Schilderles Zwolle
Schilderles Zwolle

Schilderles in Zwolle

Mijn naam is Kim Otten en ben een Zwolse kunstenaar. Zelf heb ik een voorliefde voor abstracte kunstwerken met veel reliëf. Het liefst wil je de kunstwerken aanraken. Ben veelal geïnspireerd door de wolkenlandschappen. Het spel tussen licht en kleur wil ik graag op een eigenhandige manier vastleggen op doek. Ook geef ik diverse workshops in Zwolle. Ik geloof in een wereld waarin er ruimte is voor creativiteit. Daarom help ik mensen los te komen van vaste denkpatronen, door weer te mogen spelen en te experimenteren. Ik schilder vooral met acrylverf van Amsterdam. Dit vind ik erg fijne verf om mee te werken en je kan het met van alles mengen. Zo meng ik het dan weer met bijvoorbeeld vogelzand, pasta's en papydur, waardoor er meer reliëf in mijn werk ontstaat.

Workshop Mixed Media Portret

Kom samen met je vriendinnen, familie of collega's een middag creatief bezig zijn. Met een handig hulpmiddag ga je een portret maken, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Je kan kiezen voor een zelfportret, maar het kan ook van iemand anders zijn of zelfs van je huisdier. Eerst ga je aan de slag met het opzetten van de achtergrond door middel van verf, afbeeldingen en pasta's. Tijdens de lunch kan je werk kort drogen en daarna zet je het portret er met een handig hulpmiddel op. Als laatste de finishing touch: afmaken met steentjes, glitters of andere kleine details. Heb je thuis materiaal liggen wat je graag wil gebruiken? Neem het mee!

Wat is mixed media?

Dit is een techniek waarbij je allerlei verschillende materialen door elkaar gebruikt. Denk aan verf, knipsels uit tijdschriften, behang, pasta’s glitters, steentjes, slablonen en eigenlijk alles wat je kan bedenken.

Schilderles Zwolle
Schilderles Nijkerk
Schilderles zwolle
Schilderles zwolle

Wat kun je verwachten op mijn workshops?

  • De workshop duurt ongeveer van 11:00 tot 16:00
  • Je krijgt een heerlijke lunch
  • Koffie en thee zit er ook bij in
  • We werken in het atelier van een Bed & Breakfast in Zwolle
  • Je hoeft echt geen tekentalent te zijn
  • Volop gezelligheid

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je mij mailen : info@kim-otten.nl of bel mij op nummer 0626346150. Wil je meer zien van mijn werk ga dan naar mijn website of Instagram

Schilderijen van Kim Otten

Schilderles zwolle
Schilderles zwolle
Schilderles zwolle
Schilderles zwolle

Direct Amsterdam Acrylverf bestellen om in Zwolle met Kim Otten aan de slag te gaan