Krijtverf kopen waar doe je dat, dat is een hele goede vraag om jezelf te stellen voordat je tot aankoop van krijtverf overgaat. Krijtverf is tegenwoordig overal te koop. En het lijkt wel of de merken krijtverf de grond uit schieten en er iedere week weer nieuwe merken zijn die willen mee profiteren van deze enorme groeimarkt om zelf dingen te restylen. En al deze merken willen u laten geloven dat ze werkelijk alles kunnen. Helaas is dat niet waar. een groot aantal merken verdwijnt ook weer en zijn failliet binnen een jaar. En dat is niet vreemd want iedere consument snapt dat een Mercedes een auto is, maar niet iedere auto een Mercedes. Dat is precies hetzelfde bij krijtverf ook al willen vele anderen u anders doen laten geloven.

Er zijn veel soorten krijtverf

Er is namelijk geen enkele krijtverf te koop waarbij je niet hoeft te schuren, je alle materialen kan verven, met zo'n hoge dekkingsgraad. Dat is ook waarom wij als specialist in water gedragen verf hebben besloten geen krijtverf te verkopen, maar de Chalk Paint van Annie Sloan. De Mercedes onder water gedragen verf. Maar dat tegen een prijs waar geen enkele krijtverf tegenop kan. Wilt u nu weten wat u moet kopen als u aan de slag wilt gaan ?

Krijtverf zonder schuren of gronden

Wat het verschil is tussen de diverse soorten krijtverf. Wat de toepassingsmogelijkheden zijn. Laat u dan goed adviseren. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel in Nijkerk ( Gelderland). En laten u zien wat de mogelijkheden zijn en hoe u moet omgaan met de verf. Wat u moet doen bij verschillende materialen. Welke technieken u kunt toepassen. Of u nu uw keuken wilt verven of u trap. Wij voorzien u van een goed en degelijk advies. Voordat u in onze winkel binnenstapt die zes dagen per week is geopend, bekijk de vele mooie Annie Sloan voorbeelden op:

Krijtverf kopen, kom dan eerst langs bij ShabbyTreats in Nijkerk