ShabbyTreats hoe is dat ontstaan 

ShabbyTreats is zeven jaar geleden begonnen als een webshop met van allerlei leuke hebbedingen. Maar nadat ik in contact kwam met Annie Sloan is dat snel veranderd. We begonnen met workshops en vlak daarna met de verkoop van Annie Sloan verf. En natuurlijk onze winkel The Shabby Shed. Inmiddels is The Shabby Shed al drie keer verhuisd naar een steeds groter pand.  

shabby treatsshabby treats

Want naarmate we ons echt gingen specialiseren in Annie Sloan en alle technieken daarom heen kwamen we ook tot de ontdekking dat onze klanten naar andere producten vroegen en we zijn gaan uitbreiden. Zo kan je bij ons alles vinden van Annie Sloan uiteraard wat wij altijd op voorraad voor u hebben of het nu gaat om Wall Paint wax of Chalk Paint. Maar we hebben ons assortiment enorm uitgebreid. Zo kunt u onder andere bij ons ook vinden:

 1. Annie Sloan kwasten
 2. Wax Kwasten
 3. Wall Paint
 4. Lacquer
 5. Wax
 6. Annie Sloan Stoffen
 7. Annie Sloan Stencils
 8. Verzilveren en vergulden
 9. Guilding Waxes
 10. Annie Sloan boeken
 11. Annie Sloan kleurenkaarten
 12. Craqcueleur
 13. Kastknopjes
 14. Ruim 175 Sjablonen
 15. Verfbenodigdheden
 16. Beits
 17. Vernis
 18. Grondlak
 19. Alabastine
 20. Glittervernis
 21. St Marc

shabby treatsshabby treats

En verder eigenlijk alles wat u nodig heeft om te verven. Wij hebben ruim 2000 verschillende artikelen. Of het nu gaat om uw meubels, uw trap, uw keuken of de vloer wij hebben alle materialen voor u. Maar in de laatste plaats wat misschien nog wel veel belangrijker is. De kennis om u goed te adviseren. Dat doen wij dus ook graag. U bent van harte welkom in onze winkel. Die is zes dagen per week open en zit op de Kloosterstraat 10A in Nijkerk. Maar u kunt ook altijd 24 uur per dag zeven dagen er week online bij ons bestellen. En wij staan erom bekend dat u het de volgende dag in huis heeft en u alles bij ons kunt kopen wat u nodig heeft. Veilig verpakt zonder schade. Inmiddels zijn wij als echte verfspecialist en Annie Sloan stockist een begrip geworden in de regio. En hebben we een enorm groot klanten bestand opgebouwd. Eigenlijk is dat een verkeerd woord. Want velen van onze klanten zijn echt Annie Sloan vrienden van ons geworden waar we enorm trots op zijn.

Shabby Treats 

ShabbyTreats is een sterk groeiende organisatie en actief in Nederland maar ook in het buitenland.

Onderdelen van de Shabby Treats Group zijn:

The Shabby Shed

Shabby Treats

Polyvine Webshop Be

Polyvine Webshop De

Decorateursvernis.nl

Verniswas.nl

Instagram

YouTube

Pinterest

Facebook


Shabbytreats de Annie Sloan specialist en leverancier van alles wat u nodig heeft om te verven keuze uit ruim 2000 producten