Wanneer gebruikt u Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis
Wanneer gebruikt u Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis

Wanneer gebruikt u Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis

Graag willen wij u meenemen in de verschillen van de diverse producten en wanneer u het beste kunt kiezen voor product A of B. Als Annie Sloan Stockist zijn wij enorm blij met de Annie Sloan producten, maar de ervaring leert ons ook dat in sommige situaties het verstandiger is om te kiezen voor andere producten en daar moeten wij u als zelfstandig ondernemer ook op wijzen. Daarom willen wij u uitleggen in welke situatie een product voor u de beste keus is.

De nieuwe Annie Sloan Lacquer

De nieuwe Annie Sloan Lacquer heeft een groot voordeel ten opzichte van de oude Lacquer en dat is dat u het nu voor binnen en buiten kunt gebruiken. De Lacquer is speciaal gemaakt voor Chalk Paint maar kunt u ook op water gedragen verf gebruiken. U kunt het gebruiken op trappen, vloeren, maar ook op meubels en keukens. Het nadeel van deze Lacquer is zoals de factsheet aangeeft dat op witte kleuren een gele verkleuring kan optreden en op donkere kleuren witte vlekken kunnen ontstaan. Daar moet u de Lacquer dus niet voor gebruiken.  De Lacquer is UV bestendig, heeft wel een relatief lange uithardingstijd. Tussen iedere laag moet u een droogtijd aanhouden van 36 uur. De Annie Sloan Lacquer is een mooi product maar dus niet geschikt voor witte kleuren of hele donkere kleuren. Daar geven wij voor meubels, keukens de voorkeur aan Decorateursvernis. Bij trappen bij vloeren bij wit en donkere kleuren gebruik dan de vloervernis van Polyvine. De belangrijkste reden is de verkleuring, maar ook het feit dat de uitharding bij Polyvine vele malen korter is en u het dus sneller kunt gebruiken en schoonmaken.

Bij vernis bereikt u de hoogste hardheidgraad op deze manier

Bij alle vernis is het altijd zo dat de hardheidsgraad het hoogste is als u eerst twee lagen zijdeglans of hoogglans aanbrengt en de laatste laag in mat. U heeft dan een ultra matte uitstraling met de hoogste hardheidsgraad.

Voordelen van Polyvine Vernis

Geeft geen verkleuring van de verf. Niet bij lichte en ook niet bij donkere kleuren. Heeft een extreem korte droogtijd van 2 uur tussen iedere laag. De volledige uitharding is na twee dagen. Is verkrijgbaar in twee soorten: Decorateursvernis voor keukens en tafels, zowel binnen als buiten. Vloervernis voor trappen, vloeren en tegels. Maak voor iedere situatie de beste keuze in welke vernis u gebruikt

Wanneer gebruikt u Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis
Wanneer gebruikt u Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis

Bestel nu Annie Sloan Lacquer of Polyvine vernis