Vraag: Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing
Antwoord:

De uitgebreide gebruiksaanwijzing kunt u hier vinden. Het is verstandig om de instructie video's op de pagina te bekijken. Dan zult u een prima resultaat behalen met Annie Sloan verf. Volg de stappen die staan beschreven in de gebruiksaanwijzing. Wij helpen u met de voorbehandeling, het ontvetten, het verven en het afwerken van Annie Sloan Chalk Paint. Deze gebruiksaanwijzing is alleen van toepassing op meubels, trappen, vloeren en keukens. Als u leer, stof, stoffen stoelen of buiten wit verven. Riet wilt doen of rotan etc. Daarvoor kunt u op onze site aparte gebruiksaanwijzingen vinden.

Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing en stappenplan

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint gratis producten
Antwoord:

Als u via onze webshop uw bestelling doet vergeet dan niet om gelijk gratis te bestellen onze Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing. En Gratis roerstokjes voor uw Annie Sloan verfDe reden dat wij dat gratis voor u doen is omdat wij willen dat u het maximale resultaat gaat halen uit de beste verf die er is. Dat is ook de reden dat wij u de mogelijkheid geven om achteraf te betalen via Afterpay en wij verzenden tegen zeer lage verzendkosten. Onze verzendkosten zijn niet afhankelijk van omvang of gewicht, dat maakt het nog goedkoper. Wij willen iedereen tegen de laagste kosten kennis laten maken met Annie Sloan Chalk Paint. Wilt u kans maken op gratis verf van Annie Sloan of op mooie gratis pakketten van Annie Sloan. Volg ons dan op Facebook hier geven wij zeer regelmatig gratis verf weg van Annie Sloan. Inmiddels honderden van onze klanten hebben wij blij mogen maken de afgelopen jaren met Gratis Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint gratis dat kan echt bij ons

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint in de schuur bewaren
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint niet in de schuur bewaren in de winter het is een verf op waterbasis en dat kan bevriezen. Zet het droog weg in de kelder en vorstvrij. Enige vorst kan het wel verdragen. Maar langdurige vorst is af te raden.

Bewaar Annie Sloan Chalk Paint op een warme vorstvrije plaats

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint kan ik dat buiten gebruiken
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint kunt u uitstekend buiten gebruiken maar het is wel belangrijk om te weten dat Chalk paint van Annie Sloan een decoratieve verf  is, zeker geschikt voor buiten, als u maar wel goed let op de volgende punten: Het is decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn, wacht bij voorkeur tot er een aantal warme dagen zijn geweest.Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang geen regen te verduren krijgt. Drogen in de zon maakt de verf extra sterk.Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax of vernis, Chalk Paint van Annie Sloan is een ademende verf en dat betekend dat eventueel achtergebleven vocht door de verflaag heen kan verdampen.Het aanbrengen van wax of vernis blokkeert dat en dan kan de verf gaan bladderen. De verf zal door de weersinvloeden uiteindelijk op een natuurlijke wijze gaan verweren. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint voor buiten kunt u alles lezen. Wilt u het duurzaam afwerken gebruik dan de decorateursvernis van Polyvine of de nieuwe Lacquer van Annie Sloan. Het grote voordeel van deze lak is dat het waterbestendig en kan tegen grote hitte.

Annie Sloan Chalk Paint buiten gebruiken

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint op tegels
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint op tegels kan zonder problemen mits u met een paar dingen rekening houd. Lees goed onze gebruiksaanwijzing Annie Sloan Chalk Paint op tegels. Je kan namelijk tegels probleemloos verven. Maar is het de vloer bijvoorbeeld met tegels in de toilet dan werk je het af met Lacquer. Is het de muur in de toilet werk je het af met Wax. Wil je tegels verven achter het fornuis werk je het af met Polyvine want dat is hitte bestendig.  Heb je hulp nodig bel ons wij helpen je verder.

Annie Sloan Chalk Paint op tegels wat moet je wel of niet doen.

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes. Het zijn proefpotjes van 120 ml. Met een proefpotje kunt u ongeveer 1.3 vierkante meter verven. Genoeg voor een stoeltje, ook handig voor lampenkappen, kaarsen standaards, kleine meubels, tafelpoten of te gebruiken als ondergrond voor distressing. Verder gebruiken ze de proefpotjes ook vaak om de kleur te testen op bijvoorbeeld de keuken en is het natuurlijk ideaal om kleuren mee te mengen.

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes genoeg voor een lampenkap

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint verwijderen
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af. Als u om de één of andere reden niet tevreden bent over Annie Sloan verf dan helpen wij u uiteraard graag om wel het juiste gewenste resultaat te halen. Wilt u dat niet en wilt u de Annie Sloan verf verwijderen, dan zult u moeten schuren. Het kenmerk van Annie Sloan Chalk Paint is juist dat het na het waxen hard is en dus duurzaam. Verwijderen kan dus alleen maar door het er af te schuren. Wij zouden dat uitermate jammer vinden als u Annie Sloan Chalk Paint gaat verwijderen, want of u nu Hoogglans wilt met Annie Sloan of mat. Het kan allemaal en wij helpen u daar graag bij.

Annie Sloan Chalk Paint verwijderen raden wij u sterk af

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Scandinavian Pink
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Scandinavian Pink met foto's kunt u hier vinden. Maar u kunt ook foto's en voorbeelden vinden op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en op de product pagina's staan ook een groot aantal foto's.

Annie Sloan voorbeelden Scandinavian Pink

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld trappen
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld trappen met foto's van trappen kunt u hier vinden. Maar ook op onze pagina's meubels met Chalk Paint van Annie Sloan en er staan veel voorbeelden op de pagina trap verven welke verf gebruik je dan.

Annie Sloan voorbeelden trappen staan er erg veel op onze site

Volledig antwoord

Vraag: Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden
Antwoord:

Annie Sloan Chalk Paint voorbeelden kunt u hier vinden per kleur en per rubriek. Maar toest ook gewoon in de zoekbalk op onze site voorbeelden in dan ziet u dat wij tientalle pagina's hebben met voorbeelden, op kleur, meubelstuk, materiaal en nog veen meer.

Annie Sloan voorbeelden nergens kunt u er meer vinden dan op onze site


Volledig antwoord