Decorateursvernis van Polyvine is één van de weinige natuurlijke vernis soorten zonder chemische toevoegingen die speciaal gemaakt is voor water gedragen verfsoorten. U kunt het dus probleemloos gebruiken op Annie Sloan Chalk Paint, Acrylverf, krijtverf en kalkverf. Waarom is het belangrijk dat het een water gedragen vernis is. Bij andere vernis soorten zal er een verkleuring optreden, meestal geelachtig. Verder is het belangrijk dat vernis bestand is tegen warmte. Bij veel vernis soorten zal het gaan verkleuren door de zon. Omdat Decorateursvernis warmtebestendig is zal er geen verkleuring optreden. Verder is het enorm belangrijk dat het goed waterbestendig is. Deze vernis kunt u probleemloos gebruiken in natte ruimtes. U kunt het schrobben en goed schoonmaken. Daarom is het uitermate geschikt voor het afwerken van muren (krijtverf, kalkverf of Chalk Paint) of het gebruik van meubels.

Decorateursvernis geeft geen verkleuring op Annie Sloan Verf

Het is ijzersterk en u kunt dus intensief gebruik maken van uw meubels zonder problemen. Polyvine decorateurs vernis kunt u ook aanbrengen direct op hout. Voor buitenwerk heeft Polyvine speciale buitenlakken. Die ook zijn te gebruiken op behandeld hout (water gedragen verf) of onbehandeld hout. Eigenschappen: beschermt tegen verkleuring door Uv-stralen, bestand tegen regen, makkelijk aan te brengen, sneldrogend, op waterbasis. Beschermt tegen afbladderen en barsten. Gereedschap reinigen met water. Verbruik: ca. 15 m2 per liter. Aanbrengen met een vernis kwast voor een mooi en streep loos resultaat.

Decorateursvernis is voor meubels, binnen en buiten en voor het afwerken van keukens

Voor buiten meubels, buiten hout carports etc. gebruik je Polyvine buiten lak Heel Mat transparant. Deze extra matte vernis kun je prima toepassen over je met Annie Sloan Chalk Paint geverfde buiten meubels, buiten hout carports etc., die je goed wilt beschermen. Voor een optimale bescherming breng je eerst 2 laagjes Buiten lak Zijdeglans aan, en tenslotte één laagje Buiten lak Heel Mat transparant voor als je een echt matte uitstraling wilt. Dit is ook van toepassing op de decorateursvernis. Altijd eerst twee laagjes decorateursvernis zijdeglans en dan de decorateursvernis extra mat. Dit geeft een extreem mat resultaat en door de samenstelling van de twee bestanddelen zijdeglans en mat is het extra sterk.

U kunt ons volgen op:

Decorateursvernis van Polyvine kan goed tegen hitte en vocht