Paint . Nu al weer enige tijd geleden is de nadruk echt komen te liggen op Annie Sloan Chalk Paint en zorg ik nog wel dat er nieuwe meubels bij komen, maar meer om mensen de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te laten zien op de meubels.

  • Adres winkel
  • Kloosterstraat 10A
  • 3861 AC Nijkerk
  • 0626989357

Welkom bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie SloanWelkom bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie SloanOnze winkel is de echte Annie Sloan Chalk Paint specialist geworden de afgelopen tijd in de regio Amersfoort. Waar wij iedere week mensen ontvangen, waar wij met heel veel plezier ook graag de tijd voor uittrekken. Maar onder onze klanten bestond de behoefte en vraag om ook online Annie Sloan Chalk Paint bestellen en dat is de reden waarom wij zijn gestart met Shabby Treats. Als echte liefhebber van Annie Sloan Chalk Paint geniet ik iedere dag van de contacten die ik met mijn klanten heb en is het geweldig dat ik inmiddels heel erg veel mensen al de workshops heb kunnen geven waar ik ze de echte technieken heb kunnen leren die Annie mij zelf heeft bijgebracht. Zo zijn er veel mensen die in het begin angstig zijn om te starten, maar wekelijks zijn er weer een groot aantal mensen die na hun eerste potje Annie Sloan Chalk Paint met onze hulp en ondersteuning starten met decoupage, distressing, craqueleur en echt de meest geweldige dingen maken. 

Annie Sloan Chalk Paint is mijn hobby

Op de site van de winkel  kunt u echt alle informatie vinden over Annie Sloan en haar Chalk Paint en de komende weken zal ik ook hier iedere week de informatie voorziening over Annie Sloan verder voor u uitbreiden.Een van de leukste dingen van mijn werk wat eigenlijk een hobby is en dat maakt mijn werk iedere dag tot een groot plezier zijn de contacten met met Annie zelf waar ik enorm van geniet, niet alleen vanwege het feit dat we natuurlijk dezelfde taal spreken, want ik kom oorspronkelijk uit Engeland, maar het is gewoon een geweldig mens en een enorme vakvrouw die weet waarover ze praat. Iedere keer om haar aan het werk te zien met haar te praten is een plezier op de foto zie je mij (links) naast Annie Sloan tijdens één van mijn bezoeken aan Annie Sloan in Oxford. Graag wil ik u bedanken voor uw vertrouwen en het feit dat wij u iedere dag kunnen en mogen helpen in de winkel of online uw bestellingen mogen verzorgen. Het is geweldig om iedere dag te kunnen werken met zoveel mensen die net als ik dezelfde liefde delen.  Neem gerust contact met mij op als ik u ergens mee kan helpen per mail. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan!

Welkom bij Shabby Treats de Annie Sloan dealer in Nijkerk