Vraag: Kan je deuren, kozijnen en plinten verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Deuren kozijnen en plinten kan je die verven met Annie Sloan Chalk Paint ? Is het dan mat of kan het ook in hoogglans net zo als mijn andere kozijnen en deuren. Waarom zou ik verven met Annie Sloan Chalk Paint op mijn deuren of kozijnen ? Wat zijn de voordelen. Lees er alles over met een handleiding hoe je het moet doen. En volg vele anderen die hun deuren en kozijnen hebben gedaan met Annie Sloan verf. De handleiding voor deuren en kozijnen kunt u hier vinden. Daarin staat precies wat u nodig heeft en hoe u het moet aanpakken.

Deuren kozijnen en plinten verven met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint is geen enkel probleem. U kunt gewoon onze handleiding volgen. Wat erg belangrijk is bij het schilderen van een eiken kast is dat u echt niet mag schuren. Als u gaat schuren dan zal het eikenhout gaan bloeden en krijgt u hele lelijke vlekken in de verf. Dat komt niet door de verf maar door het bloeden van het eikenhout. Alles over vlekken in verf en het bloeden van eikenhout kunt u vinden op onze pagina vlekken in Annie Sloan Chalk Paint.

Een eiken kast schilderen met Annie Sloan Chalk Paint volg dan deze handleiding

Volledig antwoord

Vraag: kan je glas verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Glas verven met Annie Sloan Chalk Paint kan uitstekend lees hier hoe u het moet doen en bekijk de voorbeelden.

Glas verven en voorbeelden van Annie Sloan

Volledig antwoord

Vraag: Kan je laminaat verven met Annie Sloan verf?
Antwoord:

Wij raden het verven van laminaat niet af. En zeker niet nadat wij de vloervernis van Polyvine hebben ontdekt. Maar omdat de toplaag van laminaat heel erg glad is is het voor een duurzaam resultaat wel belangrijk dat je het eerst licht gaat schuren om het op te ruwen. Als je dat doet en je werkt het af met Polyvine Vloervernis is het geen enkel probleem. Volg goed de stappen die staan omschreven bij Polvine vloervernis en jij kan zonder problemen je laminaatvloer een nieuwe kleur geven waar je jaren plezier van zult hebben. Inmiddels zijn duizenden klanten je voor gegaan die enorm tevreden zijn, niet in de laatste plaats omdat Vloervernis van Polyvine ijzersterk is en geen verkleuring geeft op Annie Sloan Chalk Paint.

Laminaat verven met Annie Sloan verf hoe doe je dat


Volledig antwoord

Vraag: Kan je leer verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Leer verven met Annie Sloan Chalk Paint alles daarover kan je hier vinden. Leer verven met Chalk Paint kan uitstekend en is niet heel erg moeilijk. Voor iedereen die nog twijfelde lees en kijk "Hier dan eindelijk de foto van de stoel. Ik was het steeds vergeten om dit te sturen. Maar hij is super geworden! Hoewel ik eerst vrij huiverig was, of dit ging werken, ben ik er nu heel tevreden over. Ik heb de verf op het leer in 4 dunne lagen (goed verdund met water) opgebracht, laten drogen, de wax erover en het is een topresultaat > lees verder

Leer verven met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je leer verven met krijtverf?
Antwoord:

Leer verven met krijtverf kan uitstekend mits u wel goed de handleiding Leer verven met Annie Sloan Chalk Paint volgt. Deze kunt u hier vinden met een aantal voorbeelden waar u het eindresultaat kunt zien. Volg wel goed onze handleiding leer verven. Zorg dat de verf in het leer trekt. Mag er absoluut niet bovenop blijven liggen. Dat is ook de reden dat u alleen leer kunt verven en geen nep leer. Dan kan de verf namelijk niet in de vezels van het leer trekken.

Leer verven kan met Annie Sloan krijtverf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je MDF verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

U kunt MDF verven, maar door de zuigende werking is het verstandig om eerst een grondlak op terpetine basis aan te brengen. Ook om te voorkomen dat de verf gaat verkleuren door de lijm in het MDF. Hierdoor zal Annie Sloan verf beter pakken, het zal minder snel drogen doordat de zuigkracht is weggenomen, waardoor u makkelijker en sneller kunt werken en minder verf gebruikt. U kunt hiervoor ook Polyvine Decorateursvernis of Alabastine gebruiken.

MDF verven met Annie Sloan Chalk Paint behandel het eerst

Volledig antwoord

Vraag: Kan je met Annie Sloan over een laklaag verven?
Antwoord:

Ja juist, daar is Annie Sloan verf voor gemaakt. Je hoeft het alleen te ontvetten en je gaat aan de slag. Omdat je over een laklaag gaat verven kan hout niet gaan bloeden en kan je geen problemen krijgen. De verf van Annie Sloan hecht uitstekend daar hoef je geen zorgen over te hebben. Het enige wat je moet doen is goed onze handleiding volgen.

Met Annie Sloan verf je probleemloos over iedere laklaag

Volledig antwoord

Vraag: Kan je over lak of beits verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Het is geen enkel probleem. Volg goed onze handleiding. Je hoeft niet te schuren of te gronden en je kan er zo overheen verven. Goed ontvetten en aan de slag. Altijd wel goed afwerken met Annie Sloan Soft Wax. Of als het een tafel of keuken is afwerken met decorateursvernis.

Over Lak of beits verven kan zonder problemen met Annie Sloan verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je over roest verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Als je goed schuurt en de losse stukjes roest verwijderd kan het uitstekend. Wij adviseren één keer te verven Sellac aan te brengen dat te lagen drogen en dan de 2e laag verf aan te brengen. Het roest kan er dan niet meer doorheen komen. Tegenwoordig gebruiken wij Mondial Vlekken Coating tegen vlekken omdat Sellac duurder is en moeilijk verkrijgbaar.

Over roest verven kan maar behandel het wel

Volledig antwoord

Vraag: Kan je plavuizen verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Plavuizen verven met Annie Sloan dat kan probleemloos. U kunt de voorbeelden zien op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan daar staan mooie voorbeelden. Wel goed de stappen doorlopen. Voordat u plavuizen gaat verven is het goed om er één te testen. het moeten namelijk wel volledig geglazuurde dichte plavuizen zijn. Als de plavuizen poreus zijn, dan trekt de verf in de tegel en heeft u geen goede afwerking en hechting. test dus altijd voordat u de gehele vloer gaat doen. Erg belangrijk voor u gaat verven is dat u de vloer brandschoon heeft en volledig heeft ontvet. Plavuizen op de vloer werkt u af met Polyvine Vloervernis. Pluizen in bijvoorbeeld de toilet ( enkel op de wand) kunt u afwerken met Soft Wax en plavuizen in natte ruimtes of in de keuken afwerken met Decorateursvernis. Wij hebben ook een speciale pagina gemaakt die alleen gaat over het verven van plavuizen en tegels met hele mooie voorbeelden.

Plavuizen verven met Annie Sloan Chalk Paint

Volledig antwoord

Vraag: Kan je rieten stoelen verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Rieten stoelen verven met Chalk Paint van Annie Sloan kan heel erg goed je moet de verf iets verdunnen zodat het wat vloeibaarder is.. Je kan mooie voorbeelden zien op de pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan . Verder hebben wij speciale pagina's op onze site die gaan over riet en rotan verven met de handleiding en hele mooie voorbeelden.

Riet verven met Annie Sloan Verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je stof nog gebruiken na het verven met Annie Sloan Verf?
Antwoord:

Veel mensen vragen zich af of je stof kan gebruiken na het verven met Annie Sloan Verf, is het niet hard geworden, kan je het wel wassen. Hoe zit dat nu precies. Je kan stof verven zonder problemen mits het stof is dat wil dus zeggen:

Verf alleen stof dus natuurlijke materialen

  • Jute
  • Katoen
  • Wol
  • Zijde
  • Linnen

Deze materialen hebben vezels en daar trekt het kleurpigment van de verf in en zal zorgen dat de vezels een andere kleur krijgen. Alles kan je lezen op de volgende pagina's stof verven en stoffen stoelen verven.

Viscose en Polyester moet je dus niet verven

Wat je dus niet kan verven en wij dus ook sterk afraden is het verven van stof met viscose of polyester. Na het verven als je de goede kleur hebt bereikt, even strijken met een sloop ertussen om de kleur te fixeren, daarna kun je wassen op 30 graden. De eerste wasbeurt zal je iets kleurverlies hebben daarna niet meer. Zo slapen wij thuis onder alle kleuren van de Annie Sloan regenboog want ik heb al heel veel lakens gedaan. Maar ook gordijnen. En wij hebben thuis twee stoelen van stof die ik zelf gedaan heb en die we al jaren gebruiken.

Stof verven en daarna duurzaam gebruiken kan met Annie Sloan verf

Volledig antwoord

Vraag: Kan je Teakhout verven met Annie Sloan Chalk Paint?
Antwoord:

Teakhout verven met Annie Sloan Chalk Paint kan dat ? Er gaan veel verhalen over teakhout de ronde, veel zin maar ook onzin verhalen. Daarom hebben wij op onze website van de winkel een speciale pagina gemaakt over het verven van teakhout. Hoe moet u dat doen. Wanneer kunt u teakhout wel of niet verven en welke stappen moet u ondernemen om te komen tot een goed resultaat. Hier kunt u alles lezen. Op onze website proberen wij u zo goed mogelijk te helpen om te komen tot een goed resultaat met Annie Sloan verf. Lees altijd goed onze handleiding. Voor u met Annie Sloan aan de slag gaat is het verstandig om even onze instructie video's te kijken. U kunt deze vinden op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing.

Teakhout verven met Annie Sloan Chalk Paint wanneer kan dat wel of niet


Volledig antwoord

Vraag: Kan je verven over olie?
Antwoord:

Met Annie Sloan verven over olie kan nooit en zal niet pakken. Dus verf nooit over olie. Ligt de olie op lak dan kan je het verwijderen door goed en dan bedoel ik heel erg goed te ontvetten. Is het ruw hout en de olie is in het hout getrokken dan kan je er niet overheen verven. De olie zal op de verf gaan drijven. En u zult dus nooit een goed resultaat behalen. Annie Sloan verf kunt u op bijna alles gebruiken. Maar verf nooit over olie.

Schilderen over meubels die in de olie staan raden wij af

Volledig antwoord

Vraag: Kan Polyvine lak over Annie Sloan?
Antwoord:

Polyvine Decorateursvernis is een lak die gemaakt is voor verven op waterbasis. Zoals acrylverf, krijtverf, kalkverf en Chalk Paint. Het geeft geen verkleuring van de verf. Geen verkleuring door Uv stralen. Is watervast en hitte bestendig. Is zeer makkelijk aan te brengen en geeft een uitermate duurzame afwerking.

Polyvine Decorateursvernis speciaal gemaakt voor water gedragen verfsoorten

Volledig antwoord

Vraag: Kan Shabby Treats ook leveren in Duitsland?
Antwoord:

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook Annie Sloan Leveren in Duitsland

Wij leveren ook in Duitsland binnen 1 werkdag. Veel Nederlandse klanten in Duitsland maken gebruik van onze diensten. Omdat wij altijd alles in voorraad hebben en de volgende dag standaard leveren.

Gratis verzending naar Duitsland

Volledig antwoord

Vraag: Kennen jullie gratis verzending van Annie Sloan verf?
Antwoord:

Wij verzenden naar België en Duitsland voor een standaard tarief van 8,00 Euro. Dit is ongeacht omvang of gewicht. Binnen België en Duitsland leveren wij vanaf 100 Euro gratis en heeft u geen verzendkosten. In Nederland betaald u van 0 tot 50 Euro 5,95. En vanaf 50 Euro verzenden wij gratis. Onze score is dat 99% van alle bestellingen binnen 24 uur op het adres van bestemming zijn. Wij verzenden alles met Trac en Trace zodat het veilig bij u aankomt en u het pakket kunt volgen. U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal betaal mogelijkheden zo proberen wij onze dienstverlening optimaal te maken voor u. 

Gratis verzending Annie Sloan Chalk Paint is standaard bij ShabbyTreats

Volledig antwoord

Vraag: Kennen jullie gratis verzending van Annie Sloan verf naar België?
Antwoord:

Ja ook naar België verzenden wij alle bestellingen vanaf 100 Euro gratis. Levering is binnen 24 uur omdat wij altijd alles volledig uit voorraad leveren.

Leveringen vanaf 100 Euro zijn ook gratis naar België

Volledig antwoord

Vraag: Koloniale meubels verven met Annie Sloan verf kan dat?
Antwoord:

Koloniale meubels verven met Annie Sloan verf is geen enkel probleem. Volg wel onze handleiding en gebruik de juiste materialen. Op onze pagina gebruiksaanwijzing staat precies wat u nodig heeft voor een goed resultaat.

Koloniale meubels verven met Annie Sloan verf wij vertellen u wat u moet doen

Volledig antwoord