Vraag: Kan je deuren, kozijnen en plinten verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Deuren kozijnen en plinten kan je die verven met Annie Sloan Chalk Paint ? Is het dan mat of kan het ook in hoogglans net zo als mijn andere kozijnen en deuren. Waarom zou ik verven met Annie Sloan Chalk Paint op mijn deuren of kozijnen ? Wat zijn de voordelen. Lees er alles over met een handleiding hoe je het moet doen. En volg vele anderen die hun deuren en kozijnen hebben gedaan met Annie Sloan verf. De handleiding voor deuren en kozijnen kunt u hier vinden. Daarin staat precies wat u nodig heeft en hoe u het moet aanpakken.

Deuren kozijnen en plinten verven met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint is geen enkel probleem. U kunt gewoon onze handleiding volgen. Wat erg belangrijk is bij het schilderen van een eiken kast is dat u echt niet mag schuren. Als u gaat schuren dan zal het eikenhout gaan bloeden en krijgt u hele lelijke vlekken in de verf. Dat komt niet door de verf maar door het bloeden van het eikenhout. Alles over vlekken in verf en het bloeden van eikenhout kunt u vinden op onze pagina vlekken in Annie Sloan Chalk Paint.

Een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint volg dan deze handleiding

Volledig antwoord

Vraag: kan je glas verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Glas verven met Annie Sloan Chalk Paint kan uitstekend lees hier hoe u het moet doen en bekijk de voorbeelden.

Glas verven en voorbeelden van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Kan je laminaat verven met Annie Sloan verf?
Antwoord:

Wij raden het verven van laminaat niet af. En zeker niet nadat wij de vloervernis van Polyvine hebben ontdekt. Maar omdat de toplaag van laminaat heel erg glad is is het voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je het eerst licht gaat schuren om het op te ruwen. Als je dat doet en je werkt het af met Polyvine Vloervernis is het geen enkel probleem. Volg goed de stappen die staan omschreven bij Polvine vloervernis en jij kan zonder problemen je laminaatvloer een nieuwe kleur geven waar je jaren plezier van zult hebben. Inmiddels zijn duizenden klanten je voor gegaan die enorm tevreden zijn, niet in de laatste plaats omdat Vloervernis van Polyvine ijzersterk is en geen verkleuring geeft op Annie Sloan Chalk Paint.

Laminaat verven met Annie Sloan verf hoe doe je dat


Volledig antwoord

Vraag: Kan je leer verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Leer verven met Annie Sloan Chalk Paint alles daarover kan je hier vinden. Leer verven met Chalk Paint kan uitstekend en is niet heel erg moeilijk. Voor iedereen die nog twijfelde lees en kijk "Hier dan eindelijk de foto van de stoel. Ik was het steeds vergeten om dit te sturen. Maar hij is super geworden! Hoewel ik eerst vrij huiverig was, of dit ging werken, ben ik er nu heel tevreden over. Ik heb de verf op het leer in 4 dunne lagen (goed verdund met water) opgebracht, laten drogen, de wax erover en het is een topresultaat > lees verder

Leer verven met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je leer verven met krijtverf?
Antwoord:

Leer verven met krijtverf kan uitstekend mits u wel goed de handleiding Leer verven met Annie Sloan Chalk Paint volgt. Deze kunt u hier vinden met een aantal voorbeelden waar u het eindresultaat kunt zien. Volg wel goed onze handleiding leer verven. Zorg dat de verf in het leer trekt. Mag er absoluut niet bovenop blijven liggen. Dat is ook de reden dat u alleen leer kunt verven en geen nep leer. Dan kan de verf namelijk niet in de vezels van het leer trekken.

Leer verven kan met Annie Sloan krijtverf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je MDF verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

U kunt MDF verven, maar door de zuigende werking is het verstandig om eerst een grondlak op terpetine basis aan te brengen. Ook om te voorkomen dat de verf gaat verkleuren door de lijm in het MDF. Hierdoor zal Annie Sloan verf beter pakken, het zal minder snel drogen doordat de zuigkracht is weggenomen, waardoor u makkelijker en sneller kunt werken en minder verf gebruikt. U kunt hiervoor ook Polyvine Decorateursvernis of Alabastine gebruiken.

MDF verven met Annie Sloan Chalk Paint behandel het eerst

Volledig antwoord

Vraag: Kan je met Annie Sloan over een laklaag verven?
Antwoord:

Ja juist, daar is Annie Sloan verf voor gemaakt. Je hoeft het alleen te ontvetten en je gaat aan de slag. Omdat je over een laklaag gaat verven kan hout niet gaan bloeden en kan je geen problemen krijgen. De verf van Annie Sloan hecht uitstekend daar hoef je geen zorgen over te hebben. Het enige wat je moet doen is goed onze handleiding volgen.

Met Annie Sloan verf je probleemloos over iedere laklaag

Volledig antwoord

Vraag: Kan je over lak of beits verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Het is geen enkel probleem. Volg goed onze handleiding. Je hoeft niet te schuren of te gronden en je kan er zo overheen verven. Goed ontvetten en aan de slag. Altijd wel goed afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Of als het een tafel of keuken is afwerken met decorateursvernis.

Over Lak of beits verven kan zonder problemen met Annie Sloan verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je over roest verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Als je goed schuurt en de losse stukjes roest verwijderd kan het uitstekend. Wij adviseren één keer te verven Sellac aan te brengen dat te lagen drogen en dan de 2e laag verf aan te brengen. Het roest kan er dan niet meer doorheen komen. Tegenwoordig gebruiken wij Mondial Vlekken Coating tegen vlekken omdat Sellac duurder is en moeilijk verkrijgbaar.

Over roest verven kan maar behandel het wel

Volledig antwoord