Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Op deze pagina willen wij u laten zien wat je wel en wat je niet kunt verven met Annie Sloan verf. En hoe u moet verven met de verf van Annie Sloan.

Lees wat je allemaal kunt verven met Annie Sloan Chalk Paint

Wat kan je verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan en wat kan je niet verven. Voordat we gaan uitleggen wat je niet moet verven wil ik graag eerst vertellen wat je allemaal wel kunt doen. Je kan trappen, vloeren, zowel van hout als beton, plavuizen, meubels, kasten, stoelen, stoffen stoelen, banken, leer, stof, muren, plafonds, keukens, terracotta, glas, metaal, linnen, katoen, jute, lampenkappen, laminaat, tegels, trappen, piano's, metaal, buiten meubels, kinderkamers, bedden, deuren, kozijnen, buikkastjes, Ikea meubels, fineer, bloempotten, klokken, steigerhout je caravan en nog veel meer u kunt het allemaal verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan.

Bijna alles kunt u verven met Annie Sloan verf

Voor alle materialen staat wel een handleiding op onze site hoe je dat moet doen. Het is belangrijk om die te lezen want je doet het allemaal met dezelfde verf, maar wel met verschillende technieken. Om te komen tot een goed eindresultaat is het echt belangrijk om dat goed te lezen. Op harde materialen kan je verven zonder schuren en zonder gronden het enige wat je moet doen is het schoon maken met St Marc. Dat scheelt enorm veel werk. En dat maakt Annie Sloan Chalk Paint ook zo enorm populair. Maar als u buiten gaat verven moet u het weer anders doen. En stof doet u anders dan leer. Dus lees echt goed onze handleidingen. U meubels moet u altijd afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Die is speciaal gemaakt voor deze verf. De wax brengt u aan met de Annie Sloan Wax kwast en trekt in de verf. Door het gebruik van de Wax kwast voorkomt u overmatig aanbrengen van de Wax. Na 36 uur is de wax in de verf getrokken en zal het nog tot zeven dagen duren voor de Wax volledig is uitgehard. Daarna kunt u het gewoon schoonmaken met water en een sopje en heeft u geen last meer van vlekken die anders kunnen ontstaan door knoeien.

Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Voorbeelden wat je kan verven met Annie Sloan Chalk Paint

De voorbeelden van wat je allemaal kunt verven kan je vinden op diverse pagina's die wij hebben gemaakt

Eigenlijk kan je dus bijna alles verven met Annie Sloan Chalk Paint, je kan zelfs hele leuke en aparte dingen maken en je meubels compleet omtoveren tot iets compleet nieuws. Dat kan je doen door diverse kwast technieken, werken met donkere wax voor een Vintage look. Je kan distressen, werken met Craquelure, of verf Crack. Doorschuren, verzilveren of werken met Brass Leaf. Decoupage gebruiken of misschien wel alle technieken op één kast. Al deze technieken leren wij op onze workshops. Waar u zelf in een halve dag leert om al deze technieken zelfstandig uit te voeren. Informatie over onze workshops kunt u vinden op onze speciale pagina Chalk Paint ™ van Annie Sloan workshops.

Soms raden wij ook dingen af om te verven met Annie Sloan

Er zijn ook een aantal zaken die u niet moet verven want die gaan uitlopen op een teleurstelling. erf niet op linoleum, dat geeft mee en zal de verf laten barsten. Verf nooit op geschuurd of onbehandeld donker hout, dat kan gaan bloeden. U moet dan eerst zorgen dat u het hout heeft behandeld. Alles kunt u daarover lezen op onze pagina die wij hier speciaal voor hebben gemaakt. Verf nooit over olie. Chalk Paint™ van Annie Sloan is een watergedragen verf en de combinatie met olie gaat niet goed. U moet eerst het meubelstuk goed ontvetten met St Marc zodat het olie vrij is voor u gaat verven met Chalk Paint ™ van Annie Sloan. Schuren van met olie behandelde meubels is zinloos want de olie is in het hout getrokken en zal door schuren dus niet verdwijnen.

Wat kan je verven met Chalk Paint ™ van Annie de mogelijkheden zijn onbeperkt

Wij helpen u met onze informatie op de site graag om te komen tot een geweldig resultaat, want iedereen kan het als u maar goed de handleidingen volgt die wij voor u hebben gemaakt. Chalk Paint ™ van Annie Sloan is niet voor niets " The Best Paint in the World ". Ga aan de slag en volg duizenden van onze klanten die hun huis op een goedkope manier hebben omgetoverd met deze geweldige verf.

Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan
Wat kan je verven met Chalk Paint van Annie Sloan

Shop de bovenvermelde producten in de volgende categorieën