Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Welkom bij Shabby Treats nu bestellen is morgen in huis

Welkom op onze site. Al weer acht jaar gelezen  zijn  wij een winkel gestart met de nadruk op brocante meubels die allemaal waren geverfd met Annie Sloan Chalk Paint . Op dit moment is de nadruk echt komen te liggen op Annie Sloan Chalk Paint en zorgen wij nog wel dat er nieuwe meubels bij komen, maar meer om mensen de kleuren van Annie Sloan Chalk Paint te laten zien op de meubels. Zo zijn er recent natuurlijk meubels gedaan in Tilton, Firle en Rodmel, om u de nieuwe kleuren te laten zien.

 • Adres winkel
 • Kloosterstraat 10A
 • 3861 AC Nijkerk
 • 033-2462244
 • Open zes dagen per week

Welkom bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie SloanWelkom bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Onze winkel is de echte Annie Sloan Chalk Paint specialist geworden de afgelopen tijd in de regio Amersfoort en midden Nederland. Waar wij iedere week mensen ontvangen en met heel veel plezier ook graag de tijd voor uittrekken samen met een kopje koffie uiteraard.Onder onze klanten bestond de behoefte en vraag om ook online Annie Sloan Chalk Paint bestellen en dat is de reden waarom wij zijn gestart met Shabby Treats. Als echte liefhebbers van Annie Sloan Chalk Paint genieten wij iedere dag van de contacten met onze klanten en wij zijn blij dat we door onze workshops al zoveel mensen hebben kunnen laten kennismaken met de geweldige verf van Annie Sloan.  

Annie Sloan Chalk Paint is onze hobby

Op de site van de winkel  kunt u echt alle informatie vinden over Annie Sloanen haar Chalk Paint en de komende weken zal ik ook hier iedere week de informatie voorziening over Annie Sloan verder voor u uitbreiden. Een van de leukste dingen van ons werk wat eigenlijk een hobby is en dat maakt ons werk iedere dag tot een groot plezier zijn de contacten met met Annie zelf waar wij enorm van genieten. Het is gewoon een geweldig mens en een enorme vakvrouw die weet waarover ze praat. Iedere keer om haar aan het werk te zien met haar te praten is een plezier. Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen en het feit dat wij u iedere dag kunnen en mogen helpen in de winkel of online uw bestellingen mogen verzorgen. Het is geweldig om iedere dag te kunnen werken met zoveel mensen die net als wij dezelfde liefde delen.  Neem gerust contact met ons op als wij u ergens mee kunnen helpen per mail. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan!

The Shabby Shed als onderneming

De Shabby Shed is begonnen als kleine onderneming maar na nu ruim tien jaar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere divisies. Zo hebben wij natuurlijk onze winkel waar we graag iedere dag onze klanten helpen met het allerbeste advies. Maar op Internet zijn wij ook actief en zijn de volgende sites onderdeel van Shabby Treats

 1. The Shabby Shed
 2. ShabbyTreats
 3. Belgie Vernis Webshop.be
 4. Vernis Bestellen.nl
 5. Vernis kopen Verniswas.nl
 6. Nederland Vernis Webshop
 7. Duitsland Lack-Onlineshop.de

Welkom bij Shabby Treats de Annie Sloan dealer in Nijkerk