Teken en Schilderles in Leusden
Teken en Schilderles in Leusden

Teken en Schilderles in Leusden zuid

Heel blij word ik van het doorgeven van de kennis die ik zelf mocht opdoen aan twee gerenommeerde academies. Het thema van mijn schilderijen is ‘onderweg’. Een thema dat gaat over ‘het onderweg zijn in je leven’, het gewone leven van alle dag. Dit ‘onderweg’ zijn symboliseer ik door de mensen die ik schilder een koffer of tas in de hand te geven. Graag schilder ik van foto’s die ik zelf heb gemaakt. Wil je ook leren tekenen en schilderen? Dan ben je welkom in mijn atelier aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Leusden-zuid. Ik geef les in tekenen en schilderen aan beginners en gevorderden. Mijn persoonlijke begeleiding maakt deze lessen uniek. Dit is mogelijk omdat de groepjes klein zijn, maximaal drie of vier personen. Tijdens de lessen staan jouw ideeën voorop, je gaat dat maken wat jou het meeste aanspreekt en wat binnen je mogelijkheden ligt. Ben je ervaren in het tekenen en /of schilderen? Dan begeleid ik jou in je eigen proces. Heb je nog nooit les gehad, maar popel je om het te leren? Dan heb ik voor jou een apart lesprogramma.

Hoe werkt zo'n schilderles in Leusden

Jouw eigen inbreng en ideeën bij de keuze van een thema of onderwerp bepaal je zelf. Soms geef ik je een opdracht. Alle technieken en materiaalgebruik zijn mogelijk. Wil je van een voorbeeld (naar de waarneming) schilderen of liever abstract? Jouw vrijheid in de keuze van je materiaal, je thema of onderwerp staat voorop. Bij het tekenen of schilderen kijk ik welke input jij nodig hebt om vooruit te komen in jouw proces. Bijvoorbeeld de uitleg van kleur, vorm, compositie of perspectief, enz. We kijken tijdens een les vaak naar hedendaagse schilders en naar schilders uit de kunstgeschiedenis. Daarbij stellen we ons de vraag wat de betekenis van het werk is en hoe de kunstenaar zijn of haar schilderij heeft gemaakt. Dit is bijzonder leerzaam! Aan het einde van de les wordt jouw werk samen met het werk van de andere cursisten besproken. Het is mijn ervaring dat het bijzonder inspirerend is om met elkaar in een groepje bezig te zijn: je stimuleer elkaar door naar elkaars werk te kijken en elkaar vragen te stellen. Alles bij elkaar maakt dat deze teken- en schilderlessen uniek zijn.De materialen neem je zelf mee. Wanneer je met acryl wilt gaan werken dan kun je deze bestellen bij The Shabby Shed in Nijkerk, alle producten voor het tekenen en schilderen zijn daar te koop.

Teken en Schilderles in Leusden
Teken en Schilderles in Leusden
Teken en Schilderles in Leusden
Teken en Schilderles in Leusden

Boek nu je schildercursus in Leusden

Marijke Snoek heet je van harte welkom. Alle informatie kan je vinden op de site van Marijke. Boek nu je cursus en ga ook aan de slag. Wij weten uit ervaring dat je er veel plezier zult beleven. Je kan Marijke ook bezoeken in haar atelier aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Leusden-zuid. Bel wel even om een afspraak te maken op 0615543021

Bestel nu Amsterdam Acrylverf en volg je teken en schilderles in Leusden