De grootste leverancier van Verf Sjablonen. Sjablonen in alle soorten en maten verkrijgbaar

Wij zijn de grootste leverancier in Nederland van verfsjablonen aan zowel particulieren als zakelijke klanten met bijna 200 verschillende soorten sjablonen.Alle soorten verfsjablonen, muur sjablonen, sjablonen voor kinderen, dier sjablonen, fruit sjablonen, klassieke sjablonen, vintage sjablonen. engeltjes sjablonen, historische sjablonen, bloemen sjablonen,border sjablonen maar ook sticker boekjes voor uw keramiek, kop en schotel u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben wel een mooi sjabloon voor u. 

verf sjablonenverf sjablonen

Geweldig om uw meubels na het verven met Annie Sloan Chalk Paint mee te pimpen of een mooie border op de muur te maken. Wilt u zakelijk bij ons sjablonen bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag.

verf sjablonenverf sjablonen

Handleiding- Gebruiksaanwijzing hoe te werken met Sjablonen en Verfsjablonen

Eerst volg je onze gebruiksaanwijzing voor het verven met Annie Sloan Chalk Paint. Je wacht tot de verf volledig droog is en je mag het niet waxen voor je met de sjablonen aan de slag gaat. Dit doe je namelijk later en staat in ons stappenplan. Annie Sloan Chalk Paint is de ideale verf om mee te sjabloneren. De verf gaat namelijk niet lekken onder het sjabloon omdat het een vaste verf is. Plak het sjabloon met goede schilderstape op de oppervlakte die je wilt gaan verven. Zet de verf en de kleuren klaar die je wilt gebruiken. Leg keukenpapier klaar en een tamponeer kwast of schuimroller. Doop de kwast (echt een tamponeerkwast met gelijk gesneden haren) of schuimroller in de verf. Voor je gaat tamponeren ( stencillen) of met de schuimroller gaat werken haal je het eerst over het keukenpapier. De natte verf is nu op het keukenpapier en je kan tamponeren op het sjabloon of de schuimroller gebruiken om te rollen. Laat de verf één a twéé minuten drogen. Voor een herhalingspatroon kan je het sjabloon direct weer er naast plakken. Laat de verf volledig uitharden ( enkele uren). Werk het af met Soft Wax en je project is klaar.

verf sjablonenverf sjablonen

Verfsjablonen Muursjablonen BorderSjablonen bij de grootste leverancier van verfsjablonen in Nederland