Vraag: Kan ik Annie Sloan verf achteraf betalen?
Antwoord:

Ja u kunt uw bestellingen van Annie Sloan verf vanaf 25 Euro tot een maximum van 250 Euro achteraf betalen via Afterpay. AfterPay voert voor www.shabbytreats.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.shabbytreats.com achteraf betalen tot een bedrag van € 250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevens controle uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Annie Sloan verf achteraf betalen met Afterpay

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik bellen of mailen met mijn vragen over Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

U kunt ons altijd mailen met uw vragen over Annie Sloan Chalk Paint wij willen dat u het maximale resultaat haalt uit deze geweldige verf en daar willen wij u graag bij helpen op info@shabbytreats.com en uiteraard mag u ons altijd bellen op 033-2462244. Uiteraard is deze service van toepassing voor onze klanten of toekomstige klanten. Heeft u de verf elders gekocht verzoeken wij u contact op te nemen met uw Annie Sloan stockist.

Shabbytreats zes dagen per week voor telefonisch advies bereikbaar

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik bloempotten verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Bloempotten verven met Annie Sloan Chalk Paint kan zeker. Of ze nu van glas, metaal, steen, of terracotta zijn. Of u ze buiten of binnen wilt gebruiken het kan allemaal. Wij hebben voor u een speciale handleiding geschreven hoe u bloempotten moet verven.

Bloempotten verven met Annie Sloan Chalk Paint kan zonder problemen

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik een betonnen vloer verven met Annie Sloan verf?
Antwoord:

Met Annie Sloan verf kunt u goed een betonnen vloer kunt verven, maar u moet eerst een primer aanbrengen voor u gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint. De vloer werkt u af met Polyvine Vloervernis de sterkste bescherming voor Annie Sloan Chalk Paint.

De vloer werkt u af met Polyvine Vloervernis de sterkste bescherming voor Annie Sloan Chalk Paint.

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik een marmer effect maken met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Een marmer effect krijgen met Annie Sloan Chalk Paint kan heel erg goed. We hebben voor u een gebruiksaanwijzing gemaakt waar we een heel stappenplan hebben gemaakt hoe u het beste marmer effect kunt maken. We hebben dit stapsgewijs voor u beschreven. Wilt u meer technieken leren dan raden wij u het boek Kleurrecepten met Annie Sloan Chalk Paint aan.

Zelf een marmer effect maken met Chalk Paint van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik informatie vinden over Annie Sloan op Facebook?
Antwoord:

Op onze Facebookpagina houden wij u dagelijks op de hoogte over alles rondom Annie Sloan en Annie Sloan Chalk Paint. Bijna 25000 Chalk Paint liefhebbers delen dit met ons. Onze Facebookpagina gaat alleen maar over Annie Sloan en wat je er wel niet voor mooie dingen mee kunt maken. Zo ziet u op onze Facebook pagina duizenden foto's meestal voor en na het verven met Annie Sloan. Het zijn allemaal foto's van projecten van klanten. Zo kunt u dagelijks genieten wat voor mooie dingen je kan maken met Annie Sloan Chalk Paint en kunt u mooie ideeën opdoen.

U kunt ons volgen op:

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden op Facebook

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik over olie verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Over olie verven moet je niet doen. Olie blijft drijven op water en Annie Sloan Chalk Paint is waterverf. Schuren om het weg te halen is iets wat veel mensen doen maar dat is zinloos want je haalt het er dan niet vanaf maar het komt in het open geschuurde hout. Waardoor je nog steeds zit met olie ! Wij raden het dus sterk af. Alleen als olie is aangebracht op lak, zoals grootmoeder vroeger deed, met Pledge. Dan kan je het afnemen en verwijderen en kan je het verven.

Over olie verven met Annie Sloan Chalk Paint raden wij sterk af

Volledig antwoord

Vraag: Kan ik over Soft Wax heen verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Ja u kunt als de wax goed droog is over Annie Sloan Chalk Paint heen verven. Doe dat dus niet na het aanbrengen maar u moet enkele dagen wachten tot de Soft Wax volledig droog is. Als de wax volledig droog is heeft u weer een nieuw vertrekpunt wat u gewoon zonder schuren weer kunt verven. Wij hebben kasten die al drie of vier verschillende Annie Sloan kleuren hebben gehad. Belangrijk is wel dat u nooit met een chemische verf over Annie Sloan kunt verven. Dan zult u eerst moeten schuren en alle verf en wax verwijderen. Ook moet u nooit Lacquer of decorateursvernis aanbrengen op gewaxte meubels. Dan moet u eerst weer verven met Annie Sloan en dan kunt u het opnieuw aflakken. Decorateursvernis en Lacquer kan nooit over wax, maar alleen over geverfde oppervlakken.

Verven over Soft Wax met Annie Sloan Chalk Paint

Volledig antwoord

Vraag: Kan je Annie Sloan Chalk Paint in de schuur bewaren?
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint niet in de schuur bewaren in de winter. Het is een verf op waterbasis en die kan bevriezen. Zet het droog weg in de kelder en vorstvrij. Enige vorst kan het wel verdragen. Maar langdurige vorst is af te raden.

Bewaar Annie Sloan Chalk Paint op een vorstvrije plaats

Volledig antwoord

Vraag: Kan je Annie Sloan kopen bij de Praxis?
Antwoord:

Annie Sloan verkoopt haar Chalk Paint niet via de Praxis. Annie Sloan kiest heel bewust haar eigen dealers. Die krijgen een opleiding in Oxford. Annie Sloan wil dat alle klanten van Annie Sloan Chalk Paint een gedegen advies krijgen en om die reden heeft ze besloten niet te verkopen via winkelketens als Praxis. Deze stockist hebben allemaal een gedegen trainingstraject doorlopen en weten alles van Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingsmogelijkheden van deze geweldige maar ook unieke verf. Wij zijn trots dat wij al heel erg lang een stockist zijn van Annie Sloan.

Annie Sloan is niet verkrijgbaar bij de Praxis

Volledig antwoord