Schilderles Kootwijkerbroek
Schilderles Kootwijkerbroek

Schilderles met Amsterdam Acrylverf in Zeewolde

Schilderen is kijken het gaat daarbij vooral om het doen en het plezier van verf op doek of op papier en daar de regie over krijgen ‘oefening baart kunst’ een goede kwaliteit verf is daarbij, vind ik, een vereiste. Het resultaat is zoveel meer Amsterdam van Talens is zo’n verf. Een uitgebreid palet aan intense kleuren; dekkend en half transparant en goed ‘smeerbaar’. Om het langer mengbaar te houden gebruik ik vaak een vertragend medium. Of ik nu lesgeef aan kinderen of aan volwassenen, het plezier staat voorop en de basis van leren kijken blijft altijd het uitgangspunt. Voor mij een leuke uitdaging om alle verschillende schilders (of je nu een grote en snelle klodderaar bent of een meer voorzichtige pietje precies) net weer een stapje verder te helpen in het vooral zelfstandig thuis of waar dan ook te kunnen schilderen, waar je met recht trots op kunt zijn.

Schilderles bij Ella Art van Ella Steenmeijer in Zeewolde

Mijn naam is Ella Steenmeijer, beeldend kunstenaar en woon en werk vanuit Zeewolde. Na mijn middelbare school ben ik in Groningen naar de kunstacademie, Academie Minerva, gegaan om daar af te studeren in zowel een akte opleiding (bevoegd docent) als aan de vrije afdeling. Mijn beroepspraktijk is een mix van opdrachten, exposities van vrij werk, en lesgeven. Soms op scholen, maar ook trainingen in het bedrijfsleven of aan kleine clubjes enthousiastelingen in mijn atelier. Echter nooit op reguliere basis. Mocht je geïnteresseerd zijn in een les/workshop, dan is het voor mij het meest handig als je zelf al het één en ander georganiseerd hebt met een aantal mensen en met een duidelijke vraag komt. (Bv een vriendinnen dag met schilderworkshop ter ere van?) Of met een select clubje een traject van 3x schilderen met een speciaal thema. Overleggen kan altijd.

Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde

Bij Ella Art in Zeewolde maken we samen schilderijen die mensen raken

Kleur speelt in al mijn werk een belangrijke rol. Vaak verblijf/ wandel ik in de natuur en word ik geraakt door prachtige speciale en vooral oude bomen. Bomen met een verhaal. Die ‘vragen’ om geschilderd te worden. Maar mensen (of het nu portretten zijn of iets anders) vind ik minstens zo interessant, zolang ik ze maar op mijn manier weer kan geven. En het grappige is; je schildert wie je bent Als ik naast mijn eigen plezier in schilderen met mijn schilderijen ‘iets’ kan raken bij de kijker, dan is de missie geslaagd. Een goede kwaliteit verf vind ik een vereiste. Ook als je nog maar net begint. Het resultaat is dan gelijk al zoveel beter de acrylverf die ik gebruik is van Talens Amsterdam naast de Talens olieverf Rembrandt is zeker voor beginners van Gogh ook een goede start. Wil je meer informatie ga dan naar mijn website. Je kan mij bereiken per email: ella@ella-art.com of per telefoon +31 6 10551355. Hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn Atelier in Zeewolde.

Schilderijen van Ella Steenmeijer van Atelier Ella Art

Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde
Schilderles Zeewolde

Bestel uw Van Gogh Olieverf of Amsterdam Acrylverf om bij Ella Steenmeijer aan de slag te gaan